Автор |
Повідомлення |
Jatx_11 Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-01-26 21:15 |
Arsenfpu
Все просто, якщо в нас звичайного порушника покарати не можуть/не хочуть то як мають карати властителів. Все складається з маленьких частинок. Якщо в дитинстві навчився смітити, студентом давати хабар, працюючим їзди пяний, як станеш при владі що ти зміниш?
Додано через 39 секунд:
Arsenfpu написано: | Якщо я порушую ПДР |
Чому порушуєш?
Як забанили "сергійко" я сказав що покарання повинне бути, може не навічно але то не мені рішати. Аргументував тим, що переписку може побачити дитина, нащо мені сказали: "діти ще не таке знають, і послати можуть ще краще. Мені всерівно що він пише він класний релізер". Хто винуватий що діти таке знають, влада? Спитаєтесь до чого тут діти, а діти і є майбутня влада. Ми будуємо свою долю, своє майбутнє. "Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує" |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-01-26 21:27 |
Jatx_11 написано: | якщо в нас звичайного порушника покарати не можуть/не хочуть то як мають карати властителів. |
Так це і свідчить, про НЕСПРОМОЖНІСТЬ влади. А не про те, що їй хтось, щось не дає зробити.
Jatx_11 написано: | Чому порушуєш? |
Можу перейти дорогу не там, де слід. Бо до переходу із зеброю метрів 100 йти.
А загалом, Ви вдарились у якусь філософію, яка нікуди не веде... |
|
|
|
|
|
2021-01-26 21:39 |
Jatx_11 написано: | якщо в нас звичайного порушника покарати не можуть/не хочуть то як мають карати властителів |
Jatx_11 написано: | А що залежить від людей? |
Arsenfpu написано: | Ну, це банально: впливати на владу та змінювати/обирати її. |
Arsenfpu написано: | Так це і свідчить, про НЕСПРОМОЖНІСТЬ влади. А не про те, що їй хтось, щось не дає зробити. |
Arsenfpu написано: | Можу перейти дорогу не там, де слід. Бо до переходу із зеброю метрів 100 йти. |
В Єропі в маленько місті будеш йти 100м, а у біля великих міст всі 500. То є правда.
Arsenfpu написано: | А загалом, Ви вдарились у якусь філософію, яка нікуди не веде... |
Вона привела до того що
Jatx_11 написано: | ми з себе знімаємо всю відповідальність |
І як не крути "Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує" будь то ПО чи ЗЕ. |
|
|
|
|
|
2021-01-26 21:42 |
Jatx_11
От скажіть, вдома Ви теж такий логічний ланцюжок розкладаєте? Наприклад, сталося щось недобре чи неправильне, то Ви намагаєтесь виправити чи "знімаєте" з себе відповідальність і тяжко зітхаєте, мовите що "Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує"? |
|
|
|
|
|
2021-01-26 21:51 |
Arsenfpu написано: | Наприклад, сталося щось недобре чи неправильне, то Ви намагаєтесь виправити |
Виправляю. Вчусь на помилках і стараюсь не повторювати.
Arsenfpu написано: | чи "знімаєте" з себе відповідальність |
В житті такого не робив і робити не буду.
Arsenfpu написано: | мовите що "Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує"? |
В себе я влада, тому так і є.
Я про то що не потрібно винити всіх і кожного не бачучи в своєму оці брівна. |
|
|
|
|
|
2021-01-26 22:02 |
Jatx_11
Я не можу вчити інших батьків, якщо мої діти придурки.
Я не можу звинувачувати сусіда у тому, що він курить коло ліфта, якщо я сам плюю з балкона, не дивлячись чи йде там хтось цієї миті.
Я не можу звинувачувати свого колегу по роботі у бездіяльності, якщо я сам б'ю байдики.
Це те, про що Ви говорите.
Я маю право зауважити консьєржці на те, що її весь час немає на місці, бо кладу свою частку на її зарплату.
Я маю право закинути провайдеру за відсутність ТБ півдня, бо я їх клієнт.
Я маю право вимагати від мера виконання його обіцянок та належне функціонування усіх служб міста, бо я маю право голосу.
Це те, про що я.
Інакше, навіщо рипатись, бо все одно скоро всі помремо |
|
|
|
|
|
2021-01-26 22:41 |
Arsenfpu написано: | Я не можу вчити інших батьків, якщо мої діти придурки. |
Які батьки так і діти. Які діти таке і майбутнє. А взагалі треба вчити і чужих батьків і чужих дітей. Цього ніхто не робить але Arsenfpu написано: | Я маю право зауважити |
Arsenfpu написано: | Я не можу звинувачувати сусіда |
Але владу я звинувачувати можу в тому що в мене срач в пілїзді. Погодься Всі так роблять.
Arsenfpu написано: | Я не можу звинувачувати свого колегу по роботі у бездіяльності, якщо я сам б'ю байдики. |
Не знаю, на тих роботах ще не працював.
Arsenfpu написано: | Я маю право зауважити консьєржці |
Arsenfpu написано: | Я маю право закинути провайдеру |
Arsenfpu написано: | Я маю право вимагати від мера виконання його обіцянок |
І це правельно, тільки ніхто ніколи не згадує що також має обовязки.
Додано через 5 хвилин 18 секунд:
В підсумку, я не захищаю чи виправдовую владу, я хочу довести що МИ не менш винуваті в тому що робиться в країні. Всі дуже розумні, знають що тарифи збільшив ЗЕ і це його вина. Але мудра людина такого навіть не подумає, бо знає його обовязки, і перш ніж таке казати знає хто підвищив і за яких умов. Експертів мільйони, тільки чомусь вони сраються на форумах, сидять в генделику чи парку.
Короткий наглядний приклад. Один експерт звинуватив адміна в тому що той без пояснень, і розяснень умов доступу, приховав релізи. Оце і є ті люди які кричать то що чують, або просто вони тупі, і не поцікавляться в чому причина. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-01-26 22:45 |
Arsenfpu написано: | Я маю право зауважити консьєржці на те, що її весь час немає на місці, бо кладу свою частку на її зарплату.
Я маю право закинути провайдеру за відсутність ТБ півдня, бо я їх клієнт.
Я маю право вимагати від мера виконання його обіцянок та належне функціонування усіх служб міста, бо я маю право голосу. | логіка слушна. проблема в тому, що це абсолютно непродуктивний підхід. |
|
|
|
|
|
2021-01-26 22:59 |
Jatx_11
Отже, я ні на що не маю прав, оскільки колись проїхав зайцем у тролейбусі. Влада ні в чому не винна, бо ми усі грішні, а накоїли лиха попередники і недоброзичливці тутешні й не тільки.
Морок і безвихідь. Закриваю тему |
|
|
|
|
|
2021-01-26 23:05 |
Arsenfpu написано: | Отже, я ні на що не маю прав, оскільки колись проїхав зайцем у тролейбусі. Влада ні в чому не винна, бо ми усі грішні, а накоїли лиха попередники і недоброзичливці тутешні й не тільки. |
Жалко що ти мене не зрозумів.
Arsenfpu написано: | Закриваю тему |
+ |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-26 23:16 |
Jatx_11 написано: | Експертів мільйони, тільки чомусь вони сраються на форумах, сидять в генделику чи парку. |
Може тому, що їм хватає совісті і розуму, не брати на себе вантаж гріха і провини за знищення економіки країни і добробуту громадян і смерті, які супроводжують це?)
Це елемент сучасного кобзарства) Сидіти в генделику з чашкою кавуськи і тягти думу на планшеті) По-Ґеміґвеївському) Можна й офіціантам кричати - "Ей, Ґарсон..Сюда на...")) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-26 23:34 |
qwasasqw написано: |
Може тому, що їм хватає совісті і розуму, не брати на себе вантаж гріха і провини за знищення економіки країни і добробуту громадян і смерті, які супроводжують це?)
Це елемент сучасного кобзарства) Сидіти в генделику з чашкою кавуськи і тягти думу на планшеті) По-Ґеміґвеївському) Можна й офіціантам кричати - "Ей, Ґарсон..Сюда на...")) |
"Мальчик, принеси нам водочки, мы домой летим." (с)
Золоті слова. І як вони ілюструють вас! Свідомий ви наш. Москальщина це, а не кобзарство...
Додано через 5 хвилин 34 секунди:
Ґеміґвей ви наш.)) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-26 23:44 |
ଶିଶୁ ଫିର
Я про Ернеста, який до 40-х рр був модерністом) Новаторські оповідання видавав)
Жинджер про Балабанова і росіянський шовінізм)
От тут все й прояснилось) Павлікі Марозови, Мальчик - водки, Белохвастов - чи як там, Брат-2, Слуга Народу? Весь набірчик рюзкий) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-26 23:45 |
Напевно цей квасожер теж пора припиняти? Підняли рейтинг флудильні і досить.)) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-26 23:47 |
ଶିଶୁ ଫିର
Щасти!)
P.S. - світло відрізают вже?)) (Жартую). |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-26 23:48 |
P.S. Вислів належать дружині Навального. |
|
|
|
|
|
2021-01-27 14:25 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-27 14:37 |
Arsenfpu написано: | Цікава Демографія |
– Які прогнози на середньострокове майбутнє? Є оцінки, що через кілька десятиліть залишиться 25-30 млн українців.
– Ще до 2014 року ми давали оцінку на 2050-й – 36 мільйонів. Зараз, я думаю, варто говорити десь про 29-30 млн.
Ну якщо нас до 2050 року буде наявних 20 млн -- це буде вже чудо) Якщо території, звичайно не втратимо, бо тоді менше буде.
Вона ще раніше також розповідала цікаво про те, що більшість українців стікатимуться в кілька міст-центів - Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів) І що лише вони розростатимуться, а всюди кількість населення буде зменшуватись.
Також - на питання хто замінить українців на цих землях Елла Лібанова казала, що найкраще для України, на її думку, щоб це були китайці) Бо вони спокійні і миролюбиві) Як нас мають за дурничків палітікі))
"Запрошую в гості. Обіймаю": Тимошенко + Єрмак = апазіція?
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2021-01-27 14:55 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-27 15:18 |
don pedro
Цікаво, що ватні політики шкварять Зе, як можуть... І під монастир підведуть...Якщо Зе не дасть хоч якийсь бій ригам..Вже й так його обнулили за півтора роки...
Через два дні після інавгурації в США в Україні відкрили ще дві справи проти Байдена та Порошенка - адвокат
https://ua.interfax.com.ua/news/general/719223.html Нові провадження стосовно п'ятого президента України (2014-2019) Петра Порошенка та новообраного президента США Джозефа Байдена було відкрито через два дні після інавгурації президента США з відома Офісу президента України Володимира Зеленського, повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань.
" Хто ж виконавці цієї провокації? А виконавці ті самі. Визнаний міжнародною спільнотою агент держави-агресора Деркач, Печерський суд і нинішня українська влада, якою маніпулюють агенти держави-агресора... Тобто знову намагаються зруйнувати такими провокаціями стратегічне партнерство між Україною і США", - резюмував Головань. Додано через 10 хвилин 8 секунд:
А тепер питання до елехтурату Свободи і Кошулинського, і їх боротьби з Порохом в 2014-19 - ну що? Здобули? Борцуни?) Хто там на Ньюз Ванах, 112 - чморив укр владу всі роки і виступав жупелом для ватки?)) Тепер в Шарія в 2 рази більший рейтинг..
1)
МОН зобов’язали переглянути підручники з історії через позов Портнова
ВІВТОРОК, 26 СІЧНЯ 2021, 15:20
https://www.pravda.com.ua/news/2021/01/26/7281280/
[u]Окружний адмінсуд Києва задовольнив позов ексзаступника керівника адміністрації президента Януковича Андрія Портнова і зобов'язав Міністерство освіти переглянути підручник з історії[/u] щодо висвітлення подій Революції Гідності.
2)
ОАСК за позовом Портнова заборонив святкування ювілеїв низки українських діячів 27/01/2021 12:46
https://novynarnia.com/2021/01/27/oask-za-pozovom-portnova-zaboronyv-svyatkuvannya-yuvileyiv-nyzky-ukrayinskykh-diyachiv/
Окружний адміністративний суд міста Києва під головуванням судді Любові Маруліної задовольнив позов юриста Андрія Портнова і заборонив відзначення ювілеїв низки українських діячів, зокрема УНР, ОУН та еміграції.
Заборона стосується святкування пам’ятних дат і ювілеїв восьми історичних діячів:
полковника Армії Української Держави Івана Полтавця-Остряниці, особистого ад’ютанта гетьмана Павла Скоропадського та генерального писаря УД;
полковника Української повстанської армії Василя Левковича;
полковника УПА Василя Сидора;
полковника УПА Василя Галаси;
письменника і журналіста Уласа Самчука;
письменника і політика, ідеолога українського націоналізму Юрія Липи;
українського вченого і редактора “Енциклопедії українознавства” Володимира Кубійовича;
голови Проводу Організації українських націоналістів Андрія Мельника. Так і переможемо) Головне, що Свинарчук нажив 10 тис грн...А нє - нічого не нажив...В судах все розвалилося...Це фейки для безмізких під вибори) Як і вбивство брата Порохом і розіп ятий хлопчик в стрінґах в Слов янську)
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
Нагадаємо, що Портнов повернувся в Україну в другій половині травня 2019 року, коли патріоти вже 100% побороли Пороха і привели Зе... |
|
|
|
|
|
2021-01-27 15:44 |
|
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-27 16:50 |
З точки зору біології, якщо що-небудь вас кусає, воно, швидше за все, жіночої статі. (Скотт Круз)
Вас щось кусає?))
Додано через 4 хвилини 54 секунди: |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-27 20:38 |
|
|
|
|
|
Василь Михайлюк Свій
|
2021-01-27 21:02 |
Доброго вечору шляхетні пірати, є така https://www.hauppauge.com/pages/products/data_novahds2.html
штука для супутникового, вміє записувати на диск , кому треба ?
Додано через 3 хвилини 45 секунд:
безкоштовно, а кому для запису в розділ спорт - ще й оплачу доставку
Додано через 4 хвилини 38 секунд:
може кому треба
Додано через 59 секунд:
Jatx_11
ненавиджу андерсона після огляду ф." Толока ". Гнилий хайпер, ница істота |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2021-01-27 21:39 |
На фоні срача з 1+1 згадав таку історію...
Місяць назад вирішив теж згадати дитинство і подивитись серіал кінця 90х - Люба я зменшив дітей... На мові я його звісно не знайшов , прийшлось дивитися Сат-ріпку з СТС ... Хватило 1 серіїї - но про ту, де розмовляли про Канадські секретні спецслужби - тобто фінальні серії серіалу... І от в кінці серіїї анонс - нє прапуститє бєдную настю на стс... Тобто на одній серії я побачив злам системи - перехід від Твін Піксів, Секретних матеріалів і Району Мерлоуз на Бєдних Насть, нянь Вік, нєкрасівих Пушкарьов, тай здається на тому СТС гендиректор тоді вже був тойже Роднянський (Настя вийшла в 2003)...
Доречі дивлячися на Роднянського в 90х і 00х згадав свого колишнього начальника середньої ланки - такі і з простим народом на ти - а коли випаде можливість примазатись до начальства, то я вас вже незнаю... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-27 22:48 |
Останнім часом помічнаю, що дуже багато патріотів поступово сягають цієї думки https://toloka.to/t100198-13590#1257843 - просто бояться самому собі в цьому признатися) Слухав фоном інтерв ю Донія Іванову - це ж один в один) "Був під впливом мейнстрімної пропаганди кілька десятиліть, український народ зажвди жив багатше і заможніше до здобуття незалежності, з 1991 року - вимирає, всі ми різні..Треба чути один одного, Порошенко нас роз єднав, держава - не ціль, а засіб для щастя народу(а саме з 1991 українці почали бідувати, а до того були хлібосольними і щасливими")..Тим часом тб так русифікує(точніше анти-українізує, що вже навіть Стерненко (який боров владу Пороха) записував ролик один з останніх, що як би знову війни не було, коли всі накручені люди вийдуть штурмувати щось) Бо те, що дозволено зараз - було табу 5 років:
https://www.youtube.com/watch?v=F5cf2Aps3A0&ab_channel=%D0%9D%D0%90%D0%A8 - не для слабеньких нервами) Зверніть увагу, як тепер легко у прайм-тайм о 19 00-20 00 год українських патріотів називають "нациками", "неонацистами" і як розпалюють ненависть) Так і переможемо)
Рекомендую без напрягу послухати, особливо тримаючи в голові тезу, що до здобуття незалежності українці жили сито і заможно, а з 1991 почали страждати:
Доній: щастя, активізм як професія, дао українця, як Порошенко розколов Україну | АНТИПОДИ
|
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-27 22:51 |
Ви тут так спорите про телебачення. Ніби не дивились Бандитский Петербуг, Бригаду, Крот (ледве згадав назву)?.. І т.д. Ніби не дивились футбол (спортивні передачі) обов’язково з російськими (московськими) коментаторами? Наших (український) не сприймали. (Дерепа, Савелій, Журахівський...) Ніби не слухали російський шансон? Ніби не слухали російський реп? Це я зі своєю класикою не знав де подітись. Ніби 1+1 один винен в усіх гріхах? А Інтер, ICTV, Новий канал, Україна?.. Перший національний?.. Який глядач — такий і телевізор. Смажений кабанчик. Пам’ятаєте? І всьо!
Не за один день так погано стало. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-01-27 23:10 |
Цікаво - Україна до Рошенка і Юща, уся здебільшого російськомовна, але ніхто не розділяв народ...Жили в мирі і братстві, доки вперше не вирішили помайданити - газ копійчаний, бабла повно, країна - цвіте...
2 відоси про ту епоху..
1) Про те, як Кучма з Медведчуком прилетіли терміново і відстояли Тузлу в 2003 (а патріоти - Тимошенки, Тенюхи, Пастори з обамою все здали без бою після того,як вигнали лєгітімного Яника)...Як же Данилович харизматично б є кулаком по столу зі словами "Для України - це питання вирішено!" Пробач Данілич((
2)Кучма "відчитує" Яника, бо він читає те, що Леонід Данилович вже чув(( А й справді...Навіщо готувати те, що вже було?(( І Яник нічого не має проти української мови...І ПІСУАР не біжить створювати.. Бо Данилович захищав українські інтереси..А не гамериканські(( Ще раз - Пробач, Данілич(( Коронували б Даниловича - нас би зараз 56 мільйонів було( Говорили б російською - але Рошенко б не розколов країну((
|
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-01-27 23:28 |
А ще колись трава була зеленіша і небо синє гарніше, і все стояло та не падало)) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-01-27 23:52 |
Цитата: | до здобуття незалежності українці жили сито і заможно, а з 1991 почали страждати |
О! А я вже бачив це відео на флудильні. 450 сторінка.
Напевно, тут немає тих хто пам’ятає як було в срср і як було в 90-ті в Україні? І я забув. Тут одні порохознавці.
Додано через 10 хвилин 37 секунд:
Весело тоді було. Зарплату видавали товарами народного вжитку. Так багато, що аж тяжко було до дому донести... Купив-продав-обміняв...)) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|