Автор |
Повідомлення |
qwasasqw VIP
|
2020-06-08 23:03 |
Virake
Голос для свого мітингу під ВР почали збирати підписи...ОПЗЖ, Батьківщина і 75 % відсотків Слуг - не збираються знімати Авакова...Підписали лише ті депутати, які отримують ґранти з-за кордону (так звані соросята)...У ЄС - не було жодних шансів нічого зробити, бо Авакова ніхто не планував звільняти...Це як зараз збирати підписи у раді за відставку Зе, чи Розумкова....На фоні екон кризи і вуличних протестів Зеленський ніколи не змінить Авакова...Вже бачимо, який рівень злочинності і що можемо уявити, що буде далі, коли почнуться протести восени...
+ там етичний момент - що у ЄС були в коаліції з Аваковим 5 років...Хоч вони й не "дружили", але це було б не гарно, що депутати, які були разом 5 років (я про тих, хто з НФ) - як тільки відлучили від влади почали лайном поливати один одного...
Я навіть можу поставити 50 копійок на те, що якби зараз весь уряд відправили у відставку і повністю оновили - там би знову був Аваков)) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-08 23:48 |
qwasasqw написано: | + там етичний момент - що у ЄС були в коаліції з Аваковим 5 років... | ось це найімовірніша причина. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-09 00:39 |
Virake написано: | ось це найімовірніша причина. |
Або те, що вони знають точно, що Авакова не будуть зараз влітку звільняти) І таке питання навіть не стоїть в повістці. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-09 01:00 |
і що з того? |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-06-09 06:39 |
Інтелектуальний рівень пацана - десь не вище 5-го класу
Зеленський розповів, як хотів захворіти на коронавірус
Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу". |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-09 09:46 |
Virake
[IS]-Arminius
Вже сам Сонцеликий вам напряму каже(6-9 червня), що це не ЄС "бариги")))
Зеленський про Авакова: «досі немає кращого міністра»:
https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyj-avakov-nemaje-krashchogo-ministra/30656398.html
Зеленський: Аваков – потужний міністр:
https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyi-pro-avakova/30622467.html
АЛе ЄС в супереч волі 73 %, Зеленському, Кабміну, Батьківщині, ОПЗЖ і всім позафракційним - могла дати 10 підписів, щоб пропіарити імпотентну акцію голосу і сталося б щось таке, що змусила б Зе почати складну процедуру зняття Авакова))
До речі, Ліза Богуцька, яка повідомляла минулого року, що Порошенко готує путч на грудень - таки підписалась)) Патріотонька)))
А Голос - що з маленьким мітингом "за відставку" Авакова, що без мітинга....Рейтинг - 1-1,5 % на наступних виборах.... |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 10:30 |
❗❗95 десантно-штурмова бригада Збройних сил України❗❗❗ - чорна діра, що повертає мертвими солдатів строковиків їх матерям. Друзі, прошу поширити мій запис, аби всі знали істину!!!! ❗❗❗❗❗
Мій брат Лайчук Віталій 1996 року народження пішов, щоб відслужити і надалі працювати військовим. Пішов сам, з великим бажанням бути військовим і що отримав? Звинуватили посмертно у самогубстві 1 червня 2020 року (13 батальйон, на кордоні з Кримом, Херсонська обл.) , а привезли понівечене тіло, на яке просто не можливо було дивитися. Людина, яка все життя була правшею не могла поломаними руками вистрілити у ліву скроню. З такими травмами людина і не виживе. Тіло як конструктор склали і віддали. Він отримав офіцерське звання, був командиром взводу. Єдиного сина віддали матері прямо на її День Народження. Хлопець, який планував робити ремонт, придбати гарне авто, допомагати матері - у сирій землі. Наша родина хоче, щоб усі знали правду, яка відбувається у арміях. Наші солдати недоїдають, тяжко працюють, їх відправляють без опізнавальних знаків у зони, де їх не має бути. 4 дні ми чекали нашого рідненького, "вони" зробили все, щоб відтягнути час, щоб замести за собою усі сліди. Але є суд Божий і їх це чекає. Це був неймовірно вихований, щирий, добрий, розумний молодий чоловік. Жодних очевидців, всі слова розходяться з документами, питань багато, а відповіді нуль. Що казати, коли побратими і друзі не вірять у версію слідства, яке ще й досі не завершилося. Влада запрошує наших дітей у військо, яке прогнило зсередини, їх командири не зацікавлені у розвитку, вони ставлять дітей як м'ясо попереду себе і потім опускаючи очі перед матерями швидко віддають і тікають, живучи далі і жируючи від казеного м' яса, а Вашим синам дають крупу, яку варять на вогнищі у полях. 95 десантно-штурмова бригада, нехай на вашій совісті висить ще одне життя невинної людини.
Додано через 11 секунд:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=665126577403677&id=100017190222865
Додано через 1 хвилину 17 секунд:
гг. найсильніша в європці
Додано через 1 хвилину 19 секунд:
qwasasqw написано: | АЛе ЄС в супереч волі 73 %, Зеленському, Кабміну, Батьківщині, ОПЗЖ і всім позафракційним - могла дати 10 підписів, щоб пропіарити імпотентну акцію голосу і сталося б щось таке, що змусила б Зе почати складну процедуру зняття Авакова)) |
звісно, звісно... а не того не підписались, що у ави забагато компромату на них. чи спільні інтереси... ну й чудово видно як вони 5 рків напрацювали з своєю ріформаю понтіції та мєнтов
Додано через 1 хвилину 20 секунд:
ггггггггггггггггг
Очільник МВС Аваков попросив у прем'єра Шмигаля виділити 2,5 млрд грн на доплати поліцейським, нацгвардійцям та прикордонникам на час карантину
https://hromadske.ua/posts/avakov-prosiv-vidiliti-25-milyarda-z-antikoronavirusnogo-fondu-na-doplati-v-mvs?fbclid=iwar2asftnug5ospm2f5jobe7-hr-r74fafbywq7divdz7gap7r3i52ueqnx0
міністр пораха
Додано через 2 хвилини 12 секунд:
ну і Західна Україна через яку совок розпався...
Шановні побратими та посестри. Сьогодні хочемо познайомити вас з паном Віталіком, студентом третього курсу історичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка Офіційна сторінка. Вчиться він так собі, але зате веде декілька успішних каналів в телеграм з біль ніж сімдесяти тисячною аудиторією, та вміє дуже смішно пожартувати. Зокрема над нашими воїнами, які залишили своє здоров'я та кінцівки,на Донбасі, щоб цей шановний студент міг вивчати історію України. ЛНУ, пишаємося що ви вірно виховуєте ваших студентів. Ми теж зацінили цей пост-мета-іронічний жарт, і вважаємо що країна повинна знати своїх героїв у яких не болять ніжки.
Ну що тут ще скажеш.
Слава Україні.
https://www.facebook.com/tastyflashbacks1/posts/154826686084291 |
|
|
|
|
Dubno2020 Частий відвідувач
|
2020-06-09 10:36 |
[IS]-Arminius
Чув про схожу історію в своєму районі. Тільки вона не набула розголосу. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-09 10:36 |
Планують створити «угорський» район: влада України пішла на поступки Будапешту
https://www.radiosvoboda.org/a/30659882.html
qwasasqw написано: | могла дати 10 підписів, щоб пропіарити імпотентну акцію голосу | але натомість вони зробили вибір на користь абсолютної бездіяльності. чим це краще?
[IS]-Arminius, а вам не соромно глумитися зі смерті ваших побратимів? низько впали. |
|
|
|
|
|
2020-06-09 10:40 |
[IS]-Arminius написано: | Мій брат Лайчук Віталій 1996 року народження пішов, щоб відслужити і надалі працювати військовим. Пішов сам, з великим бажанням бути військовим і що отримав? Звинуватили посмертно у самогубстві 1 червня 2020 року (13 батальйон, на кордоні з Кримом, Херсонська обл.) , а привезли понівечене тіло, на яке просто не можливо було дивитися. Людина, яка все життя була правшею не могла поломаними руками вистрілити у ліву скроню. З такими травмами людина і не виживе. Тіло як конструктор склали і віддали. Він отримав офіцерське звання, був командиром взводу. Єдиного сина віддали матері прямо на її День Народження. Хлопець, який планував робити ремонт, придбати гарне авто, допомагати матері - у сирій землі. Наша родина хоче, щоб усі знали правду, яка відбувається у арміях. Наші солдати недоїдають, тяжко працюють, їх відправляють без опізнавальних знаків у зони, де їх не має бути. 4 дні ми чекали нашого рідненького, "вони" зробили все, щоб відтягнути час, щоб замести за собою усі сліди. Але є суд Божий і їх це чекає. Це був неймовірно вихований, щирий, добрий, розумний молодий чоловік. Жодних очевидців, всі слова розходяться з документами, питань багато, а відповіді нуль. Що казати, коли побратими і друзі не вірять у версію слідства, яке ще й досі не завершилося. Влада запрошує наших дітей у військо, яке прогнило зсередини, їх командири не зацікавлені у розвитку, вони ставлять дітей як м'ясо попереду себе і потім опускаючи очі перед матерями швидко віддають і тікають, живучи далі і жируючи від казеного м' яса, а Вашим синам дають крупу, яку варять на вогнищі у полях. 95 десантно-штурмова бригада, нехай на вашій совісті висить ще одне життя невинної людини. |
Емоції через втрату рідної людини зрозуміти можна, але по-суті, перед нами написаний повний треш. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 11:47 |
Dubno2020 написано: | Чув про схожу історію в своєму районі. Тільки вона не набула розголосу. |
та за час моєї служби таких (подібних) випадків було 5 тільки у моїй бригаді. Хто бухав на полігоні - щось не поділили ... в результаті вогнепальне поранення, хтось сидів на тпу бригаду в зоні ООС - бухав, вирішив понтонутись - зробити антабку - в результаті 3 -200-х, хтось курнув - з нього погнали, що вспшники їдуть, того пробило на ізмєну - в результаті застрелено жінку-військовослужбовця., але ж про це вам по телевізору не розповідають...
Virake написано: | а вам не соромно глумитися зі смерті ваших побратимів? низько впали. |
а де я глумлюся над смертями вояк?
Не треба перекручувати, я і так знаю, що тут це добре вміють. Я глумлюся над найсильнішою в європці.
Додано через 4 хвилини 23 секунди:
Arsenfpu
але там є і факт - правша застрелився у ліву скроню. От цікаво, повториш? (використовуючи АК-74)
Додано через 12 секунд:
Хоча б стань так.. |
|
|
|
|
|
2020-06-09 11:54 |
[IS]-Arminius написано: | От цікаво, повториш? |
Не планую.
Як там було ні я, ні ви не знаєте. Історія мутна і я цілком припускаю, що могли вбити і намагаються це приховати.
Таке було, є і буде. І не тільки в нашій армії.
Загалом, я не про першу частину оповіді, де "жив, служив, загинув", а про те як все розписується далі... |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 11:57 |
Arsenfpu
нічого дивного. емоції. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-09 12:18 |
[IS]-Arminius написано: | а де я глумлюся над смертями вояк?
Не треба перекручувати, я і так знаю, що тут це добре вміють. Я глумлюся над найсильнішою в європці. | ви гигочите, аж всираєтеся, в тому самому пості, де пишете про смерть українського солдата — одного з тих, хто за слушних обставин міг зловити кулю поруч із вами, а то й разом з вами. прочитавши той текст, я б на вашому місці до кінця дня не міг скривити посмішку. а у вас хіханьки-хаханьки. це ницість поза всякими межами. і чому це я — жодного дня не прослуживши і зневажаючи нарід — маю більше співчуття ніж ви? насрати вам, пане Робаре, і на нарід, і на армію, і взагалі на все. ви тут тільки для того щоб травити байки про баригу. а цю вашу крамолу я залишу на пам'ять — щоб не забувати, з ким маю справу, і принагідно іншим нагадувати. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 12:23 |
та будь ласка, фанате сивого
Додано через 1 хвилину 6 секунд:
хоч знову перекручування йде, але то ж нічого. куда нам до еліти.. кієфа |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-09 12:25 |
|
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 12:32 |
Статистика, яка шокує. ДБР розслідує близько 5 000 кримінальних проваджень за фактами жорстокого поводження з боку правоохоронців, в тому числі катувань. Тобто, свої Кагарлики є в кожному регіоні країни. Замість цього депутати продовжують робити вигляд, що все нормально. Що Аваков на своєму місці.
Водночас сам Аваков просить 2,5 млрд грн на доплати структурам МВС, в тому числі поліцейським. Про це повідомляють колеги зі StateWatch (https://bit.ly/2XKEB2T). Себто, поліція продовжує катувати і знущатись над громадянами, але дайте нам ще кілька мільярдів гривень? Феноменально.
https://www.facebook.com/antac.ua/posts/2924445670987537 |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-09 14:42 |
[IS]-Arminius
Надворі хмарно....Наче на дощ збирається, хоча літо...А в магазині не було того, за чим прийшов......Ще й якесь падло не прибрало за собачкою....І недопалки поза урною....
"Ну, Порошенко!!!! Ну, Гетьман!!!...Ну, постривай!!!"
Додано через 3 хвилини 52 секунди:
Зе і Бандера: Президент вважає, що це провокативна тема.
Президент України Володимир Зеленський заявив, що не готовий відповідати на запитання про ставлення до Степана Бандери аби "не провокувати українське суспільство".
Про це він сказав в коментарі "Українській правді", опублікованому 9 червня.
За словами Зеленського, через неоднозначність постаті Бандери, він уникає висловлювань про ставлення до провідника ОУН.
До Степана Бандери різне ставлення. Слухайте, в мене не може бути ставлення до таких людей, до таких подій за таких часів, про які ми з вами читаємо, але ми там не жили. Не може бути просто особистого ставлення. Я так думаю, що всі люди, які захищали незалежність України, – є її синами, є її дійсно героями. У нас від героя до ворога – один крок. Ви ж розумієте ставлення до історії Степана Бандери. Нема однозначності. Не треба, мені здається, провокувати українське суспільство та відповідати на ті питання, на які повинен відповісти час
каже Зеленський
Також він схвально відгукнувся про першого президента незалежної України Леоніда Кравчука та сказав, що "дуже поважно" до нього ставиться Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/zelenskiy-poyasniv-chomu-unikaye-vislovlyuvan-pro-stavlennya-do-banderi-1562199.html |
|
|
|
|
armogun Попереджень: 1
|
2020-06-09 17:24 |
ну і дебіл, нічого йти в армію поки націоналістів не буде на верхівці, нічого інакшого статися не могло, знайшов би собі якийсь добровольчий батальйон і було би йому щастя. З зе головнокумандувачем та це ганьба бути в армії зараз |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2020-06-09 17:54 |
Нестримна морква
Партійці втомилися просто
Систематичне підігрування провокаторам, видано Konfucius |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2020-06-09 19:54 |
Розпочато розслідування за фактом травмування 10 військовослужбовців на Донеччині внаслідок підриву автомобіля ЗСУ
За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом підриву на вибуховому пристрої військового автомобілю ЗС України, внаслідок чого 10 військовослужбовців отримали мінно-вибухові травми.
Досудовим розслідуванням встановлено, що 9 червня 2020 року, близько 9:30, під час руху військового автотранспорту в районі Палацу культури «Авдіївський коксохімічний завод» останній у колоні автомобіль «Спартан» підірвався на невстановленому вибуховому пристрої.
Постраждалим військовослужбовцям надано медичну допомогу.
За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) КК України.
Досудове розслідування триває.
Джерело:
https://www.gp.gov.ua/ua/regions_news_detail?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=274545 |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2020-06-09 20:01 |
[Captain]
armogun
просто вам нагадаю, щоб потім не було здивувань щодо попереджень - різні моркви, огірки, банани і т.п., то кліфові клони і не варто з ними розмовляти https://toloka.to/t100343, навіть якщо ви вважаєте свої (чи "співрозмовника") дописи абсолютно нейтральними (чи навпаки суперечливими чи помилковими) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-09 20:30 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-09 21:54 |
кожного разу, коли цей чувак піднімається на Ютубі, його канал банять. вже й не знаю, чи є сенс підписуватися. |
|
|
|
|
|
2020-06-09 22:01 |
а загляніть в фінальний смітник, , Стосовно Рагулівни, от Читанка класна річ, а Скрипіна , - уявіть собі 4 роки не пройшло - Бенюка сьогодні запросили на лампу Яневського,, може будуть з них люди. Були моменти.. можливо я перебільшую... Шекспір поляків - ДБ язика проковтнув здалося, і Скоропадським своїм задовбував |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-09 22:35 |
Virake написано: | його канал банять. вже й не знаю, чи є сенс підписуватися. |
Я лише у пошуку й шукаю... Канал існував кілька років, якщо не помиляюсь - у другій пол 2019 почали банити...
Те саме з Мухарським...Забанили канал, який був ще 2012 року....Де були архівні речі, зйомки телефоном, тощо - які не збереглися...
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
https://www.youtube.com/channel/UCNCto1X9iQXNXo2v66a6Ppg/videos
Канал Мухарського - Люта Українізація....
Там є інтерактив, де він читає коменти і лайкає, інколи відповідає) |
|
|
|
|
|
2020-06-09 23:18 |
реально, я й забув про мухтарського, от що буває коли банять людей на ютубі - їх просто забувають.
Додано через 5 хвилин 14 секунд:
я ніколи не вівся на рекламу , все своє життя, але це занадто спокусливо, стільки переглядів би Фаріон. https://youtu.be/tp9jqTzcQwM , хтось пробував ? як воно на смак
Саме цікаве що По може бути запасним майданчиком Зе |
|
|
|
|
|
2020-06-10 07:53 |
Шмигаль: ми сьогодні знаходимося на складному етапі економічної кризи
"Ми глибоко просіли. Ми зараз знаходимося на етапі відновлення і тут питання як швидко ми відновимося. Чи буде це в другому кварталі, чи ми вийдемо на зростання в третьому кварталі цього року. Тому важкий період триває, непрості часи можливо ще попереду", - заявив він.
несподівано... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-06-10 12:25 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-06-10 12:51 |
ха! Порошенко срав, сере і буде срати зелебобам в штани. така дрібничка як тюремне ув'язнення його не зупинить! |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|