Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-04-13 20:12  
Зеленський ухилявся від військової служби у 2014-2015 рр.:
https://censor.net.ua/ua/photo_news/3122139/zelenskyyi_chotyry_razy_uhylyvsya_vid_pryzovu_na_viyiskovu_slujbu_v_20142015_rokah_minoborony_onovleno
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-13 20:24  
don pedro
Там у коментах знайшов оце відео, пишуть, нібито взято з офіційного сасайту зеко-манди:
https://www.facebook.com/maksym.poltava/videos/1181547555338484/
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-04-13 20:34  
hetzendorf
І я не все переглядаю. Але коли звертаються безпосередньо до мене, то, напевно, маю то переглянути. Якщо ви не переглядаєте мої повідомлення, відео, то чого так регулярно мене коментуєте? Точніше, дурню пишете. От знову, щось написали. Ну, привіт синок! Дядя тебе уважно слухає…

Додано через 2 хвилини 14 секунд:

Головне, що до Росії на заробітки не втікав. (От чим був цікавим ЗЕ мін. оборони? Напевно, 22 квітня більше дізнаємось?)
don pedro 

2019-04-13 20:35  
hetzendorf
І ці чудові блатні обертони в голоску...
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-04-13 20:42  
hetzendorf написано:

Там у коментах знайшов оце відео, пишуть, нібито взято з офіційного сасайту зеко-манди:
https://www.facebook.com/maksym.poltava/videos/1181547555338484/

Це варто поширювати, це ж довгоочікуване інтерв'ю з Зе на тему державного управління!
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-13 21:36  
От цікаво! Військову службу в ЗСУ не проходив. Але! Якщо він "Військову службу у ЗС України не проходив", то як він отримав військове звання? І ось це "діловод діловодства"? І як це він "з 22.12.2008" року перебуває на військовому обліку в Кривому Розі? А до того де?
Він, взагалі, в армії служив?

Wide grin Wide grin Wide grin Привіт наркоманам! Ви в армії служили?
drymbaUA 
VIP

2019-04-13 21:42  
Ось мовою оригіналу:
https://kp.ua/culture/444565-vladymyr-zelenskyi-o-poluchennoi-yz-voenkomata-povestke-nado-znachyt-nado-ya-vse-budu-delat-po-zakonu
Цитата:
Да какие тут шутки, - говорит Зеленский. - Мне действительно позвонила мама, которая живет в Кривом Роге, и сказала, что на наш домашний адрес принесли повестку.
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-04-13 21:50  
Цей пан, hetzendorf, вважає, що лише по його має бути. А коли цього не стається істерить, якісь "погрози" шле і робить це енімешками, регулярно. Кажу ж: "Хлопче, попустися, давай поговоримо про Лору Палмер, але хочу зауважити, що це Девід Лінч, якщо тобі це про щось говорить?
don pedro 

2019-04-13 22:26  
Вперше полетів найбільший у світі літак:

drymbaUA 
VIP

2019-04-13 23:20  
Ще пропоную гуглити самостійно (бо там в заголовку матюки) шматки "інтерв'ю" із Зе за словами:
"всьо развєєм"
"ви ілі за мєня ілі нє мєшаєтє"...

Додано через 8 хвилин 48 секунд:

Цитата:

Віддалений родич був в АТО, повернувся до себе в село, нагородили двома гектарами землі. Треба на землі корчувати колишню посадку. І він кляне Порошенко що видав йому таку погану землю (хоча звісно її давала місцева влада) і голосує за Зе бо «Порошенко грабує нас 5 років».
Oleksandr Golovatyi

Додано через 10 хвилин 44 секунди:

Зе МММ - українці купилися на лохотрон.
(успіх Зе - це успіх Льоні Голубкова в 90-х роках, тільки цього разу не фантики у вигляді цінних паперів, а віртуальний персонаж під виглядом президента)

Додано через 6 хвилин 51 секунду:

Звернення глави УГКЦ до молоді:
Цитата:
Не даймо нікому висміяти України, глумитися над кров’ю і стражданням нашого народу, який ціною власного життя виборює справжню свободу!

http://ugcc.ua/documents/poslannya_blazhenn%D1%96shogo_svyatoslava_do_molod%D1%96_na_kv%D1%96tnu_ned%D1%96lyu_85994.html

Додано через 16 хвилин 16 секунд:

Цитата:
У центрі Луцька побили 79-річну Людмилу Філіпович, котра стояла з плакатом "Зеленський - наркоман?"
...
У суботу, 13 квітня...
...
На неї налетіли прихильники Володимира Зеленського, забрали плакат, викликали поліцію, бо нібито сьогодні заборонено агітувати.
...
На обличчі жінки - величезна гематома.

http://www.volynpost.com/news/135882-u-centri-lucka-pryhylnyky-zelenskogo-pobyly-babusyu
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-13 23:28  
drymbaUA написано:
Зе МММ - українці купилися на лохотрон.
(успіх Зе - це успіх Льоні Голубкова в 90-х роках, тільки цього разу не фантики у вигляді цінних паперів, а віртуальний персонаж під виглядом президента)

Коньдидат — набір пікселів, фантом, тульпа!
R.V.V. написано:
Цей пан, hetzendorf, вважає, що лише по його має бути.

Авжеж, б я — сенпай, а всі кохаї мають слухатися сенпаїв.
R.V.V. написано:
хочу зауважити, що це Девід Лінч, якщо тобі це про щось говорить?

Забув, що ти це в мене прочитав? Що в тебе з пам'яттю?
R.V.V. написано:
давай поговоримо про Лору Палмер

Ти в курсі, що Лора — ключ до всього? А ти досі не відповів, хто її вбив.
drymbaUA 
VIP

2019-04-13 23:55  
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-14 00:14  
Тепер Зеленський зобов'язаний визначити своє ставлення до армії та війни. Без відповіді на ці ключові питання зайти на другий тур не вдасться, - Бутусов
https://censor.net.ua/ua/news/3122153/
Цитата:
Головна військова прокуратура має зараз дати правову оцінку і визначити ступінь відповідальності посадових осіб Міністерства оборони та Національної поліції, які, знаючи про неявку ухильника Зеленського, не вручили повістку або не вжили заходів для затримання злісного ухильника під час його неодноразових візитів у зону АТО для проведення концертів, не затримали під час проведення концертів у військових частинах, зокрема в 95-й і 72-й бригадах. У посадовців кандидатської недоторканності немає.

Якщо повідомлення МО правдиве, а не передвиборчий піар, то чекаємо термінової заяви Головної військової прокуратури про те, коли надійшла інформація від МО чи НП про ухилення Зеленського, коли було порушено справу, хто її вів, які дії щодо розшуку Зеленського в 2014-2019 роках було зроблено, чому не внесли в бази даних розшуку і не закрили виїзд. Тепер на все це мають відповісти правоохоронні органи, щоб стало ясно, хто несе відповідальність.

На фото Володимир Зеленський і "95 квартал" із командувачем ДШВ Михайлом Забродським
Інформація у зв’язку із зверненнями народних депутатів України Бригинця О.М., Мамчура Ю.В., Чорновол Т.М., Бондаря М.Л.
http://www.mil.gov.ua/news/2019/04/13/informacziya-u-zvyazku-iz-zvernennyami-narodnih-deputativ-ukraini-briginczya-o-m-mamchura-yu-v-chornovol-t-m-bondarya-m-l/
Цитата:
У зв’язку з численними запитами журналістів щодо відповіді на звернення народних депутатів України Бригинця О.М., Мамчура Ю.В., Чорновол Т.М., Бондаря М.Л., Міністерство оборони України повідомляє, що Генеральним штабом Збройних Сил України було проведено перевірку щодо перебування громадянина Зеленського Володимира Олександровича на військовому обліку у ЗС України.

Інформуємо, що громадянин Зеленський В.О. перебуває на військовому обліку військовозобов’язаних у Металургійно-Довгинцівському об’єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки міста Кривого Рогу з 22.12.2008 року і по теперішній час, військове звання — солдат, військово-облікова спеціальність — діловод діловодства.

Придатний до військової служби.

Військову службу у ЗС України не проходив.

Для призову під час мобілізації громадянину Зеленському В.О. надсилалися повістки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 за адресою, визначеною у його облікових документах.

Громадянин Зеленський В.О. до військового комісаріату за його викликом не прибував.
P.S. Панове порохоботи! Ще раз запитую: “Хто із вас служив в Армії?”
drymbaUA 
VIP

2019-04-14 01:28  
Офіцер запасу - військова кафедра. Відстрочка за сімейними обставинами - двоє і більше дітей.

Додано через 2 хвилини 20 секунд:

Хто тут говорив "не буде справлятися зі своїми обов'язками - знімемо" ?
Цитата:

Коли орки крокують вулицями твого міста, імпічмент робити трохи важче (та вже і запізно) у порівнянні з недопущенням блазня на посаду.
Oleksandr Golovatyi

Додано через 16 хвилин 50 секунд:

погляд айтішника:
Цитата:

«Пробую провести аналогію з своєю сферою діяльності. Це як прийняти на роботу в якості team lead’а на зарплату в 6 кусків баксів людину, яка:
а) ні дня не писала код ні на якій мові
б) закінчила курси манікюру
в) під час співбесіди на запитання „як будете будувати архітектуру проекту?“ відповідає — „а ми з вами разом розберемся, як це робити“
г) без випробувального терміну і з контрактом на 5 років
д) в умовах дедлайну через тиждень і перспективи втратити проект зовсім.

І все тому, що вас дістав попередній team lead, який не зміг написаний індусами і страшний як фіра німців legacy код, переписати з нуля. Так, при цьому він час від часу закриває баги (і звичайно ж створює нові — не без цього). І так, час від часу працює з спущеними рукавами. Але проект продовжує існувати, комунікація з клієнтами налагоджена, клієнти з-за кордону йому довіряють.

Але ні. Новий чувак вам на співбесіді розказав прикольний анекдот, і тому давайте ризикнемо і глянемо що буде. Ризикнемо проектом, грошима, репутацією і компанією загалом.

Чи є хоча б один власник компанії, який прийме таке рішення? Відповідь очевидна — ні. Бо з такою логікою і з таким modus operandi в нього не може з’явитись власна компанія в принципі.

Вам же компанія — Україна — дісталась „на халявку“. От і приймаєте рішення так, ніби таких компаній ще з десяток в запасі, і на цій можна потренуватись.»

(Тарас Яремків)
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-14 01:29  
Клоун у рівненському військкоматі чи на фіга цей Цирк?
http://ogo.ua/articles/view/2015-02-22/59575.html
Цитата:
На своїй сторінці у соціальних мережах відомий Рівненський клоун Тараст Обоіста написав про свої враження від походу до Рівненського військкомату.

Тарас Обоїста
https://www.facebook.com/taras.oboista/posts/784998834909974
Цитата:
Клоун у військкоматі чи на Хера цей Цирк?
Веселі, Брате, часи настали…
Думаю пояснювати не варто, які часи? чому веселі? Вирішив поділитись власним досвідом відвідин військкомату. Але почнемо спочатку, так би мовити від яйця.
Повістка мені не приходила, військовий квиток мені не потрібен, воювати з автоматом не спішу не по причинах українського пацифізму, а по причинах банального страху стати інвалідом… Хто не боїться хай йде на хер і вішає медальку на груди.
Виникає питання, чому поперся в військкомат? Президент, Той що Порох(для одних) Порошок і Каратель, Вальцман і Олігарх (для інших) оголосив чергову Мобілізацію… Можу сказати одне, підтримую на 110%, але говорити про підтримку і не підлягати мобілізації, це одне, а бути на обліку у рідного військкомату і мати шанс зіграти в лотерею призову це вже інше. В моєму випадку про мене забули… Саменький-саменький(пічалька)…
Рідний Комісаріат зустрів мене в кращих традиціях «совка» замішаного на військовому «маразмі».
День перший: На руках у мене «приписне» свідоцтво, яке закінчилось у 2005 році, тому відвідавши два кабінети, я потрапив в каб. №5 канцелярію, де дізнався, там працює мила Рита, мене в списках немає, про мене нічого не знають, треба піднімати архів… Прийдіть за тиждень…
День другий (наступний тиждень): Мене знайшли… Я по їх версії «Гандон» не прийшов у військкомат, коли виповнилось 25 років, не человек… вредітель і саботажнік))) Як результат оголосив половину працівників військкомату «дебілами» та «мудаками» та місце на чому я крутив їх претензії (звичайно все звучить трішки прикрашено), але на Хер шли Всі три в\о воєнних комісарів. У зв’язку з тим, що причина моєї неявки до них у віці 25 років, була визнана не солідною, а саме : капітан, котрий, п’є каву по кабінетах і не виконує своїх обов’язків, і якого було послано у пам’ятному 2005 році разом з усією будівлею, і їх канцелярією. Прийшлось написати, що і них не було бланків військових квитків (причина визналась солідною, за підказку дякую знайомому воєнруку). Підписувати протокол на призначення мені штрафу відмовився, пообіцявши накатати зустрічний позов в прокуратурі про не виконання своїх професійних обов’язків працівниками держ. установи.
День третій (через 3 дні): Штраф не назначили, видали декілька бланків, направлення на медкомісію.
З корисного за той день. Стояння у черзі в коридорі, читання табличок на дверях з написами Майор…, майор…. Капітан… і т.д… виникла ідея створити наклейки з запитанням: «На хера? -…» і клеїть їх на двері біля табличок. Звучало б гарно: На хера ? - Майор Задротов В.М))))
День четвертий (після вихідних) : Медкомісія, проходиться швидко, всюди поза чергою, лікарі швиденько оглядають, ставлять печатки. Якби не аналізи, які потрібно чекати, пройшов би все за 1 год.
З корисного за той день: куча спермотоксікозніків 1998 року народження, які дивляться на тебе як на бойовика, якому залишилось, жити максимум до літа))) Працівників військкомату дратує, моє звертання до них, як до канцелярських працівників, котрі щось мені винні))) у них постійне виникає враження, що мій борг перед Батьківщиною, я хочу щоб віддавали вони)))
День п’ятий (вчора): Медкомісія визнала мене придатним. Заніс весь пакет документів в канцелярію. Рита реагує на мене знервовано(носиться по кабінетах як котеня, реально збігана і замахана, я б себе одразу на хер послав))), виручає Юля))) Заповнює мою облікову картку. Ключове питання, яку спеціальність записати у військовий квиток… Мені 35 років. По диплому вчитель історії, працював 8 років в торгівлі, засновував театр «МЕТР», навчаю по Україні волонтерів з лікарняної клоунади, маю досвід перебування в молодіжній патріотичній організації, організації вишкільних патріотичних таборів, проведення і читання просвітницьких лекцій… Як результат єдина спеціальність яка мені підходить та видається для всіх вчителів(!) всіх спеціальностей(!): ЦЕ ДІЛОВОД ДІЛОВОДСТВА!!!
На Хера в АРМІЇ Математики, Хіміки, Фізики, Програмісти, Історики?... на Хера нашій армії потенційні офіцери Артилеристи, Сапери, Кібер-війська, Виховники та інші вузько направленні спеціалісти?
На Хера мені іти добровольцем в Армію, якщо мене мінімум призначать перекладати папірці, а максимум замітати вулиці… Всі інші нехай Бухають…
На Хера ЄТОТ ЦІРК???)))) Таваріщі…
П.С.: поки ходив по військкомату то не забував всім говорити, що тут сидять одні вредітєлі, починаючи від воєнкома і закінчуючи молодшим лейтенантом канцелярії. За два тижні змінилось три воєнкома(Твердохліб, Царук та Санін), та відбувся один обстріл військкомату. Одразу скажу, я до цього не причетний…
drymbaUA 
VIP

2019-04-14 02:56  
Згадуємо класику, Булгакова "Собаче серце":
Цитата:

— Но позвольте, какже он мог работать в отделе очистки ?
— Вы меня спрашиваете ? Я его туда не назначал. Вы у господина Бениамина Швондера спросите.
— Абрвалг ... Гав гав гав ....
* Падает в обморок *
— Это какой-то позор ....

Додано через 9 хвилин:

Отже, журналісти не полінувалися і поїхали за Зе у Францію, де все ж вдалося поговорити без підготовки, ось основні тези:
Цитата:

* На соплю готовили покушение на стадионе: стадион так стадион.
* Кличко порохобот и VADA непонятно что (не то что Евролаб).
* Требовать от меня анализы — это для меня обидно и болезненно.
* Вы за меня или не мешаете. Я не преследую свои интересы.
* Говорят что я от журналистов прячусь, но я не прячусь.
* Вопросы не ко мне, а к финансистам (о выводе денег Привата).
* Я парни не замечал где оскорбления (украинцев в фильмах и скетчах)
* (о брошеной трубке) Я пока не президент и могу себе позволить быть собой

Думай-те!!!

Додано через 22 хвилини 46 секунд:

Жириновський агітує за Зе

Додано через 42 хвилини 6 секунд:

Розмова з таксистом (від приблизно 25 років)
Цитата:

— За Зеленського?

— Ну, да, а за кого еще?

— А ви його програму читали?

Погляд з посмішкою в стилі "відстань", а вголос:

— Та чего ее читать, вон у Порошенко куча программ, а нифига не делается.

— А що повинно робитися?

— Ну, чтоб у меня зарплата хорошая была, чтоб бензин не дорожал. Цены шоб...

— А що для цього пропонує зробити Зеленський?

— Да что вы прицепились ко мне со своим Зеленским?

— Ви ж за нього голосуєте, то що він пропонує?

— То пускай он сам решает, шо делать. Я за него проголосую — и все.

— А що вам з його пропозицій подобається?

— Ну, по телевизору правильно он все говорит.

— Що саме?

— В рекламе. Ну, шо по-другому надо жить.

— А як по-іншому?

— Та ну, вы заманали — как! (сміється) Вы что, из полиции?

— Ага, з поліції здорового глузду...

— Чего? Не понял...

— Та то я так... зробіть радіо голосніше...

Додано через 5 хвилин 34 секунди:

Тим часом... запоребрик готується зійтися з Зе посередині:
Цитата:

В окупованому Луганську помітили десятки невідомих фур, а також військові “Урали”.

Про це повідомляється на сторінці “Оператор РЛС” у Twitter.

“Луганськ в 16:10 за київським часом біля блокпоста на Розкішному у напрямку з Луганська в Лутугине на узбіччі колоною стояло 17 фур без держ. Номерів. 16:22 МСК -” район 3-го км “- три бортових відкритих військових” Уралу “з особовим складом в бік виїзду з міста “, – сказано в повідомленні.

Відзначається, що такі ж невідомі фури бачили і в інших місцях, в місті їх зараз десятки. Місцеві мешканці занепокоєні і побоюються провокацій.

https://nnovosti.info/news/desjatki_nevidomih_fur_zjavilisja_trivozhni_novini_z_donbasu-36374.html

Додано через 2 хвилини 55 секунд:

Цитата:

Ми не обираємо Зеленського – представники ініціативи «Захисти Україну!»

ЗВЕРНЕННЯ
об’єднаної Громадянської Ініціативи
«Захисти Україну!»

Вперше за останніх 5 років Україні загрожує реванш Росії – за її ганьбу та поразки. Це означає реванш сепаратистів, зрадників, україноненависників, екс-регіоналів та інших ворогів нашої держави.

Українців хочуть обдурити. Україну вже готують до здачі Путіну. Весело, під реготання «вати».

Тому патріоти, майданівці, активні представники українського суспільства – всі, кому не байдужа доля держави – об’єднуються для захисту України, головних національних та громадянських цінностей і здобутків. Ми вважаємо, що зараз найважливішим є:

✓ Відсіч російській агресії та повернення окупованих територій Донбасу і Криму;
✓ Інтеграція в ЄС та НАТО;
✓ Зміцнення армії та сектору національної безпеки і оборони;
✓ Захист українського інформаційного простору від російського вторгнення;
✓ Підтримка та розвиток української мови;
✓ Розбудова незалежної Православної церкви України;
✓ Утвердження енергетичної незалежності;
✓ Реальна економічна деокупація України.

Однак цього не відбудеться при Зеленському!

УКРАЇНЦІ не обирають того, хто готовий стати на коліна перед Путіним, кому аплодує Жириновський, ким захоплюється кримська прокурорша Поклонська, кого підтримує Порєчєнков і Зюганов, за кого виступає Губарєв і ЛНР-ДНР! УКРАЇНЦІ не обирають Зеленського!

Сьогодні ми ще можемо зупинити московський реванш через участь у голосуванні. Для цього потрібно просто прийти на свою виборчу дільницю і проголосувати проти ЗеРеваншу. Також переконати всіх, кого можна, прийти і проголосувати. Щоб завтра не довелося платити за все кров’ю і знову починати спочатку.

Не дозволимо обдурити українців!
21 квітня прийди і проголосуй!
Захисти Україну! Зупини Зеленського!

#СтопРеванш
#УКРАЇНА_ПОНАД_УСЕ
#УкраїнаПереможе

Звернення підписали:
Юрій Шухевич, народний депутат, син командувача Української повстанської армії Романа Шухевича
Стефан Романів, Голова Проводу Організації українських націоналістів (бандерівців)
Дмитро Ярош, народний депутат
Микола Величкович, народний депутат, Самооборона Майдану
Андрій Левус, народний депутат, Голова Проводу Вільні Люди;
Ігор Мазур, керівник УНА-УНСО
Андрій Тарасенко, ПРАВИЙ СЕКТОР
Богдан Червак, Голова Організації українських націоналістів (мельниківців)
Степан Брацюнь, голова Конгрес Українських Націоналістів;
Сергій Квіт, доктор наук, професор
Володимир В’ятрович, історик, учасник Революції Гідності

А також громадські об’єднання:
Молодіжний Націоналістичний Конгрес - МНК
ГО Автомайдан Тернопіль
Patriot Defence / Захист Патріотів
Babylon'13
Самооборона Майдану
Відсіч
Корпус Захисників Революції Гідності
Асоціація українських правників
УСІ - Українська стратегічна ініціатива
Громадська ініціатива Звільни інформпростір від окупантів - #ВимкниРосійське;
Асоціація учасників АТО, сімей загиблих (померлих) військовослужбовців
Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова;
Антипутінський інформаційний фронт
Асоціація молодіжних громадських ініціатив та організацій
СУМ в Україні

P.S. В ці хвилини розпочалася загальноукраїнська акція, під час якої 150 мобільних груп їздять по всій Україні й закликають громадян не віддавати державу в руки маріонетки Кремля.

Долучайтеся!
[email protected]

#СтопРеванш
#УКРАЇНА_ПОНАД_УСЕ
#УкраїнаПереможе

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=333903544146422&id=333464614190315&sfnsn=mo
don pedro 

2019-04-14 06:21  
Портніков про останні події:

armogun 

Востаннє: 19.11.24

2019-04-14 09:52  
Що друзі ? читаю і бачу що ви сперечаєтеся наскільки хто найкраще розуміє яке воно ЗЕ , гів*** на паличці
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-14 13:03  
Заступник глави АП генерал-лейтенант Кондратюк, відповідальний за спецслужби, подав у відставку
https://www.unian.ua/politics/10515831-zastupnik-glavi-ap-general-leytenant-kondratyuk-vidpovidalniy-za-specsluzhbi-podav-u-vidstavku.html
Стало відомо про серйозні розбіжності заступника глави АП генерал-лейтенанта Валерія Кондратюка з президентом Петром Порошенком, які вилилися в рапорт про відставку.
Цитата:
Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків і сотень дипломатів, які служать на благо України. /Валерій Кондратюк/

Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2019-04-14 14:48  
"Володя і дебати" Wide grin
підпільник 
VIP

Востаннє: 02.09.24

2019-04-14 15:03  
можна нову жабу малювать ʼʼраптом війна, а я стомленийʼʼ
don pedro 

2019-04-14 15:20  
Порошенко звільнив Сємочко. Називається пізно всрався.
R.V.V. 
Забанено
Забанено

2019-04-14 15:26  
Країни й так нема. Якщо має впасти, а це до цього йде, то нехай паде під Зеленським. Таку державу зруйнувати!
P. S. Сила не в силі, це слабохарактерність, - сила в силі духа.
don pedro 

2019-04-14 15:28  
R.V.V. написано:
то нехай паде під Зеленським

Маєте багато країн в запасі?
R.V.V. 
Забанено
Забанено

2019-04-14 15:30  
don pedro, а що лишається? Третій номер не пройшов, хоча насправді я не за нього.
don pedro 

2019-04-14 15:31  
R.V.V.
Цікаве розуміння: мій кандидат не пройшов, Україну до дупи. Все ясно.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-14 15:57  
Пісяйте, хлопці, пісяйте! Баночок на всіх вистачить.

WADA vs VADA: прояснилося ключове питання аналізів Порошенка та Зеленського
https://www.obozrevatel.com/ukr/sport/sport/wada-vs-vada-proyasnilosya-klyuchove-pitannya-analiziv-poroshenka-ta-zelenskogo.htm
Цитата:
Легендарний Володимир Кличко вкотре закликав кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського пройти незалежне медичне обстеження.

При цьому Володимир запропонував політикам допомогу в організації тестування, викликавши суперечки у мережі.

Річ у тім, що у своєму першому зверненні на сторінці в соціальній мережі Facebook боксер згадав World Anti-Doping Agency (Всесвітнє антидопінгове агентство, WADA. Штаб-квартира — Монреаль), а потім повідомив про прибуття до Києва фахівців Voluntary Anti-Doping Association (добровільна антидопінгова асоціація, VADA, штаб-квартира — Лас-Вегас).

Це і викликало плутанину серед українців, для яких абревіатури обох організацій звучать однаково — ВАДА.

VADA і WADA — в чому різниця

Від початку згадка Кличком-молодшим WADA в контексті виборів в Україні була помилковою (пізніше у пості Володимира цю помилку було виправлено).

Ця організація займається боротьбою із застосуванням допінгу в олімпійських та паралімпійських видах спорту, адже була створена за підтримки Міжнародного олімпійського комітету (МОК) та наполовину ним фінансується.

VADA ж пропонує антидопінгові програми у професійному боксі та змішаних єдиноборствах. Ця організація особливу увагу приділяє тестуванню на наркотики, які здатні підвищувати працездатність бійців, вживання спортсменами так званих PED (ліків, що підвищують ефективність), різних харчових добавок тощо.

WADA ж робить наголос на боротьбі з метаболічними, анаболічними засобами, стероїдами тощо.

Головна відмінність WADA від VADA полягає в тому, що перша організація проводить ОБОВ'ЯЗКОВЕ тестування, друга — добровільне. Наприклад, якщо спортсмен тричі пропустить допінг-тест WADA, він отримає мінімум однорічну дискваліфікацію. Покарання ж за порушення кодексу VADA виносить організація, в якій виступав боєць.

Саме тому Володимиром Кличком була висунута ідея, щоб Порошенко та Зеленський пройшли "допінг-контроль" в цій організації, адже він сам це робив з моменту переходу у професійний бокс, який не є олімпійським видом спорту і не контролюється WADA.

P.S. Панове порохоботи! “Хто із вас служив в Армії?” Відповідайте! Не сціть?
Arsenfpu 

2019-04-14 16:05  
Gin_ger
Пане, не тужтесь, валодя всеодно не прийде, бо він:
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-14 16:16  
Arsenfpu
Ви в армії служили?

То ПО позеленів?Тужиться? Дуже схожий.
Arsenfpu 

2019-04-14 16:26  
Gin_ger написано:
Ви в армії служили?

Так.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 531, 532, 533  наступна