Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 448, 449, 450 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
21jumpstreet 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2021-01-17 22:05  
don pedro
Час уже настав. Приземлився клієнт "навічка" і схопили в аеропорту. АМОН стягує техніку до красной площаді. Певно, готується майдан.
qwasasqw 
VIP

2021-01-17 23:03  
Ладно) Раз ви самі завели мову про запоребрикову двоголову, азіопську Русь - тоді дивіться це відео) Я ще 2 тижня тому хотів скинути, але вважав це рекламою московітів на Толоці)

Відос веселий, але не забуваймо, що нормальний русский для України - це виключно національно-свідомий українець, який чомусь там опинився...Інші - зась... Бо вже через місяць почнуть давати свої рецепти і рекомендації, як нам жити)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-01-18 00:14  
За два дні понад 46,8 тис. переглядів.

KALUSH - Otaman (feat. Skofka)
https://www.youtube.com/watch?v=KHye8y_MbEE

Додано через 5 хвилин 42 секунди:

))

Додано через 25 хвилин 30 секунд:

Зайшов на відомий російський ресурс, а там сторінки, по замовчуванню, українською мовою відкриваються. Подумав, що то москальська провокація...
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2021-01-18 01:43  
Цитата:

Я загадаю на Новий Рік одне бажання
Нехай "РОШЕН" наступного року купить медіа-холдинг. Невеликий. Просто одну-єдину газету.
Але так, щоб будь-хто міг купити її відносно дешево в будь-якому регіоні.
Щоб ця газета не агітувала прямо за "ЄС", але терпляче і зрозуміло проводила "лікнеп" для населення, починаючи з абетки: навіщо нам армія, мова, віра, НАТО, ЄС, як робиться політика, як працює економіка, як мають і можуть впливати на це виборці, що дають нам цінності та принципи, які не намазуються на хліб - але без них можна лишитися і без хліба.
Щоб її робили високопрофесійні люди. Більше, ніж професійні - щоб вони не хворіли залежністю від "експертів", і не таскали на шпальти берез та арестовичей.
Щоб серед них не було продажних журнашльондр та цинічних грантоактивістів.
Щоб "Армія, мова, віра, НАТО, ЄС" - були в кожного з них глибоко в серці.
Щоб в газеті можна було прочитати про історію України, про подвиги її синів, про кращий досвід територіальних громад, про цікаві місця, але також - хто чого вартий, хто бреше, а хто каже правду, хто руйнує, а хто будує, хто стріляє в спину, а хто захищає.

Щоб це було цікаво, зрозуміло і на надпрофесійному рівні, якого ще не було в український журналістиці.
Щоб ця газета знайшла кращих авторів, кращих розповсюджувачів, кращих рекламодавців.
І якщо така газета з'явиться, це буде майже так само важливо, як важливі для хворих кисневі концентратори, що їх закуповує Фонд Петра Порошенка.
Бо країна задихається в атмосфері гібридної брехні. Люди вилікуються, якщо дихатимуть правдою.
Ось таке у мене новорічне бажання. Хай збудеться!

Олег Шимко
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2021-01-18 02:53  
21jumpstreet написано:
Час уже настав. Приземлився клієнт "навічка" і схопили в аеропорту. АМОН стягує техніку до красной площаді. Певно, готується майдан.

Та не буде майдану у них через Навального. Не настільки його там цінують, щоб на ОМОН перти за нього.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2021-01-18 07:48  
Krest0 написано:
Та не буде майдану у них через Навального. Не настільки його там цінують, щоб на ОМОН перти за нього.

Народ московський живе в неключимій неволі.
qwasasqw 
VIP

2021-01-18 16:08  
Я не люблю Цензор за те, що мочили рейтинг України 2014-19рр і в тому числі привели Зе, але тут вони зробили аналітику з цитатками:
Їх боротьба:
Вата хоче крові. Як Балашов і Бужанський закликають до бійок за "русский язык" | Без цензури

Все, як під час спроб українізації 1917-1932 рр. Спротив пролетарів і саботаж чиновниками...
Українська – обов'язкова у сфері послуг. Як діяти, якщо ваші права порушують? + перші утиски ватки

Вірш Альберта Робертовича Рязанського, який з явився в нього на сторінці, присвячений всім, кого утиснув закон про мову..

Утиснули укри хлопа

Утиснули укри хлопа
Плач європа!
На 30-ім кроці
Зірка в шоці
Аж болить у боці
От таке от "щістє і здорівля" в Новім Році...
Утиснули укри хлопа.

Утиснули укри хлопа -
В країні жопа!
Лагідний закон про мову
Просим українською провадити розмову
Раз звертаємось ми нею
І оплачуєм гривнЕю
Свої послуги й не кривимо душею
Якщо обидва ви російськомовні, - то і грець із тим , Бог вам є суддею,
Розмовляйте як вам зручно, між собою
Ми ж не будемо за вами бігати юрбою
Й не ведемо ми до мордобою
Лишень, маю право я звернутись рідною мовою - і щоб нею забалакали у відповідь зі мною!
Утиснули, укри хлопа...

Утиснули укри хлопа...
Замість "Здрастє" - "Добрий День"
Хлоп стоїть немов олень
У душі пала вогень
Серце плаче, тілом пробіга студЕнь
Як же важко заучити 100 вкраїнських слів лишЕнь
Щоб продати в магазині - 2 кілограми спілих черешЕнь
Утиснули укри хлопа

Утиснули укри хлопа
Хлоп на землю як упав
В голос як заверещав!:
"Я ж тут живу, податки я опецькувато сплачував
Тут зізнаюсь чесно, - та ніколи не гадав-роздумував
Що доживу до дня, коли мене - Тараса Миколайовича Попадчука
Одвічно Руську людину, змусять в Україні у публічній сфері, немов якого байстрюка,
Відповідати украм українською!! Це ж якийсь фашизм!
Порошенківський ідіотизм!
Ми усім вам показали, щоб ви узріли
Що вашу Армію, Віру, Мову - на шомпурах ми повертіли
73-ма відстотками Зелених монобільшістю обрали
З умовою - нехай усе укрівське вони за б день поскасували
Й коли весна прийде, щоб тих укропів посаджали
Ну і ще й кінця епохи бідності жадали
Та прогадали!
Нам тарифи піднімали -
Ми конали...
Знемагали....
Та думкИ, що ми укропів покарали -
Нас холодними ночами зігрівали
Доки плоди того Рошенка, нас при Зелених не спіймали
І балакать Українською нам не наказали
А найсміливіших, ще й оштрафуванням залякали!"
Утиснули укри хлопа.

Утиснули укри хлопа??
Знаєте що, скажу я, тому хлопу:
Твоє ниття уже дістало, о ущємльонний - Іди ти в жопу!
30 років ми з тобою рахувались
Без економіки й з війною ми зостались
Такі, як ти ще й дилетантів нам обрали
Щоб ще 5 років ми деградували
І шаленими темпами повимирали
Або на полуниці до Полскеґо виїзджали

Твоя бабуся вишивала рушнички в хустині
В селі, і колискової наспівувала дитині
Батьків вже розселили по хрущівочкам і нині
Ти даєш рекомедації, як жити Україні?

Коли прожив ти 50 років в русифікованому місті близ заводу
Чи не так? - Козацькому ж роду нема переводу?
Не треба розвиватися русифікованому народу
Геканням і шоканням лиш декларуємо до незнання свободу?

Бо грали ви у футбол, коли десь вчили рідну мову!
Вона була необов язкова...А без російської не пустять в підмосков я на будову
"А з українською лишень подоїмо корову
І не знайдемо більш ніде покрову".

Такі настанови вам давали в совкове "время люте"
У ті часи, що нам ніколи не забути
Усе змінилось докорінно, хлопе...
І українській мові в Україні бути!

Тобі її вивчати
І нею розмовляти
І ніколи більш не забувати -
Істини життєдайної, правдиві постулати:
Не відрікайсь, хлопе, від рідної мови! (І коли до влади прийдуть укри) - Не тре буде її вивчати!
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-01-18 22:34  
qwasasqw
Дивна ви людина. Вас не цікавить розвиток української мови. Вас цікавить мовосрач. Не знаю, які там у вас стосунки з Бондаренко, з Бужанським, з Балашовим? Але більшість громадян України навіть не знають хто то такі.

P.S. Кажуть, Бондаренко до Львова їде. Хоче на іржаві дахи подивитись... Покажете?

https://www.youtube.com/watch?v=PYdrhTL3VBk

Додано через 56 секунд:

virtus8hur написано:
Народ московський живе в неключимій неволі.

Ви демократ?

Додано через 8 хвилин 2 секунди:

Ні! Ви, напевно, ліберал.
11994455 

Востаннє: 17.11.24

2021-01-18 23:00  
qwasasqw 
VIP

2021-01-18 23:58  
Походу ЄС сьогодні на роздачі)
🔥 БАБАХ! "ЄС" порвала "окупаційну платформу" і "слуг народу": подробиці розповів Петро Порошенко

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко особисто привітав із перемогою на виборах міського голови Борисполя Володимира Борисенка.

Додано через 5 хвилин 30 секунд:

Ех...Я думав там яке відеозвернення по Навальному...А це звичайний дипломатичний антиросійський трьоп у фейсбуці..Від пресслужби)
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2021-01-19 01:00  
18-річна Helena Duke, котра здала в ФБР найближчих родичів за участь в штурмі Капітолію, тепер збирає пожертви, бо не має чим платити за коледж
https://dailyvoice.com/new-york/nassau/lifestyle/daughter-getting-national-attention-for-iding-mom-who-attended-capitol-riot/801364/
https://www.gofundme.com/f/help-helena-duke-pay-for-college
virtus8hur 

2021-01-19 01:12  
ଶିଶୁ ଫିର написано:

Ви демократ?

Додано через 8 хвилин 2 секунди:

Ні! Ви, напевно, ліберал.

Я - український націоналіст. До Московії ставлюсь як до огидної варварської цивілізації.

Впринципі, я не проти демократії. Вважаю, що краще, щоб вона була, ніж коли її немає. Але для мене демократія не є "святою святих", як для Арнольда Шварценегера.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-01-19 01:49  
virtus8hur
“раби неключимі”

Колись я не зміг знайти це слово в словнику. Напевно, погано шукав. А тут ви нагадали про нього. Дякую!
virtus8hur 

2021-01-19 02:20  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
ଶିଶୁ ଫିର

Чому в вас нік мовою орія ? Чи яка то мова?
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-01-19 02:47  
virtus8hur
В Гуглперекладачі набрав два слова і в списку мов вибрав Орія. Видало те, що ви бачите. Правда, з орія на українську мову переклад дещо інший. По імені я тут ніхто. Не вимовиш. І я це не вимовлю. Але ж ми тут пишемо, а не говоримо...
virtus8hur 

2021-01-19 02:53  
ଶିଶୁ ଫିର
А ви сходознавець, що цікавитесь народом орія?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2021-01-19 05:35  
virtus8hur, не сприймайте так серйозно те, що пише цей профіль. він належить одному із забанених раніше тролів (Gin_ger).
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2021-01-19 12:14  
Тарифний геноцид, браття і сестри, тарифний геноцид!
Night_Hawk 
VIP

Востаннє: 05.11.24

2021-01-19 13:38  
21jumpstreet
Майдан? Через те що Навально черговий раз запакували на місяць в кутузку?) Дивує що Ви про таке ще досі задумуєтесь) Рузке опозиція вона ж безсмислєнная і беспощадная, який там майдан))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-01-19 13:58  
qwasasqw 
VIP

2021-01-19 16:44  
Це вже навіть не смішно) У того Рошенка, якого обрав народ в 2014 у першому турі у всіх областях - була роками до війни ще - працююча фабрика в Ліпєцку, яку передали у сліпий траст і закрили через кілька років... (Нагадаємо, що велика корпорація з контрактами і мільйонними зобов язаннями - це не лоток на ринку...Чи ларьок з брілками... І не можна просто так за день все закрити, щоб потім ще 20 років судитися і відшкодовувати збитки усім компаніям, які заключили договори на роки, експорт в європку і тд)....
Торгівля на крові - тут нічого не скажеш, справедливо обрали Зе...Мали право...73 %, монобільшість - тут респект)

Наступив як би 2021 рік) І вгадайте що?) Ні, це не виконання старих зобов язань і контрактів укладених до майдану) Це цинічний плювок в харю усім, хто аплодував на стадіоні чи біля телезора)
Зеленський продав франшизу "Ліги сміху" російському телеканалу, проти якого сам запровадив санкції

На дебатах у 2019 році Зеленський глузував з Порошенка за фабрику Рошен у російському Ліпецьку.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2021-01-19 16:44  
Російські астронавти на борту МКС залишилися без їжі. Їх нагодували американці

Американські астронавти поділилися харчами Космічний корабель Cargo Dragon зістикувався з МКС зі своїми російськими колегами на борту Міжнародної космічної станції через затримку вантажного судна, яке має доставити їжу лише 15 лютого. Про це повідомляють російські ЗМІ.
Про відтермінування запуску корабля «Прогрес» із контейнерами їжі стало відомо ще восени минулого року. Доставку мали здійснити 11 грудня, проте через додаткові перевірки вирішили перенести запуск на наступний рік.
«Отримали від американської сторони, точну кількість зараз не згадаю, здається, 13 контейнерів з раціонами харчування», — цитує повідомлення російського астронавта Сергія Рижикова.
Як пояснили в Інституті медико-біологічних проблем Російської академії наук, через відтермінування запуску грузового корабля з продовольством Росія попросила доставити контейнери США, але ті запропонували поділитися запасами своїх астронавтів.
Російських астронавтів Сергія Рижикова та Сергія Кудь-Свєрчкова нагодували безкоштовно — американські колеги не попросили нічого взамін.

Особливо насмішила остання фраза " американські колеги не попросили нічого взамін" Шо там у них можна взяти - того дриля, яким вони дірки в корпусі поробили? Happy)))))))))))))))))
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2021-01-19 22:42  
Arsenfpu
Американці знову рятують кацапів від голоду.
Arsenfpu написано:
Шо там у них можна взяти - того дриля, яким вони дірки в корпусі поробили?

А робот Фьодар? Це може бути неоціненний експонат для Смітсонівського музею у США.

У Зе тепер власна "Ліпецька фабрика". Називається "Ліга сміху".
Night_Hawk 
VIP

Востаннє: 05.11.24

2021-01-20 00:07  
Arsenfpu написано:
Шо там у них можна взяти - того дриля, яким вони дірки в корпусі поробили?

Гадаю у касманавтов ще могли залишитись стратегічні запаси національного напою "водка" але американські колеги засумнівались у правильності формули цієї речовини на борту і тому вирішили не ризикувати))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-01-20 02:49  
Націоналісти, патріоти, порохоботи... Коли немає аргументів, то вся надія на хамство і на адміна. Слабаки! Хтось тут писав про донощиків?.. Жаль. Не пам’ятаю, хто...
virtus8hur 

2021-01-20 07:32  
qwasasqw написано:
Нагадаємо, що велика корпорація з контрактами і мільйонними зобов язаннями - це не лоток на ринку...Чи ларьок з брілками... І не можна просто так за день все закрити, щоб потім ще 20 років судитися і відшкодовувати збитки усім компаніям, які заключили договори на роки, експорт в європку і тд)....

Хіба активісти можуть закидати фабрику коктейлями молотова.
qwasasqw 
VIP

2021-01-20 12:52  
У російській "Лізі сміху" братимуть участь команди з "ДНР" і окупованого Криму
https://lb.ua/society/2021/01/20/475634_rosiyskiy_lizi_smihu_bratimut.html

У кастингу російської версії проєкту студії "Квартал 95" "Ліга сміху", яку запускає телеканал СТС, братимуть участь команди, які позиціонують себе як представники "ДНР", а також команди з окупованого Криму. Крім того, учасниками стануть команди з Одеси, Харкова і Запоріжжя.

virtus8hur написано:
Хіба активісти можуть закидати фабрику коктейлями молотова.

В росії?) Безглуздішого самогубства годі й придумати) Бо там є 2 типи "активістів":
1)Ті, які працюють ка Кремль
2)Ті, як або вже лежать, або будуть лежати в землі...
Arsenfpu 

2021-01-20 13:17  
Між іншим: наш теперішній Президент уже "відмотав" рівно третину свого терміну. От не знаю - це свято чи ні...
sergeyyaroslavovich 
Новенький

Востаннє: 15.11.24

2021-01-20 15:18  
Доброго дня. Звертаюся по допомогу!
Не можу знайти англомовну версію, або принаймні з англомовними субтитрами фільму КІБОРГИ. Декілька днів тому хотів продемонструвати англомовній знайомій як ілюстрацію героїчних сторінок нашої історії, і тут таки облом.
Дивно, що Україна не просуває цей фільм за кордоном. Хоча зараз це, звісно, відповідає державній політиці зелених більшовиків.
virtus8hur 

2021-01-20 15:31  
sergeyyaroslavovich
Підозрюю, що англійський дубляж/субтитри існує, але не у вільному доступі для завантаження.

Додано через 2 хвилини 15 секунд:

Arsenfpu написано:
Між іншим: наш теперішній Президент уже "відмотав" рівно третину свого терміну. От не знаю - це свято чи ні...

Скоріш за все, Зеленський спокійно собі дотягне свій термін до 2024. Якихось особливий подій до 2024 не буде. Майдану не буде. На другий термін Зеленський не піде. Але хто буде після 2025 - я не знаю.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 448, 449, 450 ... 531, 532, 533  наступна