Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2020-09-05 21:50 |
|
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-09-05 22:02 |
|
|
|
|
|
|
2020-09-05 23:25 |
camerettaUA
У справжньому житті (а не у веселих оповідках з Мережі) так вирізнятись на тлі інших зовсім не так вже й приємно.
Трохи хороших новин на ніч: котики можуть ласувати трупами своїх хазяїв навіть тоді, коли є інша їжа. Ще одна причина любити котячих тварин ще більше.
На добраніч, мої любі, на добраніч.
|
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-09-06 06:48 |
don pedro написано: | котики |
Наскільки я розумію, котячого варіанту Хатіко годі шукати. |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-06 06:49 |
camerettaUA написано: | Наскільки я розумію, котячого варіанту Хатіко годі шукати. |
вони не так довго одомашнені, навідміну від вовків. |
|
|
|
|
|
2020-09-06 06:59 |
camerettaUA
LinUserUK
Просто котики не жалюгідні підлабузники. |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-06 07:08 |
don pedro
але врази схильніші до суїциду. |
|
|
|
|
|
2020-09-06 07:39 |
LinUserUK
?? |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-06 09:26 |
don pedro
у знайомого, вже не вперше, коти виплигують з 8го поверху, в пошуках партнера\партнерки. |
|
|
|
|
|
2020-09-06 09:31 |
LinUserUK
І в мене таке було. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2020-09-06 12:19 |
zegate
автор анімації: fill feaouill |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-06 15:11 |
Патріоти, прям зараз, ШИКаладний Барріґґа стоїт у Львові біля пам ятнику Шевченка...Хто зі Львова - го в центр, ще є Парубій, Княжицький, Синютка і тд... |
|
|
|
|
|
2020-09-06 15:51 |
Перемир'я все. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-09-06 17:01 |
qwasasqw
Випадково потрапив на виступ синютки. Ну, що я скажу... примітивне агітування за самого себе на рівні "а тут будуть нью-васюки" і т.п. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-06 17:46 |
don pedro написано: | Перемир'я все. |
Поодинокі провокації не стануть підставою для зриву перемир'я, - Кравчук
https://www.rbc.ua/ukr/news/edinichnye-provokatsii-stanut-osnovaniem-1599405238.html
Додано через 9 хвилин 40 секунд:
Arsenfpu
Була би моя воля - я б на мери Львова висунув би Княжицького...І була б заруба за посаду мера - Доля - Куш - Князь)) (Садовий, Кушулинський, Княжицький)....Хоча я думаю Садовий залишиться)
Синютка був головою ЛОДА, вони класно нагнули Садового зі сміттям) І до речі при ньому був останній в Незалежній Україні парад на День Захисника України 14 жовтня (за пів року до настання Малоросії)...
Кадри, історичні, хто не бачив, дивіться, бо удОлят...Дратує таке Пиню...:
Додано через 15 хвилин 35 секунд:
Двоє зниклих безвісти під час пожежі поблизу Верхньоторецького (Донецька область) військовослужбовців Об'єднаних сил загинули. Військові підірвалися на мінному полі противника.
https://www.rbc.ua/ukr/news/donbasse-minnom-pole-podorvalis-voennye-1599394657.html |
|
|
|
|
|
2020-09-06 22:34 |
qwasasqw написано: | Синютка був головою ЛОДА, вони класно нагнули Садового зі сміттям |
Що класного у невивезеному смітті, пожежах, ганьбі та загиблих людях? |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-06 22:36 |
don pedro
главнаєчтаонзасивага |
|
|
|
|
|
2020-09-06 22:59 |
LinUserUK
У політичному протистоянні справжні патріоти ніколи не мають переходити межу між боротьбою проти політичних противників та шкідництвом щодо держави. Дехто іноді про це забуває. Сміттєва катастрофа у Львові - це велика ганьба і біда. Відповідно, якщо Синютка заради якихось поточних політичних потреб перешкоджав вирішенню сміттєвої проблеми у Львові - то він злочинець. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-06 23:42 |
don pedro
Я мав на увазі вирішення проблеми, а не її наявність.Те, що трапилась пожежа і зсув і там загинули 4 людей, що є страшною трагедією, мені дуже жаль загиблих і я співчуваю сім ям ... Це був лише початок проблем, які тривали більше року...Я особисто потерпав від того, що сміття тоді вивозили не щодня, а раз на три дні..Листопад-березень було ще не так помітно, через холод, а пізня весна-літо - це була катастрофа (сморід)...
Як тільки Садовий зав язав з політичним борцунізмом - і передав сміттєві проблеми на вирішення ЛОДА - проблеми зразу всі вирішились..Згадайте якої шкоди ВВП і держбюджету завдав Садовий руками Насіння(Сємьона, якщо через гуглтранслейт) Семенченко і Парасюків, через так звану блокаду торгівлі на крові в результаті якої всі ті п-ства Ордло, які платили податки в бюджет України зараз у власності Курченка і країна втратила норм % ВВП...
Далі була епопея з будівництвом сміттєпереробного заводу, возіння сміття по країні, де його не приймали інші мери...Навіть в області не хотіли за бабло приймати...А коли після цирку з Міхо, який пізніше штурмував укр кордон в Львівській області, голодувань депутатів від самопомочі, Садовий передав проблему на вирішення Синютці - все вирішилось спокійно,тихо і без комбата Насіння..Далі у 2018 був знову конфлікт щодо пам ятника 100-літтю ЗУНР...Садовий зробив Лева, щоб не дратувати поляків, а ЛОДА зробили з тризубом пам ятник...
Розсудили всіх Львів яни, де переміг Порох в 1-му турі по місту, і 70% в 2-му турі президентських, а не Садовий..Не дивлячись на те, що все місто було втоплене в плакатах Олександра Шевченка Буковельського, який "обіцяв викинути порох з країни","Наступ" Садрвого, який тоді казав,що зав яже з мерством і "зроблення всіх разом" Зе.
Додано через 12 хвилин 41 секунду:
don pedro
Я пам ятаю тоді цю епопею поденно..
Це відео є підсумком сміттєвої капітуляції Садового перед ЛОДА після року борцунізму і неспроможності вирішити проблеми...Вийшло воно на наступний день, після підписання акту.
Послухайте уважно, кожне слово, там 1 хв https://youtu.be/d1JCWmpSmkU
Я підтверджую, що на наступний день сміття біля мого булинку нестало.. І з того дня все завершилось..
Вспомніл праслєзілся...І Михо такой маладой і дєпутати Самапомоччі впєреді!
Хто хоче зробити висновки про борцунізм і бариг - ось патріотичне відео, приїзд Михо підтримати "блокаду торгівлі на крові"...Послухайте, про що говорять всі ці люди((( Особливо тепер, коли ми знаємо результат, що результатом цієї блокади стала втрата значної частини ВВП, і всіх підприємств, які знаходилися на території ОРДЛО, там працювали люди, отримували зп в грн, платили податки в бюджет України, і Україна мала дешеву продукцію((( Тепер цим всім володіє Курченко, Україна отримала кукіш..А Соболєв, Семенченко і Парасюк зараз вже маргінали, яких ніхто й не згадає...Михо - фрік...
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-07 08:25 |
|
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2020-09-07 18:51 |
ТРИМАЙТЕ МЕНЕ СЕМЕРО !!!!
Тільки що дізнався що честь і совість української нації генерал Скоропадський загинув від американського бомбардування .... І тут ЗРАДА ... в літаку певно Трамп сидів.... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-07 23:57 |
Кек) Тут вже навіть не смішно..Жаль цей наріт...Патріоти знесли про-українську владу, привели Зе, місія якого не мішати розквіту ОПЗЖ і Шарія, а тепер кажуть, що треба об єднатися ЄС, Нацкорпусу і Свободі, щоб протистояти реваншу, бо Україні скоро триндєц))) І через 2 місяці ми опинимося в країні, третину якої контроює ОПЗЖ, Шаріїсти і тд, а Україна там в гостях)
Смерті наших солдат - це провокації, на які не треба вестися, влада просить Росію повпливати на Дирляндію, щоб ті перестали вбивати укр військових...Економіка з першого місяця, коли хохли взяли владу летить в прірву...На каналах розповідають про пригающіх в кастрюлях дєбілов і фейкову сотню....Нормально) Не ту країну назвали Гондурас...Як в 2010 році хіхлятина розповідала про бжоляра і палали задки гнівом, демократ, що з нього візьмеш, можна лити лайно, нічого не зробить)Привели Яника - отримали війну і десятки тисяч трупів з втратою території...А могли б просто не вестись на рекламу і думати головою, а не слухати популярні речі з тб...Правда непопулярна...Вона не модна..Бо більшість людей - тупорилі...Тому те, що подобається більшості - є апріорі шлаком...Вузьколобі, обмежені поцреоти з містечковим світосприйняттям не розуміють, що їх в країні є всього 2 %, як ми побачили на виборах..І що Порошенко не міг, коли були ризики Новоросії, югавастоків, харківських партизан, одеських дружин - розстрілюти направо і наліво всіх, хто не так думає, як Фарійони-Дроздови і інші фсб-шники, чи корисні дурні, які дискредитують патріотизм серез мешканців Центру, Сходу і Півдня тупорилими висловлюваннями..
А треба було і відбивати про-рос пропаганду про нацизм і хунту, яка всіх розпинає рос мовних і перед заходом зберігати обличчя, і з місцевими елітами, які мають підтримку на сході і півдні співпрацювати і росія влаштовувала великими силами поразки на фронті і були реальні ризики втрати не лише Криму і Донбасу, а всього підвдня і сходу...Кернеса, Труханова, Філатова - підтримували більшість їхніх містян, а вони підтримували Пороха в 2019 - з маршем ОУН в якості гімні ЗСУ, зі Слава Україні, як Гаслом, з законом про мову, освіту, квоти, ОУН_УПА, Томосом...Все, що треба було поцреотам - проголосувати за Пороха, і все би продовжилося ще на 5 років, а там би нові покоління визріли, щось би забулося за 10 років...Але ж поцреоти не були б поцреотами, якби вміли думати стратегічно, а не тупими гаслами і кремлівськими фейками...Тоді б була вікова історія державності, а не 29 років і то завдяки Галичині, бо повторили б долю білорусі вже в 94 і стали б саюзним гасударством, коли прийшов Кучма і було 4 області, які контролював Рух, які не дали цього зробити.
А тепер типу єднаймося, щоб відбити хоча б третину проти чого боролися, коли все мали?)) Нє, будете знову на майданах і війнах гинути, втрачати території і в кінці станете - рабами Росії...Тарапуньками у Штепселя, чи низеньким, жирним, суржикомовним дурником з дуету Кролити біля підтянутого рос мовного інтелігента..Не можете ви інакше( |
|
|
|
|
sergiyko.5 Забанено
|
2020-09-08 08:39 |
Ось моє ставлення до наших президентів - московити(Кравчук, Кучма, Янукович, Зеленський), українці(Ющенко, Порошенко). І не хай останніх називають робари та шарії та інший непотріб хоть ворами, чортами, фашистами, мені все одно. Вони зробили для України багато корисних речей, які залишаться в історії. Вони українці. А всі інші - бруд. |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-08 09:33 |
ахахахах. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-08 11:46 |
LinUserUK
Ладно Порох барига і вкрав в тебе бабло, щоб дати мені) Як ти ставишся до Білецького і Нацкорпуса? Вони активно боролись проти Порошенка...
Можеш з цього відоса поржати) ОПЗЖ і Шарії роблять все, щоб європа визнала Нац Корпус і Азов терористичною організацією, а Білецького посадили в Україні...Вони їздять по європі з ведуть пропаганду проти України, накручуючи один за одним європарламентарів записувати звернення про "нацизм в Україні". Я кидав вже вище відео з Волошиним, де він відкрито каже, що це їхня робота і вони активно працюють з європарламентарями, розповідаючи їм маячню про нацизм, перекладають хорошою англ мовою про-рос пропаганду і волять по европі..І ніхто з малоросійської влади і не заїкнеться хоч чимось на противагу їм...Це вже не Порошенка вони чморять в даному випадку...А Українських націоналістів, які власне й скинули про-укр владу Пороха, а самі набрали 1 %.. Можеш поржати, а шо))
Рекомендую всім відос, особливо тим, хто має обмежене, містечкове світосприйняття, а ля Остапко Дроздов, який вважає, що вся країна думає так, як він, а не 1 %...І шо Порох мав знищити Україну реалізовуючи в 2014-15 програму Востапка, яку підтримує 2 % населення, в час коли був ризик втрати півдня і сходу) Щоб Україною залишилось 5 областей) А все, що Порох робив у 2017-19, коли ситуація була вже стабільна, відбудована армія, і чітка втримана ситуація - то вже було наживання, чи прикривання патріотизмом)) Перед виборами) Вірно? Недалекі, брати наші менші)))
|
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-08 14:35 |
qwasasqw
ггг, і я чудово пам'ятаю реакцію єс на "реформи" і на теперішні їх наслідки. Нагадай-но як єс зреагувало на зґвалтування в Кагарлику?
але ж тобі і к:о типу сірьожи, в очі сци, а вам свята вода. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-08 16:28 |
LinUserUK
Ага, в кагарлику ЄС буде реагувати...А в селі Малинівка біля задупинськма столяр Микола після 0,7 сивухи рейку спиляв, щоб похмилитися...Де реакція ООН? Чому Трамп мовчить?? Ти кримінальні хроніки читаєш? В нас в день десятки людей гинуть по країні, ми за територією і населенням, як 4-7 європейських країн, а ля Угорщина, Латвія, Литва, Естонія...Як ЄС може на кримінальну битовуху реагувати?Чи тобі немає що відповісти по Білецькому??
Коли в часи України 2014-19, а не грьобаної малоросії я міг читати ось такі новини???
https://www.pravda.com.ua/news/2020/09/8/7265685/
Кожень день б ють у нас патріотів і політв язнів, які в окупації в Криму залишились під синьо-жовтим прапором... |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-08 17:22 |
qwasasqw
лол, "кримінальна битовуха" - менти ґвалтують у відділку. та ти йобнутий. Це я вже мовчу про купу інших новин де менти кришують або самі є опг - котрі я тут постив, ще з 15-го. алє пабєєєєданька
Додано через 5 хвилин 25 секунд:
qwasasqw написано: | як 4-7 європейських країн, |
а толку? коли найбідніша країна Європи. Найменші зп в європці. Сука МОЛДОВАНИ краще живуть.
Додано через 2 хвилини:
http://tvoemisto.tv/news/serednya_zarplata_v_krainah_yevropy_infografika_69295.html - 2015 рік
https://24tv.ua/skilki_zaroblyayut_u_yevropi_zarplati_yevropeytsiv_n1274753 - 2020
Додано через 2 хвилини 2 секунди:
тільки офіційно на 1 робоче місце претендує 9 осіб.
але ти ж тупий адепт котрий має "гардіттттттттттся чіто он украінєц і том какая страна бальсая". ну і постики в інеті писати, какой маладєц парашенка. При цьому сидячи на своїх йобанних подвійних стандартах.
Систематичний перехід на особистості, видано Konfucius |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-09-08 17:24 |
LinUserUK
Слова підбирай, я ж не матюкаюсь і не даю тобі характеристик...
Коли 3 друга(столяра, пожежника, вчителя, чи політика) бухають водярку, а потім один іде спати, а двоє інших продовжують, доки в стані гарячки однин не ріже іншого, це як називається?Або 2-є ріжуть 3-го, далі йде разчлєньонка, щоб позбутися тіла.... Такого в нас є багато, коли людина п є водяру, сідає за кермо і збиває нівчому не винних людей, це як називається??
І таке є щодня і по всій країні...Якщо зґвалтування відбувається раз на 10 років - це щось дійсно дивне і неймовірне...Якщо десятки випадків по країні щодня - то це битовуха, не розумієш цього??
Там маленьке село, де місцевий мєнт, "запросив" в суботу до відділку знайому, яку давно знав і до якої залицявся, як нам сказали в новинах...(може й не тільки залицявся, ми ж не знаємо історію їхніх взаємин)....Далі, мабуть, нажравшися водяри, через невтручання інших працівників відділку той тип її зґвалтував....На наступний день поліцейськи затримали і закрили..Від чого в тебе зад палає? Від того, що у нас злочили відбуваються?? Я ще розумію, якби ті менти були на свободі...Їх же відразу закрили, розповіли хто вони, хто та дівчина, ніхто ж їх не покривав...Відділок розформували... |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-09-08 17:29 |
да да... ти сам фільтруй то. ти ж пиздів про битовуху. А тут виявляєтсья, що це у відділку було. І як виясняєтсья не раз, і фактично з "мовчазної згоди" інших. тож не треба тут ля-ля. при кому там ментів реформували? не при пороху то? скіьки він на цьому піарився?? а тут реакції немає...... Яка в ньоо реакція на голосування щодо відставки авакова? єс обісцявся, як і по.
розстріл у княжичах, баба-мєнт під кайфом у дніпрі, і купа інших зашкварів реформованої за по мєнтовки. але ж нє ви блять "нічегонєфіжу". порах хароший. давай порозказуй мені про перемоги |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|