Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2020-10-23 20:31  
ssTAss написано:
і не стане, бо хто то ге знає, як не тут на форумі

Правильно буде - "хто го знає"...Так говорять в Галичині, хоча я з Данєцка)

Я за славою не ганяюсь) І в тому моя перевага. Тому й не лізу в мери Києва, щоб ганьбити земляків, коль не готовий....Я пишу собі на форумі - бо частенько не сайті буваю, жую листя кави в перервах)))
ssTAss написано:
знаю тільки одного фріка з Галичини

Всі люди, що не вписуються в загальний стрій - фріки..Все залежить від контексту..Чи в позитивному плані - чи в негативному... Є навіть книжка - "Думай як фрік" наче Наш Формат видавав...Але ці персони - це екзотика для Галичини..А по їх висловлюваннях судять всіх Галичан..

Ви не знаєте - а я знаю...Що щотижня електорат про-рос сил накручується вирізками з цитат Востапка Дроздова і Фаріон - де вони специфічним тоном несуть рідкісну маячню, яка навіть Галичанам видається жестяком...(Нагадаю, що Ірина Дмитрівна вже давно не може і по Львову обратися...Як і Михальчишин і тд) Саме, через її висловлювання..

Про справу не говори, з ким можна, а з ким треба. - пункт з Декалогу укр націоналіста...
Якщо ти хочеш боротися з москалями - борешся...
Якщо ти хочеш зробити картинку для про рос сил - ти на камеру кричиш "Москаляку на гілляку" чи розповідаєш про ґетто для рос мовних і іншу маячню.....При тому лише завдаючи шкоди націоналізму і даруючи бонуси москалям) Чим крик на камеру, чи розпалюючі фрази (до Галичан в першу чергу) шкодять москалям?) Риторичне питання..Москалі ламбаду танцюють від щастя, що їм такі козирі дають..

Якщо запитати 8 з 10 людей, які в 2012 році голосували за Свободу, (коли націоналісти взяли 10 % по країні) - "Чому ви більше не голосуєте і не проголосуєте за Свободу?".... Вони дадуть відповідь - "Через таких, як Фаріон"...І Свобода вже з 2014-го року по 2024 викинута з Ради..Лише одна Оксана Савчук з Франківська пройшла мажоритаркою на минулих виборах. Я це з сумом кажу, бо мої предки(з Данєцка) десятиліттями голосували за Свободу на місцевих, ще до 2010-х рр, коли це почало ставати мейнстрімом...
ssTAss написано:
Кожен окупантомовний

А як з тими тисячами людей, що загинули за Україну і так ся стало, що говорили російською чи навіть були москалями? Риторично...
Я бачив українськомовних людей, які не те, що солдати - генерали армії Путіна))

І я, послідовно, за тотальну Українізацію України..Тільки дійсно за Українізацію, як було в 2014-19 - квоти, закон про мову, освіту, визнання героїв, декомунізацію тощо....А не крики Фаріонів на камеру, щоб дискредитувати цей процес..

"Вбачай Вкраїну не взором села свого, містечка, міста чи району та спільноти однодумців...А вбачай її цілісно...Маючи повну картинку - всіх куточків її, без соціЯльних кордонів..Від заходу до сходу, від півдня - до півночі" - один істерик(C)..

Арґумент!) Ще й істеричний)

Додано через 18 хвилин 41 секунду:

Ще трохи істерики від мене) Нагадаю, що Ірина Фаріон обирається у місті Львові! Не в Донецьку і не в Одесі..На виборах 2014 року - посіла 3-є місце...
Вибори 2019, тут кумедно, цитую Галицькі ЗМІ:
Кандидатка у народні депутати по округу №116 від ВО "Свобода" Ірина Фаріон знову назвала виборців свого округу "рабами". Нагадаємо, що на позачергових виборах до парламенту вона програла із результатом 10,35%.

https://galinfo.com.ua/news/farion_znovu_nazvala_vybortsiv_svogo_okrugu_rabamy_322132.html

Так і переможемо..Навіть не знаю, хто з нас більших фрік) Я у флудильні, чи пані Фаріон, яка вже у Львові котиться в маргінес..
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2020-10-23 20:44  
qwasasqw написано:
Верещук + Дроздов + Фаріон

Цікава трійка. І виглядають вони в трьох якось несподівано симпатично. Мене не коробить від сільського акценту, бо такого (акценту!) не має і не коробить мене від галицизмів. А ось від ваших “воно”, “хіхляків”, “новоросів”, “малоросів” “українчиків” і т.д. ще й як коробить.

Ось так, без будь-яких обмежень (застережень), в Незалежній Україні тебе цілодобово обзивають будь ким, - тільки не українцем... Це як, нормально?
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2020-10-23 20:52  
qwasasqw написано:
Правильно буде - "хто го знає"

ні, я не помилився... ге воно і є ге, тільки смердіти вміє... чи кекати)
qwasasqw 
VIP

2020-10-23 21:08  
)))) Мені, звичайно, приємно, що у мене є мій персональний фан, який реагує ледь не на кожен пост, цитує те, що я писав весною і дає респонс, навіть на те, що мені стрельнуло в голову за 2 хв 47 сек після попереднього посту - кумедну міні-виставу, попросити пана Альберта її створити більш-менш римовано, отримати, оформити стилістично, як монолог на вході (до хати де 600 кіло бабла) невпевненого прохача пів кілЯ ґрошей, з невпевненими паузами перед Петром і опублікувати))
qwasasqw написано:

Додано через 2 хвилини 47 секунд:
Петро!....
Я тут тойво....
Ну...то....
Мені би пів кіло...
Зайшло....
Як прийшло...
Так би і пішло...
На то.....
Як його...
Бухло...
Мене ображає, що Верещук, говорила рос мовою з рАгульським акцентом, від чого виглядала тупо, що сама вивела розмову на те,, що, мовляв, Бандера і Шухевич зробили голокост в Раві-Руській, що не зрозуміла, коли її тролять рагулихою і несла маячну, що ЛЬвів яни зробили дві революції, шо вони такіі європейці, бо ганяють контрабас в єс, що рагуль - це стан душі тощо..Хто перегляне - побачить...

P.S. - Моїм фоловерам: хоче(те) реації на апеляції до мене - пишіть ким ви були в минулому житті? Бачу синку що не "провокатор".....Можна в пп...Інакше не буде відповідей...

І вже втретя за місяць...Уважно послухайте першу хвилину відео..Тай пісню також - це Кобзар новітній)) Він москалів в українців перетворює))

Додано через 5 хвилин 22 секунди:

ssTAss написано:
ні, я не помилився... ге воно і є ге, тільки смердіти вміє... чи кекати)

Дотепно) Тут, я вам повірю, я не експерт з фекальних справ) Хоча за Фаріон боляче - розумію) Вона до речі, якщо пам ять не зраджує Миколі Княжицькому з ЄС програла) Він на відміну від неї не кричить, а послідовно впроваджує українізацію)
qwasasqw 
VIP

2020-10-23 23:44  
Дивитися, як Порох так невимушено, лагідно, протягом промови, називає Зе "Голобородьком" одне задоволення) Дивлюся з посмішкою, і увляю, як в Шоколадного Бариґи вдома "в сінях" лежать 600 кіло бабла)) І він в піжамі ходить з вагою зважує, як Скрудж МакДак пірнає в долярики з метрової висоти)) Журналіст каже, - "Українці, не робіть нічого з тими опитувачами від Зе..Просто проходьте мимо, або голосуйте, якщо хочете"...Гетьман каже - "Українці свободолюбивий народ) Якщо вони захочуть щось зробити - вони не будуть питати дозволу в журналістів" Посмішка))
МАРАФОН “ТВІЙ ВИБІР” | Порошенко, Погребиський, Забродський, Сущенко, Карпов, Чийгоз | 23.10.20

Додано через 44 хвилини 13 секунд:

Коронавірусний стрім пана Дмитра...
Корчинський - онлайн. Відповіді на актуальні питання
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-10-24 00:20  
qwasasqw написано:
Ще й сільський акцент і галицизми використовують гади...

qwasasqw написано:
Мене ображає, що Верещук, говорила рос мовою з рАгульським акцентом, від чого виглядала тупо...
Верещук говорить з відчутним українським акцентом. Тобто, з “сільським акцентом”... з “рАгульським акцентом”... “Сільський акцент” або, “рАгульський акцент” - це український акцент. Чи не так? Ваші погляди збігаються з поглядами українофобів. Цікавий ви порохобот.
qwasasqw 
VIP

2020-10-24 17:54  
Навіть Львівські інформ. помийки, лякають читачів)) Бояться)) Відчувають що скоро фіналь і будуть тікати далеко)

Розшматувати Україну
Чи погодяться львів’яни на роль сепаратистів Донбасу?

https://zaxid.net/rozshmatuvati_ukrayinu_n1509490

Голосуй, за Садового, бо Порошенко нападе)) А хто-хто тут в нас такий хитрожопенький, зелебобикам продався?)) Уті-путі)) Яка нагленька поцреотня))
qwasasqw 
VIP

2020-10-24 20:22  
Замість казочки наніч) Можна послухати, перед сном)
"Зеленський - це син Медвечука": Антін Мухарський у Рандеву з Яніною Соколовою
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-10-24 22:33  
https://m.facebook.com/KapranovyBraty/posts/3074285206118874

Інструкція про участь в завтрашньому зе-опитуванні від братів Капранових.

Додано через 2 хвилини 21 секунду:

І не забуваймо, що про-український варіант завтра лише один.
qwasasqw 
VIP

2020-10-24 23:56  
Трясця(( Шоколадний Бариґа купив Кіпріотів((( Він же Томос під вибори надав(( Як і закон про мову...Нафіга ж вони грають в його гру((
Православна Церква Кіпру визнала автокефалію Православної Церкви України

Додано через 1 хвилину 40 секунд:

Це тобі не на камеру маячню нести про "москворотих" і давати козирі і меми для русаків..Це реальні плоди України 2014-19...
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2020-10-25 12:23  
qwasasqw 
VIP

2020-10-25 17:42  
Цікаво, що ані Шмигаль, ані Дмитрій Разумков не брали участі в так званому опитуванні Зе) Ми таке не їмо, це для населення)) Не здивуюсь, якщо Шмигаль голосував за ЄС у Львові, а Разумков за ОПЗЖ в Києві))

Додано через 2 хвилини 42 секунди:

Нарешті з явилося коротке відео найідітичного інтерв ю останніх місяців...Сподіваюсь кияни відправлять отого панімера в маргінес і в другий тур вийдуть Кличко і Притула.....Хто проти Шухевича щось має - той фанерою мимо каси пролітає...Рава-РуSSкая)
Ірина "Павлік Морозов" Верещук про Бандеру і Шухевича

Додано через 1 годину 16 хвилин 3 секунди:

Побратими по розуму панімера) Які маскуються під патріотів і зображують їх як ідіотів...
Дроздов - голосував за Гриценка у першому турі 2019, а в 2-му турі намалював пісюна в бюлетені..Тобто він сам зробив все для приходу Зе..Він на кожному свому "етері" лише поливає брудом Порошенка і розпалює ненависть до Галичан зі сторони патріотичної частини Сходу, Півдня і Центру..Ще його ціль грати роль самопроголошеного інтелектуала і імітувати Галицький сепаратизм і західну федерацію..
Цитати ряженого Поцреота:
від 7 лютого 2013 р. - ще до війни і майдану
«Різні регіони України не знають один одного, не розуміють і не хочуть розуміти. Та й не повинні. Ніхто нікого не повинен осягати. Ніхто ні на кого не має посягати. Ніхто нікого не повинен переконувати. Ніхто нікому нічого не винен…». Не заспокоївшись на цьому, львів’янин Дроздов (до речі, прихильник федералізації України) нагнітає: «Я ж бачу Україну як типову комуналку… Взаємне несприйняття ментальностей настільки глибоке, що здатне вживатися в одній країні тільки завдяки відсутності повсякденного контакту між собою. Східняки приїжджають на Захід і західняки на Схід як у гості, як туристи, як в іншу країну… Чим більше Схід і Захід взаємно пізнаються, тим швидше цементуються засаднича інакшість та непоєднуваність… Різні світогляди, різні цивілізації, різ­­ні досвіди… Треба не примиряти, а розрегулювати ці два світи… Антагоністи вжитися в од­­­­ній комуналці не можуть і не повинні».

12 квiтня, 2014 - майдан, окупований Крим - день до офіційного початку війни...
Західна Україна — на вихід
Шліфуючи стосунки зі Сходом, Україна втрачає Захід - найбільш продуктивний, ідейний і прогресивний сегмент. Шліфування стосунків зі Сходом, очевидно, закінчиться тим, що Україна, отримавши від Небесної Сотні шанс порвати з усіма старими практиками, поволі почне ставати… все тим же Сходом.
15 серпня 2014 - війна іде повним ходом..
Дроздов патетично запитав галичанок: «І ось за таких мають воювати ваші сини?» Ведучому не спало на думку, що там воюють за Україну, а несимпатичні індивіди є скрізь. Закінчив свій спіч Дроздов заявою: «Якщо у нас в Галичині почнеться хвиля протестів проти мобілізації, я поставлюся до цього з розумінням!»
Дивує, що в цього персонажу є десятки тисяч підписоти і що він асоціюється з Львовом, наряду з Фаріон і панімером...
А тут Остапко, привівши зеленку розпалює ненависть до Львів ян і імітує Галицький сепаратизм з рагульським відтінком:
"ЗАРАЗ УКРАЇНА ГОЛОСУЄ ЗА ОЦЕ "ЧМО БОЛОТНЕ", - ОСТАП ДРОЗДОВ

Скандальна заява Остапа Дроздова: український народ є "безплідним"

Остап Дроздов: столицю треба перенести до Львова!
І постійно його нарізають на меми і цитати про-рос сили і накручують свій електорат, мовляв - ото Галічіна - Дроздов, Фаріон - панімера вони обожнюють, але посміюються і тролять рагулихою...Але вона в них одна з найпрогресивніших галічанок, після Ганни Герман)

Що рообить Фаріон, я думаю, будь-хто з критичним мисленням розуміє...Мета відлякувати людей від націоналізму, звести рейтинг Свободи нанівець і перетворити той відсоток націоналістів, що залишилися у непривабливий проект для всіх нейтральних Українців...Стати такими собі бабами-ягами, які на регіональних ЗМІ несуть повну маячню про "москворотих, гетто для рос мовних", щоб їх цитували рос змі, розпалювали ненависть до західних Українців, і щоб потім русаки і сепари з особливою жорстокістю, катували і вбивали солдат і добровольців західняків, які потрапляють в полон... А ще треба в якості "жупела" її включати на про-рос канали (Ньюз ван, Україна24, Наш - тощо), щоб вона називала 80 % Українців ідіотами, дебілами і обов язково при цьому використовувавала Галицизми, щоб українців вернуло від західно-українського політ проекту, який вона називає "проЄкт"..
Тепер, погляньте на оце поглядом українськомовної, рос. мовної чи суржикомовної людини зі сходу, півдня, чи центру...І задумайтесь, чи привабливо це виглядає на фоні гламурного кліпу ВрємяІстікло, чи Потапа, Лободи, Артура Піражкова... Відповідь очевидна..І саме на це працює Фаріон...
"Хлопе, вберися в нормальний костюм", - Ірина Фаріон про Зеленського |"Говорить Великий Львів"

Зеленський вартий мішка з-під бульби, а не вишиванки

🔥Ірина Фаріон: Дусту їм на кутні зуби❗

Кожен, хто говорить російською - це для мене "путиноїд", - Ірина Фаріон у "Говорить Великий Львів"
Хто вважає, що патріотизм - це нести на камеру розпалюючу ненависть маячню, а не дійсно робити роботу, щоб були результати - то дусту вам на кутні зуби, ви для мене путіноїди, варті мішка з-під бульби, а не вишиванки))
camerettaUA 
VIP

2020-10-25 19:05  
ssTAss написано:
кекнута

Чи можна поцікавитися, в чому саме пан квасаскв помиляється, на Вашу думку?
(якщо є змога, то без переходу на особистості)
qwasasqw 
VIP

2020-10-25 21:04  
camerettaUA
Коли я на Новий Рік 2011 року робив профіль, не думав, що колись з кимось тут буду переписуватися і тим паче, що колись хтось хтось буде мене цитувати, чи апелювати - тому набрав хаотичні букви, щоб лише такий логін не був зайнятий..Зараз жалію) Це щодо квасаскв ))
Дякую за уточнення питання, та відповіді не буде)Тим паче без переходу на особистості, чим я не відповідаю) Я в 2014 році після Майдану голосував за Яроша на президентських і за Свободу на парламентських...І з сумом дивився весь наступний понеділок після виборів, як Свобода стоїть на 4, 75 % і не проходить в парламент...
І не пройшла вона в тому, числі тому, що Фаріон робила дуже неоднозначні і провокативні заяви, і за 2 тижні до виборів - тоді ще нікому не відомий Рабинович розмазав Тягнибока на ефірі Свободи Слова на ICTV(внизу буде відео)...Йому довелося розгублено брехати...І таке було ледь не щотижня..Фаріон робить заяву - однопартійці опускають голову і мовчать - мінус 1-2 % до рейтингу... Спершу я це все захищав у 2014 - я ж патріот..Далі і до мене дійшло, що я як дурень, агітую знайомих, друзів - за руку веду голосувати за Свободу, а тут бац - кілька заяв і мені вже соромно...Ще пізніше я зрозумів, що єдиний продукт оцього проекту Фаріон - є розпалювання ненависті до солдат і добровольців з Заходу України..Яких дуже жорсткоко вбивали в полоні і піддавали тортурам за те, що вони були з Галичини чи мали патріотичні тату...
Архів того часу про тих, хто вижив:
Звільненому з полону бійцеві 28-ї бригади Роману Капацію терміново потрібна допомога
"У Роми було татуювання "Львів", так мені хлопці з блокпоста розповіли, і з ним тризуб... Так от - з нього живцем зрізали це тату, покалічили обидві ноги, в нього відкритий перелом руки, колоті рани печінки... Ще у нього був розірваний кишечник у кількох місцях... А коли хлопець знепритомнів, його відвезли в Донецьку лікарню і підтримували на глюкозі, щоб він не помер потім, як обмінний фонд. Йому за 30 днів не дали жодної дози антибіотика!" - написала вона у Facebook.
https://lb.ua/society/2015/07/07/310311_osvobozhdennomu_plena_boytsu_28y.html
Сепаратисти відрізали руку бійцю Айдара через татуювання
Боєць добровольчого батальйону Айдар Василь Пелиш, якому в полоні сепаратисти відрізали руку через татуювання "Слава Україні", повернувся додому в Львівську область.
https://ua.korrespondent.net/ukraine/3426069-separatysty-vidrizaly-ruku-biitsui-aidara-cherez-tatuuivannia-zmi

І в кожен озвірівший ватник і русак, який калічив Львів ян, в першу чергу посилався на Фаріон, яка постійно генерувала меми і щедро частувала пропагандонів "доказами фашизму Галичан"...
А ще, що я вже зрозумів згодом - вона постійно говорить про ґетто, москворотих і окупантомовних, бо дуже багато рос. мовних людей стало на захист України, що стало неприємною несподіванкою для Кремля..+ добровольці "москвороті" з Грузії, Чечні, Білорусі...І вона оцю маячню несе, щоб в тому числі викликати в них - максимум - ненависть, мінімум - відразу до Галичини і укр націоналізму...
Львів яни - ще ті націоналісти...Але вони розуміють, що якщо обрати Фаріон - вона буду в якості вже депутата зі ЛЬвова в Києві розпалювати ненависть і нести таку маячню, що фейспалм на фейспалмі буде)

Історичне відео, яке, як я вважаю (затятий прихильник Свободи 2014 року) - стало крахом партії Свободи...Воно не єдине, таких було повно - але показове...Нагадаю, що це 2014 рік - не 2019 і не 2020...Пів року, як Майдан переміг...Нічого не змінюю, не перекладаю, щоб не було жодних нюансів, даю все без купюр:
Олег Тягнибок не смог ответить за слова Ирины Фарион - Свобода слова
304,193 views•Oct 8, 2014

Відео не відкривається на Толоці - ось пряме посилання - https://www.youtube.com/watch?v=Ra33Rv6wL5E&t=94s&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BBICTV
camerettaUA 
VIP

2020-10-25 22:28  
qwasasqw
Оте "скинути свого і на двісті років в ярмо" - це шикарно. Якщо це не вичитане, а ваше - то знімаю капелюха. Та й за вичитане таке і принесене сюди подяка.

Загалом же ця боротьба вочевидь надовго і в ній, навіть за клавіатурою, треба мати спокійну голову. Це як побажання...
don pedro 

2020-10-25 22:34  
Коли Трамп програє вибори і буде ховатись від тюрми наступного року, треба його вивезти зі США і зробити королем України. Годі охлократії та дикунства! Дональд І, рід Трапм'юків і крапка!
А Іванку - мені.
camerettaUA 
VIP

2020-10-25 22:34  
qwasasqw
camerettaUA написано:
скинути свого і на двісті років в ярмо

Супер лаконічний підсумок трагічної історії України! Крип'якевич нервово жує "тік-так" в куточку.

Сподіваюся, принаймні читачі флудильні надалі зроблять висновок з помилок наших предків.....
qwasasqw 
VIP

2020-10-25 23:27  
camerettaUA написано:
Оте "скинути свого і на двісті років в ярмо" - це шикарно

Та то просто констатація..Можна про УНР те саме сказати, це ж просто факт - побороти бариг(які звично ж були неідеальні, бо вони українці, як і весь народ) - і на 70 років в тоталітарний совок з всіма витікаючими наслідками(

Додано через 10 хвилин 40 секунд:

По виборах - явка катастрофічно низька...
У Львові - Синютка вийшов у 2-й тур з Садовим...Цікаво буде, що з однієї сторони між ними розрив 10-15%...Але в Садового є антирейтинг...Кушулинський набрав майже в 3 рази Менше, ніж Синютка...А в 2015 році він входив у 2-й тур і набрав там понад 30 відсотків...А серед партій - ЄС випереджує Самопоміч на плюс-мінус 10%)

Цікаво, те про що я казав, до чого веде ото наше українське "два гетьмана і один зрадник"
За попер диними у другий тур в Києві з Кличком вийшов ОПЗЖ-ист О. Попов...
Зібравши умовно 8, 7 %...Але там є похибка...Бо кілька кандидатів набрали в районі 8 %...

Кличко - 47 %
Попов - 8,7 % - умовно, бо не пам ятаю десяті частини відстотків
Притула - 8,3%
Верещук - 8 %
Кучеренко - 6 %
Пальчевський - 4,7 %
Іллєнко - 2 %
Береза - 1,1 %
Інші - масовка...
Тобто враховуючи те, що про-укр нац.-демократично-орієнтовані Українці не можуть між собою домовитися і йдуть десятьма колонами і кожен набирає по 2-3-4 % - ОПЗЖ, цитую - "втарая партия в встранє" з рейтингом 14 %...
Із позитиву - Югавасток жорстко дрюканув ОПЗЖ...Всюди з великим відривом лідирують місцеві мери в першому ж турі - набрали по 60-70 % де-не-де...Слуг - дрюканула вся країна, жаль явка нищька і купа людей не проголосувала...
camerettaUA 
VIP

2020-10-25 23:28  
qwasasqw
Просто досі не зустрічав настільки влучного опису. Розіслати би це в усі школи України, щоб вивчили назубок саму суть предмету замість нудного зубріння дат.
don pedro 

2020-10-25 23:29  
Політичний пук року - Пальчевський. Страшно собі уявити, що зраз з нашим доморощеним Бондом роблять його спонсори.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2020-10-25 23:32  
Ось мене давно цікавить питання: ХТО голосує за контору Сила і честь, хто ці 4-5% люду, які вперто уже другий рік галкують цього спецслужбіста???
qwasasqw 
VIP

2020-10-25 23:43  
don pedro написано:
Політичний пук року

Гардонський Смєшко також пролетів, як фанера))
Наша бардерівочка з Рави-русскай набрала в Києві більше, ніж навангований Гордоном - чєлавєк, каторий всєм спутаєт карти і виграє в Кличка))

Додано через 55 секунд:

Arsenfpu написано:
ХТО голосує за контору Сила і честь

В гордона кілька млн подписоти.. Це глядачі совісті нашої нації)))
don pedro 

2020-10-25 23:48  
Arsenfpu написано:
ХТО голосує за контору Сила і честь, хто ці 4-5% люду

Мене сусід-кандидат від Смєшка сильно просив це зробити, але я виявився не настільки ввічливим і дружнім.

qwasasqw
Дивитись відосики з Гордлном і голосувати за його людей - різні речі.
qwasasqw 
VIP

2020-10-26 00:00  
Хах) Є міста, де навіть лідирують Слуги Народу) Попердньо - в Черкасах, Ужгороді в лідерах Слуги Народу)
В Кривому Розі (рідному для Кварталу 95 і Зе) Слуги на 1 % випереджують блок Вілкула...
Є міста, типу Одеси, Харкова, Маріуполя де всі шанси мають пройти Шаріїсти...З середнім рейтингом 6-7 %...Плюс-мінус...
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2020-10-26 00:12  
тут є живі свідки опитування бубочки? бо там де я голосував ніяких додаткових опитувань не було, навіть екзитполів.
don pedro 

2020-10-26 00:14  
Virake
В мене те саме. Ніхто їх не бачив. Віртуальний президент провів невидиме опитування. Зрештою, відповіді на питання: Хто вбив Моніку? ми так і не почули.
Arsenfpu 

2020-10-26 00:17  
don pedro написано:
провів невидиме опитування

А ось це даремно: рульовий цього дійства заявив, що опитування пройшло на ура, досягнуло своєї мети і підтвердило свою успішність. Все решта трьоп і провокації!
don pedro 

2020-10-26 00:27  
Arsenfpu
Він не міг заявити інакше. Навіть якби в усій країні голосування проводили біля однієї-єдиної дільниці. Думаю, що і якісь законопроекти будуть на основі цього "вікопомного" волевиявлення наріду.
qwasasqw 
VIP

2020-10-26 00:34  
Стерненко 5 разів "проголосував" на тому опитуванні) І він не один такий - багато хто так робив))
Як я 5 разів "проголосував" у опитуванні Зеленського та передав йому 5 своїх відповідей

Додано через 6 хвилин 26 секунд:

Якби в Одесі одновідсоткові партії (Нацкорпус, Свобода тощо) не відібрали в ЄС 4 % голосів - вперше в другий тур з Трухановим міг вийти кандидат від ЄС, а не ОПЗЖ, який здобув 17 % голосів, в той час, як кандидат ЄС - 13%...
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-10-26 00:41  
ЄС - не виграла, СН - не програли. Інші... А ось ОПЗЖ та Шарій - це реальність. Маємо порозумітись.
Свобода ще може здивувати. Але зачекаємо кілька днів.
Тільки не треба сумувати результати патріотів до одної купи. Так не буває.

І головна подія дня! Порадували Фемен. Нарешті в моді зелені геніталії. А це, знаєте, круто!
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 531, 532, 533  наступна