Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-04-11 22:18 |
dexterboy11 написано: | Але у нас на тлі національного підйому відбувається занепад моральних цінностей |
Знову маніпуляція. Наведіть мені приклад із нашої пострадянської української історії, коли не було "тла з національним підйомом" і моральні цінності не занепадали. Було таке? Ні! Знову намагаєтесь поставити рівність між українськістю та усім поганим на світі.
dexterboy11 написано: | Цих підарасів требе міняти |
На чуваків, які не знають хто вони, куди вони, але точно в курсі,які питання не "на часі".
Ну-ну...
dexterboy11 написано: | І зараз між цими людьми і нами вбивають знову клин |
Хто вбиває? Я? Бажанням бачити неросійську Україну?
Додано через 1 хвилину 46 секунд:
dexterboy11 написано: | Це зробила війна |
Ну, так ЗЕ ж сказав, що він розрулить питання війни. Та й по-всьому! Ті люди, яких Ви згадали на базі того, що українська не на часі комфортно собі тут будуватимуть російське середовище.
Додано через 1 хвилину 52 секунди:
dexterboy11 написано: | Я за цих 5 років бачив купу людей російськомовних які хочуть щоб їх діти вчили українську, самі переходять на українську і проти двох державних і тд. До них реально доходити стало після кацапського вторгнення |
Так от якраз квоти інші речі будуть українізовувати наше суспільство, інакше ті діти скажуть: а навіщо папа нам та мова, єслі її ніде не тре і скрізь луна російська? |
|
|
|
|
dexterboy11 Поважний учасник
|
2019-04-11 22:38 |
Arsenfpu написано: | Наведіть мені приклад із нашої пострадянської української історії, коли не було "тла з національним підйомом" і моральні цінності не занепадали |
Останній майдан таким був. Це була революція гідності яку зробили патріоти по суті, а не по мові(мусив виправити аби ви знову не з'їхали на вишивату). Після чого ми знову сповзаємо у якусь гидоту, бо Порох все просрав. І ніхто не буде поважати ту мову якщо вона буде асоціюватись із такими особистостями.
А пам'ятаєте як хлопака підпалюючи коктейль молотова крачав у камеру:"Ребята, львавьяні, ну гдє ви? Тут скора мусаров не астаніцца!".
Але ну його на. Ви не хочете нічого ні чути і ні бачити. Вам тупо страшно. Тупо хочеться бути великим українцем який точно розумніший за малоросів. |
|
|
|
|
|
2019-04-11 22:40 |
|
|
|
|
|
T-Mon Свій
|
2019-04-11 23:33 |
removed |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-04-12 01:37 |
T-Mon написано: | Навіть Ахметов, якого всі так ненавидять, на фоні Коломойського виглядає порядним бізнесменом. |
З ним теж не все так однозначно. Схема "Роттердам плюс" наприклад. Там є дуже велика підозра, що населення сильно намахують і якщо це дійсно так, то Ахметов там ключова фігура.
Додано через 9 хвилин 19 секунд:
А ще не скажу про інші його компанії, бо не маю про них достатньо інформації, але конкретно про його компанію "Укртелеком" можу сказати, що вони себе зарекомендували, як не дуже якісного постачальника інтернет-послуг. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 02:10 |
hetzendorf написано: | Це — вода, а це — криниця.
Сповна напийся і спустися!
Кінь молочний, як біло́к ока,
А в самому — темрява глибока! |
Вам таки пощастило. В цьому морі порохоботів тільки Джинджер може оцінити ідіота. Я уявляю ваш емоційний стан при перегляді цього епізоду.
Ніч. Довкола тихо, мертво.
…
І ось раптом виринає
з рам зелених у вікні... (с)
https://www.youtube.com/watch?v=Fp_IfdR-N_o
Обісрались? |
|
|
|
|
T-Mon Свій
|
2019-04-12 07:07 |
removed |
|
|
|
|
|
2019-04-12 07:48 |
T-Mon написано: | Я не казав, що Ахметов янгол. Лише порівняв його з Коломойським, на фоні якого він ще непогано виглядає. |
Після таких постів я все більше схиляюсь до думки що національні держави це вже пережиток у ХХІ столітті. І що ми насправді займаємось повною фігньою поки вовтузимось із цим своїм національним джихадом. Це все треба було робити відразу після розвалу ссср. Тепер ця мовна срачка і поділ на правильних та неправильних лише заводять нас у глухий кут. Ми просто гаємо час замість того щоб рухатись вперед. У світі без кордонів, яким керують технології, ми нарощуємо національну свідомість намагаючись визначитись якого клептомана з минулої епохи краще посадити собі на плечі.
Що більше ми ту мову мусолимо то більше стає очевидним наша відсталість. Чим далі тим більше втомлюєшся від цієї тяганини. І це я від народження україномовний. А що тоді говорити про тих кого ми намагаємось українізовувати? |
|
|
|
|
|
2019-04-12 08:42 |
dexterboy11 написано: | кого ми намагаємось українізовувати |
Ви про команду ЗЕ та їх "прєдводітєля"? Їм та мова як п'яте колесо до воза! Не напружуйтесь. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 08:50 |
T-Mon написано: | Я не казав, що Ахметов янгол. Лише порівняв його з Коломойським, на фоні якого він ще непогано виглядає. |
Він, як завжди, домовився з владою... от тому і непогано виглядає...
https://www.youtube.com/watch?v=QFsqacN1ZCY
|
|
|
|
|
|
2019-04-12 09:10 |
Arsenfpu написано: | Ви про команду ЗЕ та їх "прєдводітєля"? Їм та мова як п'яте колесо до воза! Не напружуйтесь. |
Вакруг врагі! Фсє протіф нас! Треба срочна засейвитись, сбєрєчь скрєпи! Десь таке вже було...
А, ну так. Це ж дурні Зебіли) |
|
|
|
|
|
2019-04-12 09:20 |
dexterboy11 написано: | Десь таке вже було... |
Де? |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-04-12 09:51 |
Krest0 написано: | конкретно про його компанію "Укртелеком" можу сказати, що вони себе зарекомендували, як не дуже якісного постачальника інтернет-послуг. |
Якщо люди погоджуються на інтернет через двожильну "лапшу", прокладену 40 років тому, розірвану і скручену без пайки в багатьох місцях по дорозі... То чого тут дивуватися. А от там, де є технічна можливість, вони прокладають сучасний ethernet.
Додано через 7 хвилин 48 секунд:
dexterboy11 написано: | У світі без кордонів, яким керують технології, ми нарощуємо національну свідомість |
У світі технологічної сингулярності, до котрої ми дійдемо впродовж наступних сотень років, справді будуть мати значення технології і симбіоз кіберлюдей із Штучним Розумом (це моя спроба за 30 секунд уявити майбутнє, особливо не напружуючись). Та повернімося на сучасну сіру землю, в нас зараз завдання вижити в оточенні шаблезубих матрьошок. Тож національна свідомість - це якраз та протиотрута, котра змушує запоребриків говорити нашим сусіднім західним країнам - "допоможіть разом розділити Україну". Бо їм зручно і просто із Малоросією, котра населена малоросами... |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 09:52 |
|
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-04-12 09:54 |
T-Mon написано: | Навіть Ахметов, якого всі так ненавидять, на фоні Коломойського виглядає порядним бізнесменом. Він хоча б вкладає гроші в свої підприємства та капіталізує їх. В той час як Коломойський в основному займався рейдерством і викачуванням всіх соків з підприємств. Яскравий нещодавній приклад - Приват Банк, в якому прокладки Коломойського понабирали кредитів, що той ледь не завалився. А історія з відмовою повернення вкладів людям, що проживали в Криму, просто під час анексії взагалі епічна. |
ти як віраке... все глибже у горлянку всмоктуєш.
Ахметов по факту нічого не створив. ПРиватБанк єдиний найкомфортніший банк до і після приватизації, . І це не заслуга Коломойського, а айтішніків хто там працювали.
Якщо подивитися активи https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2_%D0%A0%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D0%9B%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
то воно просто висмоктує з України останні соки.
Цитата: | Він хоча б вкладає гроші в свої підприємства та капіталізує їх. |
ти дурний? ЗВІДКИ ВІН БЕРЕ ГРОШІ ДЛЯ КАПІТАЛІЗАЦІЇ??? ти оцим показуєш, наскільки тобі відомо як пиздяться гроші в державі)))
ПС. у вас такий захисний механізм, коли вас принижують, то ви шукаєте собі ідолів для поклоніння... |
|
|
|
|
|
2019-04-12 10:02 |
demitsuru написано: | ідолів для поклоніння |
ЗЕ буде приємно таке чути |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 10:15 |
|
|
|
|
|
|
2019-04-12 10:17 |
demitsuru написано: | ПРиватБанк єдиний найкомфортніший банк до і після приватизації |
Ось ЗЕ і поверне банк ХАЗЯЇНУ. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 10:44 |
|
|
|
|
|
|
2019-04-12 10:51 |
Arsenfpu написано: | Якщо Коломойський виграє суди, тоді, навіть, і ПО поверне… Європа! |
Ось і варіант відмазки! Це не ми - це суди! Це суди, яких призначив ПО! "Нєвіноватая я!" |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-12 11:10 |
Arsenfpu написано: | Ось і варіант відмазки! Це не ми - це суди! Це суди, яких призначив ПО! "Нєвіноватая я!" |
Не смішіть. Це українські суди. Може ви і "нє віноватая", але для мене то не аргумент.
Не переживайте! Якщо Коломойський виграє суди – ПО компенсує.
https://www.youtube.com/watch?v=izQsgE0L450
Краще слухайте файну музику. |
|
|
|
|
|
2019-04-12 11:16 |
Gin_ger написано: | ПО компенсує. |
Рівно стільки, скільки компенсував Коломойський, коли пішов з Привата
Але Вам шо - "главноє побєда ЗЕ!", а там хоч трава не рости. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-04-12 11:43 |
dexterboy11 написано: |
Ми просто гаємо час замість того щоб рухатись вперед. У світі без кордонів, яким керують технології, ми нарощуємо національну свідомість намагаючись визначитись якого клептомана з минулої епохи краще посадити собі на плечі.
Що більше ми ту мову мусолимо то більше стає очевидним наша відсталість. Чим далі тим більше втомлюєшся від цієї тяганини.
|
з ваших слів, зрозуміло що нічого не має значення лише технологічний рух.
а де приклад? я не бачу жодної розвиненої країни, де усі громадяни як один - одна сіра маса, де усі відмовились від культури, мови та того ж мистецтва у будь-якому його прояві, лише заради технологій.
погляньте на ринок електроніки, кожен виробник намагається показати свій товар як найкраще, показати що саме його продукція така гарна, такий прекрасний дизайн нічого лишнього і підходить саме вам як продовження вашої особистості/стилю, хіба не так?
якщо ні.. продемонструйте. зліпіть щось сіреньке/ штамповане яке нічим не вирізнятиметься але технологічне і спробуйте ним захопити ринок. у вас вийде?, я думаю що ні, бо тре показати що це щось особливе не схоже на решту.
бо, схема дуже проста: немає хліба - йде пошук хліба, є хліб - йде пошук себе, і так усюди.
приклад: сша - країна мігрантів/збіговисько людей де все перемішане і навіть там кожні 10 років щось змінюється культура стилю, суспільні погляди, уявлення, різні течії пошуку себе; і буває що старе/пережите повертається через кілька циклів. це один з елементів який штовхає нас уперед, і мова і національна свідомість це теж ті елементи.
національна свідомість це не щось відстале чи застаріле, просто дехто це вже пройшов а дехто, як ми, ні. це як у школі спочатку перший клас а через 10 і випускний. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-04-12 12:12 |
О! Тепер зрозуміло, де месьйо Жінже навчили читати тухесом! ^<>^ У Чорному Вігвамі ^<>^
Ось Ви й спалилися, месьйо Жінже, проте так і мало статися ^__^
фігляром Жінже написано: | тільки Джинджер може оцінити ідіота. |
Це майбутнє, чи це минуле? ^_^ Проте нам відомо відомо одне — у майбутньому ми таки назавжди запроторимо месьйо Жінже назад до Чорного Вігваму! І там він зі своєю концертіною гідно акомпаніюватиме танцям доброї старої Еволюції Руки ^__^
Додано через 7 хвилин 27 секунд:
starlost написано: | зліпіть щось сіреньке/ штамповане яке нічим не вирізнятиметься але технологічне |
Це як? Невже лише я один бачу в ції фразі протиріччя, так би мовити, неухильне дотримання взаємовиключних параграфів?
starlost написано: | сша - країна мігрантів/збіговисько людей де все перемішане і навіть там кожні 10 років щось змінюється культура стилю, суспільні погляди, уявлення, різні течії пошуку себе |
Бо там люди різних етносів не забувають своїх коренів.
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
starlost написано: | одна сіра маса, де усі відмовились від культури, мови та того ж мистецтва у будь-якому його прояві |
Це зветься — манкурти. Раджу поґуґлити, що це означає й для чого їх робили за версією якогось там киргизького письменника. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-04-12 12:21 |
hetzendorf написано: | Це як? Невже лише я один бачу в ції фразі протиріччя, так би мовити, неухильне дотримання взаємовиключних параграфів? |
не так зрозуміли.
днями з'явився самсунг а80 з поворотною камерою - витрибеньки.
сіреньке означає то й же телефон без отих витрибеньок, непримітна коробочка і одна модель на все. |
|
|
|
|
|
2019-04-12 12:30 |
starlost
Може ви висловились не зовсім вдало, чи я не вловив до кінця суть. Але я не зовсім розумію як усе сказане вами суперечить тим тезам які висловлюю я.
Крім ось цього: starlost написано: | національна свідомість це не щось відстале чи застаріле, просто дехто це вже пройшов а дехто, як ми, ні. це як у школі спочатку перший клас а через 10 і випускний. |
Я за те щоб підвищувати рівень національної свідомості. І зрозуміло, що це складний і тривалий процес. Але ж не можна паралельно з цим дозволити руйнацію моралі. Не можна дозволити щоб національна ідея йшла у зв'язці із аморальністю. Бо це просто паплюжить цю ідею. А саме це зараз відбувається, як на мене. Аморальність і національне питання використовується у брудній політичній грі. І вже чорт його знає де там реальні загрози, а де маніпуляції. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-04-12 12:45 |
dexterboy11 написано: | Я за те щоб підвищувати рівень національної свідомості. І зрозуміло, що це складний і тривалий процес. Але ж не можна паралельно з цим дозволити руйнацію моралі. Не можна дозволити щоб національна ідея йшла у зв'язці із аморальністю. Бо це просто паплюжить цю ідею. А саме це зараз відбувається, як на мене. Аморальність і національне питання використовується у брудній політичній грі. І вже чорт його знає де там реальні загрози, а де маніпуляції. |
значить я не так зрозумів попередній пост (або бракувало чогось):
dexterboy11 написано: | І що ми насправді займаємось повною фігньою поки вовтузимось із цим своїм національним джихадом. Це все треба було робити відразу після розвалу ссср. Тепер ця мовна срачка і поділ на правильних та неправильних лише заводять нас у глухий кут. Ми просто гаємо час замість того щоб рухатись вперед. У світі без кордонів, яким керують технології, ми нарощуємо національну свідомість намагаючись визначитись якого клептомана з минулої епохи краще посадити собі на плечі. |
ми з вами розмови не вели, тому я не пригадую що ви писали раніше. |
|
|
|
|
T-Mon Свій
|
2019-04-12 12:47 |
removed |
|
|
|
|
|
2019-04-12 13:02 |
starlost написано: | ми з вами розмови не вели, тому я не пригадую що ви писали раніше. |
То вважайте що вам пощастило)) Мені справді іноді здається що національні держави доживають останні десятиліття. Але це не точно)
Може скластись так, що поки ми тут будемо впадати у крайнощі будуючи українську Україну, поки ми її здобудемо то тут вже буде жити повно мулатів і метисів. І не лише ми будемо їздити на роботу до Європи, але й вони до нас. І всі ці нацсрачі можуть бути просто марними в результаті. Мені здається що ми вже трохи зациклились і загрались із цим мовним питанням, із страхом перед Росією. Нам тупо мізки промивають з одного боку умовно 112ми з іншого прямими каналами.
Якщо ми справді свідоме громадянське суспільство то треба вже нарешті якось вигрібати з цього срачу і реально вирішувати питання, а не поливати одне одне одного лайном і переконувати що не я Зебіл, а ти порохобот. Бо насправді ж ні Зеленський, ні Порошенко не є виходом із ситуації, і обоє вони вкрай кепські перспективи. І вибори пройдуть, а нам потім жити у цьому всьому.
Там вище було ще багато всього, переказувати не буду) |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-04-12 13:03 |
Цитата: | ...основною проблемою [Приват]банку стала невиважена кредитна політика, зокрема перевищення частки кредитування пов'язаних осіб. |
https://www.dw.com/cda/uk/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA/t-36823710
Можливо, для когось це речення незрозуміле, то я поясню, так як працював саме в цій сфері. Простими словами - в Приваті залучалися кошти від різноманітних верств населення та організацій, а видавалися у вигляді кредитів самому собі, тобто фізичним та юридичним особам, які були у різний спосіб пов'язані з власниками банку. Загалом це не заборонено, але лише у розмірі певного відсотку від капіталу. Однак цей відсоток досить легко перевищити, якщо відсутній незалежний міжнародний аудит, і якщо перевірки НБУ досі проводилися крізь пальці. У картці клієнта ставиться (або ж не ставиться) галочка про те, що даний клієнт є пов'язаною особою з керівництвом банку (тобто співвласник акцій чи високий керівник певного підприємства, родич і т.д.). І все - кошти виводяться, тобто видані кредити самому собі просто не повертаються.
А тепер... через нереформовані суди хочуть повернути все назад...
І це така сума, що веде до розірвання співпраці з МВФ (бо вони і через менші суми ставили умови усунути діру в бюджеті), а потім до дефолту... |
|
|
|
|