Автор |
Повідомлення |
camerettaUA VIP
|
2020-06-18 19:14 |
qwasasqw написано: | Вчора на медведчуківському каналі, слуга народу з Львівської області |
Прізвище плз? |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2020-06-18 19:15 |
qwasasqw написано: | Як і було в 2014-2018...Коли вдала була в українців |
за 30 років існування...не великий проміжок аж смішно...
але у Пороша вже був і шанс і час, і він пожинає те що посіяв...
я проти нього і проти ВО Свободи...
у нас винищено кадри, нема фактично і за кого, нема лідера...повний занепад... |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2020-06-18 19:23 |
777 |
|
|
|
|
Dubno2020 Частий відвідувач
|
2020-06-18 19:23 |
camerettaUA
Я здогадуюсь, що може бути Камельчук, або Юраш, або Верещук |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-18 19:36 |
qwasasqw написано: | Нагадаю, що не Риги виграли вибори...А Зелені, за яких проголосували Іванофранківська, Тернопільська, Рівненська,Волинська, Чернівецька, на закарпатті йоббики 80 % накидали) Кого з них треба було карати?)) Юг і васток (югавасток) - обрав свого лігасмєшного кандидати і його партію...Хто поцреотню з заходу і центру України, просив їх обирати??? Вчора на медведчуківському каналі, слуга народу з Львівської області, обраний поцреотнею, казав, що укр армія в часи Порошенка обстрілювала домівки мирних мешканців...Той тип прийшов в політику лише в 2019, ще й з Львівської області...Хто просив селян і жителів маленьких містечок у Львівській області за нього голосувати?) Риги мають 20 % електоральної стелі - з них вже нічого не буде...А ось те, що нарід тупий - це факт...Бо їх вже без вазиліну по повній програмі, в вони далі йдуть і обирають собі жестяк...Порох мав привентивно поїздити по заході України і бити морди потенційним виборцям Зе і Шарія, напевно)))) | я не розумію, про що ви взагалі говорите. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-18 19:48 |
kryk-v.ya. написано: | за 30 років існування...не великий проміжок аж смішно...
у нас винищено кадри, нема фактично і за кого, нема лідера...повний занепад... | не думаю, що він усе це посіяв. просто виявився неготовий до того, що мав робити. навряд чи він готувався правити за сталінським зразком, а саме цього вимагали обставини. це не виправдання, просто потрібно враховувати, що переважна більшість українців була морально не готова до війни з Росією. Порошенко — не виключення. за ті 5 років він якраз і розвинувся із «замирювача» до «президента війни». думаю, якби він знову став президентом, то зміг би краще себе проявити. в кожному разі це набагато кращий кандидат ніж Зеленський, Шарій, Медведчук, Бойко, Тимошенко та інші. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 20:18 |
camerettaUA
Це Юрій Камельчук...Можу кинути відос і сказати на якій хв, якщо ви дивитесь "московитське"...
Поцреотня не дивиться московитське і ніфіга не знає, бо обмежує себе своїм селом..А їх кандидат в Києві отаку фігню ліпить...
Додано через 1 хвилину 13 секунд:
kryk-v.ya. написано: |
|
Вся надія на Шарія тепер((( Слуги народу підвели, голос - підвів(((
Додано через 2 хвилини 40 секунд:
На особистості не переходжу, бо сумлінний форумчанин...Але дехто через кілька років буде знову тихенько 5 років сидіти, і навіть не кудахтати на Пороха...
Додано через 8 хвилин 31 секунду:
Virake написано: | я не розумію, про що ви взагалі говорите. |
Про те, що не розумію кого Порох мав - Virake написано: | якби їх тоді дійсно били, то зараз би не було реваншу. ми (включаючи Порошенка) розплачуємося за м'якість та інертність, яку проявили в минулому. | - бити, бо за риго-комуністів голосували південь і схід...А за Зеленого проголосували чомусь ще й Захід і Центр...Якик мав в Івано-франківську і Тернополі - 4-5 %, а Зе мав - більше 50 %....На Волині Яник мав 5-7 %, а Зе - мав 65 %....Тому й кажу, що це не Порох в шаровари потріотонькам гадить - а вони самі лоханулися з Зе... |
|
|
|
|
roalad VIP
|
2020-06-18 20:27 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-18 20:27 |
qwasasqw написано: | Про те, що не розумію кого Порох мав бити | от прямо таки не розумієте звісно ж, почати треба було з Коломойського, оскільки він найнебезпечніший, а далі — за списком. і Порошенко точно знав, що Коломойський небезпечний, інакше не вирвав би з-під нього губернаторське крісло і ПриватБанк. народ теж треба було бити, але інформаційно. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 20:40 |
Virake
))) Не забувайте, що:
1) Ми не попуаси, а Порох - не африканський чи азійський диктатор (я люблю африканців, це не расизм, хохлів - не люблю), який мав би тут розстрілювати направо і на ліво, як в "Я, Романтиці" - Хвильового...Україна - правова, Європейська держава, і так себе позиціонувала з першого дня, коли Пороха більшість Українчиків(але, не я) - обрали президентом у всіх областях у першому турі.
2)Ціль була не втратити югавасток, а не змагатися в тому, хто голосніше назве інших московитами, чи кацапами і наб є, морду руськоязичницьким, коли росія на весь світ вела пропаганду про хунту і нацизм, новоросію і малоросію. яких розпинає шайка нацистів, які здійснили антиконституційний переворот і захопили владу...
3)І Коломойський і Риги - були в еміграції при Пороху, згадайте) Вони повернулися, як тільки нарід голосами Заходу і Центру обрав Зе...З Кримом і Донбасом у про-російських сил було десь 45% голосів разом...Це стеля...Патріоти поливали один одного лайном, гризлися між собою, тому про-рос сили мали перевагу і перемагали з 51 % голосів...Без Криму і куска Донбасу про-рос сили мають електоральну стелю - 25 % - при 100-відсотковій явці) Все решта - це голоси поцреотні і лігасмєшників) Опзж - 13 %, Опоблок - 3 %, Шарій - 3 %...Це сумарно - 19 %...Ще 6 % про-рос чуваків у межах країни є в Слугах Народу...
Тому й кажу, що Пороху радше треба було їздити по селах Західної і Центральної України і поцреотню бити) Бо все, що потрібно - він зробив...Діло було за нарідом...І він наголосував((( |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2020-06-18 21:00 |
Virake написано: | просто виявився неготовий до того, що мав робити. |
це ви так "прикрасили" просте словосполучення дорвався до корита? та він і не думав нічого робити...ви що наївна людина? чи ще вірите в ідеали.
від тих кого перерахували він явно кращий, але то вже не то...збитий літун, обісрався якшо по простому.
Він тому і програв бо не на його боці була поліція...це перший випадок...до цього все було інакше він не врахував, що сваритися з арсеном(яценюком) не треба було ...це прорахунок стратегічний...лузер одним словом...
от якби при Кучмі другий термін як він обирався, поліція була не на його боці то б виграв симоненко, то ще не відомо що для держави краще, демократія чи автократія. |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2020-06-18 21:01 |
Поговоримо про нетой "нарід".... Згадую 2 українізації -Ющенківську і порошенківську...
При слабодухому Ющенку в мирний час українізували все що могли - навіть Дім-2 по ТЕТ, єдине за що вчепилися, це субтитрування радянських фільмів замість озвучки...
При відносно сильному Порошенкові і в воєнний час ... блін... придираються до всього ... і ніяк невиходить...
Доречі екс.юей закрили при Поросі (не виню його конкретно), навіть при Янику невиходило...
А як згадаю як після 2004 все почало розвиватьсь - після 2014 якось не так...
Питання - що нетак з цим народом.... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 21:02 |
І так, патріотики) Для тих, хто вміє критично мислити, кидаю вчорашнє відео з Камельчуком...
Воно все на 100 % солов їною мовою і триває 6 хв 29 сек...І в ньому гірка правда, про Галичину і Слуг наріду.....Якщо тут є Галичани, чи Львів яни, а особливо - мешканці Львівської області - ОБОВ ЯЗКОВО подивитися повністю....Кульмінація на проміжку 5 хв 35 сек - 5 хв 55 сек....{Хоча там кожне слово - геніальне....
Це, поцреоти, з Львівської області його обрали!!!Мені соромно, що це мої земляки(((....:
|
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-18 21:05 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 21:14 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 21:40 |
[IS]-Arminius
Я написав вам повідомлення - "Н-да(( Такого зашквару від вас навіть я не очікував...Не ганьбіться хоча б...Ех..."
Я знав, що ви прочитали, і видалив, щоб залишити вам місце для маневрування) Але, хазяїн - барін) Вернув....Спеціально на ваш запит....Щоб не було конспірології, а що я там такого написав у повідомленні, яке щезло, через 1 хв, після написання) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-18 22:36 |
qwasasqw написано: | 1) Ми не попуаси, а Порох - не африканський чи азійський диктатор (я люблю африканців, це не расизм, хохлів - не люблю), який мав би тут розстрілювати направо і на ліво, як в "Я, Романтиці" - Хвильового...Україна - правова, Європейська держава, і так себе позиціонувала з першого дня, коли Пороха більшість Українчиків(але, не я) - обрали президентом у всіх областях у першому турі. | в той час Порошенко ішов на вибори, обіцяючи швидке закінчення війни. невже я маю вам пояснювати, що деякі обіцянки краще не виконувати? він не пішов на мир за будь-які ціну — і правильно зробив. але те ж саме стосується і «правової європейської держави» — під час війни в ліберальну демократію не граються. ми ж з вами вже встановили, що пересічні українці — придурки, яких не можна допускати до керування державою. відповідно і популістичні гасла, під якими вони обрали Порошенка, в жодному разі не мали бути йому дороговказом. qwasasqw написано: | 2)Ціль була не втратити югавасток, а не змагатися в тому, хто голосніше назве інших московитами, чи кацапами і наб є, морду руськоязичницьким, коли росія на весь світ вела пропаганду про хунту і нацизм, новоросію і малоросію. яких розпинає шайка нацистів, які здійснили антиконституційний переворот і захопили владу... | даруйте, а ми що, маємо іти на повідку Росії і виправдовуватися за їхні наклепи? світ дивиться на те, чи проявляє наш державний організм інстинкт самозбереження — і допомагають нам пропорційно до того, наскільки ми допомагаємо самі собі. Захід не будуватиме незалежну Україну замість нас. канонізація Бандери їх не віднадила, навіть Польща залишилася нашим союзником — попри весь зашкварний движ всередині їхньої країни. qwasasqw написано: | 3)І Коломойський і Риги - були в еміграції при Пороху, згадайте) Вони повернулися, як тільки нарід голосами Заходу і Центру обрав Зе...З Кримом і Донбасом у про-російських сил було десь 45% голосів разом...Це стеля...Патріоти поливали один одного лайном, гризлися між собою, тому про-рос сили мали перевагу і перемагали з 51 % голосів...Без Криму і куска Донбасу про-рос сили мають електоральну стелю - 25 % - при 100-відсотковій явці) Все решта - це голоси поцреотні і лігасмєшників) Опзж - 13 %, Опоблок - 3 %, Шарій - 3 %...Це сумарно - 19 %...Ще 6 % про-рос чуваків у межах країни є в Слугах Народу... | крім Коломойського ніхто з великокаліберних гравців не перебував в еміграції. та й самому Коломойському, як тепер бачимо, це ніяк не завадило підкорювати країну. qwasasqw написано: | Тому й кажу, що Пороху радше треба було їздити по селах Західної і Центральної України і поцреотню бити) Бо все, що потрібно - він зробив...Діло було за нарідом...І він наголосував((( | це ж яким треба бути ідіотом, щоб покластися на розсудливість українчиків? а Порошенко не дурень — так що в цьому аспекті йому поблажок не даю. kryk-v.ya. написано: | це ви так "прикрасили" просте словосполучення дорвався до корита? та він і не думав нічого робити...ви що наївна людина? чи ще вірите в ідеали.
від тих кого перерахували він явно кращий, але то вже не то...збитий літун, обісрався якшо по простому.
Він тому і програв бо не на його боці була поліція...це перший випадок...до цього все було інакше він не врахував, що сваритися з арсеном(яценюком) не треба було ...це прорахунок стратегічний...лузер одним словом... | поки що звинувачення в корупції виявилися брехнею, так що про «корито» можете більше не писати. щодо помилок — такі мали місце. але і при цьому кращого президента в нас не було. а якщо все йтиме так, як іде зараз — то вже ніколи і не буде, як і самої України. це не стільки чеснота Порошенка, скільки сором України — кращого лідера не спромоглася народити. kryk-v.ya. написано: | от якби при Кучмі другий термін як він обирався, поліція була не на його боці то б виграв симоненко, то ще не відомо що для держави краще, демократія чи автократія. | на що вже Кучма зашкварний, але Симоненко був набагато гірший. тут нема мови. 11994455 написано: | Поговоримо про нетой "нарід".... Згадую 2 українізації -Ющенківську і порошенківську...
При слабодухому Ющенку в мирний час українізували все що могли - навіть Дім-2 по ТЕТ, єдине за що вчепилися, це субтитрування радянських фільмів замість озвучки...
При відносно сильному Порошенкові і в воєнний час ... блін... придираються до всього ... і ніяк невиходить... | ви коли востаннє вмикали телевізор? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-18 23:11 |
Virake
Ну ми ж з вами приблизно однодумці, тому не бачу сенсу сперечатися..
Я вже казав раніше і своїх поглядів не міняв..
Порох був президентом на 60-65 % зі 100..Зе - на 10-15%...
Я цинічна і егоїстична людина, і не маю комплексів..60 - більше за 10..Тому я за Пороха...
При Пороху було більше плюсів, ніж мінусів..При Зе - більше мінусів, ніж плюсів..Тому я за Пороха..
Президент зараз не Порошенко..В 2010 президентом був не Ющенко, бо нарід хотів війни і росіян на всіх ключових посадах до майдану...Зараз в 2019 нарід знову захотів пригод на свій задок..Отримає)
При всіх мінусах Пороха - я не бачу достойної заміни..Я вже неодноразово казав пану Робару, коли він ще був на толоці - назвіть кращу альтернативу) Не зміг) |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-18 23:42 |
They say the road to hell is praved with good intentions |
|
|
|
|
Бондар 01 Свій
|
2020-06-19 04:32 |
1. Порошенко - засновник Партії Регіонів, його підпис стоїть на документі офіційної реєстрації ПР.
2. Влада Кремля не забрала його фабрику в Росії, в той час як забрала Крим і Донбас.
3. Порошенко підставив українських вояків у Іловайську і десь тисячу бійців розстріляли як худобу.
Також підставив бійців у Дебальцево.
4. Порошенко разом з Аваковим вбили Сашка Білого і Лісника.
5. Порошенко посадив у в'язницю десь дві тисячі патріотів, які сидять посьогодні.
6. Порошенко посадив у в'язницю хлопця, який просто розірвав фото Пороха. Той сидів за таке десь 2 роки, може більше, не знаю точно.
Це не повний перелік зла Пороха. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-19 07:33 |
|
|
|
|
|
Cranberry12 Забанено
|
2020-06-19 08:19 |
8a |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-19 08:31 |
Бондар 01 написано: | 1. Порошенко - засновник Партії Регіонів, його підпис стоїть на документі офіційної реєстрації ПР.
2. Влада Кремля не забрала його фабрику в Росії, в той час як забрала Крим і Донбас.
3. Порошенко підставив українських вояків у Іловайську і десь тисячу бійців розстріляли як худобу.
Також підставив бійців у Дебальцево.
4. Порошенко разом з Аваковим вбили Сашка Білого і Лісника.
5. Порошенко посадив у в'язницю десь дві тисячі патріотів, які сидять посьогодні.
6. Порошенко посадив у в'язницю хлопця, який просто розірвав фото Пороха. Той сидів за таке десь 2 роки, може більше, не знаю точно.
Це не повний перелік зла Пороха. | 1. Порошенко пробув у Партії Регіонів заледве 1 рік, після чого приєднався до Ющенка.
2. російська влада заарештувала майно Липецької фабрики, яка відтоді так і не відновила роботу (для порівняння: бізнес Зеленського в Росії, компанії «Вайсберг Пікчерс», «Платинумфільм» і «Грін Філмс» — як працювали собі, так і працюють зараз).
3. найімовірнішим винуватцем Іловайської трагедії є Коломойський, оскільки саме його люди командували добровольчими формуваннями, які полізли туди, куди лізти категорично не треба було. Дебальцеве — під питанням, але там точно ніхто нікого не розстрілював «як худобу».
4. можна сказати, що Порошенко несе частину відповідальності за дії свого уряду, але писати, що він там когось вбив «разом» з Аваковим — дика маячня. адже з такою логікою Порошенку взагалі можна було б приписати все, що відбувалося в Україна на той час.
5. аналогічно.
6. от ви «точно не знаєте», а я такого взагалі не пригадую.
у підсумку: щонайменше три чверті вашого висеру — наклепи, брехня, маніпуляції і перекручення. погано працюєте, дуже погано. можете передати своєму куратору, щоб відправив вас на перепідготовку. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2020-06-19 09:24 |
Cranberry12 написано: | Скажу коротко. Порошенко завжди грав на низьких почуттях людей, а саме: на тваринному страху та зарозумілості. |
яка.., яка, геніальність в цих словах... [/ні]
ну, а Зе влаштовує низькопробні вистави граючи на примітивних емоціях - так само тварино., і що далі?!? |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-19 09:56 |
|
|
|
|
|
starlost VIP
|
2020-06-19 10:03 |
робаре, ви розумієте, що таким ставленням ви нічим не відрізняєтесь від того кого критикує?
питаю для ясності |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-19 10:38 |
Я вже писав про Шапочникова, який 5 років поливав Пороха через Хомчака, який наче то кинув своїх в Іловайську і Авакова, який наче карав Патріотів...Прийшов Зе і перше, що Зробив - призначив Хомчака а далі й Авакова.. |
|
|
|
|
Cranberry12 Забанено
|
2020-06-19 10:41 |
111 |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-19 10:51 |
Cranberry12
Ахахаха))))
Додано через 7 хвилин 36 секунд:
Помітив наліт свідків розкрадань і хохлячих страждань 2014-19 рр..Отже, таки щось вчора їх зачепило і вони відчувають своїм нутром український реванш....І Українці йдуть правильним шляхом..
Кримінальні справи за Томос, за контрнаступ, за керченську протоку - лише згуртують тих, хто має критичне мислення.. Хто страждав у 2014-19 рр - важко їм буде постійно)))Хоча вони будуть лише на укр владу кудахтати...При Медведчуку і Шарію - буде норм.. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-19 11:26 |
Cranberry12 написано: |
Для чого Порошенко хотів зберегти Україну? Для того, щоб грабувати її самому, а не щоб росіяни це робили.
Тому 2014 року шкурні інтереси Порошенка (і таких, як він) просто збіглися з інтересами України: щоб Україна була.
|
Я пам ятаю - https://toloka.to/t100198-11220#1184006
І для мене честь, що люди з такою ідеологією - страждали і будуть страждати про Пороху... |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|