Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-04-29 11:49 |
sergiyko.5
Прикро. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-29 11:57 |
Virake написано: | на той час підтримка Саакашвілі була мізерна. проплачені клоуни чи ні, але точно не 73%. |
Ви паятаєте, як вони кордон проривали??? Тоді було дуже дивне об єднання - Мураєв (ньюз ван висвітлював все стрімами і всхі учасників там цілодобово піарили), Страна юей, Тимошенко, Садовий, Гриценко, Добродомови-Дерев янки-Чумаки-Лещенки-Наєми-Заліщуки, деяка братія, яка гастролювала в росії по ток-шоу, був тоді такий медійний пересонаж, як Дмітрій Суворов https://www.youtube.com/watch?v=y0MGnvl_Ccs - він також там проривав, але потім розчарувався, коли побачив, що на майданах дуже нереспектабельна публіка (масовка з алкоти, бомжар і тд)...І саме з того моменту, коли всі жаби і гадюки країни покохали одне-одного після прориву кордону https://www.youtube.com/watch?v=lgfE6YV6Tng (у Львові Рейтинг Садового впав до нуля після цього цирку довбаного) - з того моменту всі канали почали відверто мочити Пороха, вплоть до того, що він вбив свого брата, розікрав трильярди доларів у тупих Антононін і тд.До речі ідея ходити по Києву і стукати черпаками по порожніх кастрюлях, мовляв наріду істи немає що, таке зубожіння - була скинута порохоботами)))).. Virake написано: | пропоную вам надалі тільки так і відповідати на все, що вам кажуть. чесніше буде. |
А я пропоную так не відповідати, бо ми ж обмежені правилами сайту..Я за 10 років не отримав жодного попередження, бо пишу по суті і не переходжу на особистості...Мені б хотілося відповісти інакше, кому що і куди - та я сумлінний форумчанин))) |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2020-04-29 12:06 |
Arsenfpu написано: | Копи праві. |
овва, навіть я не стримався і написав)
праві? ліві? добре, не будемо про філологічні аспекти
Ви вважаєте, що копи діяли законно? Можна побачити Закон, де написано, що ходити по газонах заборонено? Якщо ні, то будь-які прохання копів є просто проханнями і не треба приплітати сюди "неповагу до закону". Завтра вони підійдуть до Вас на вулиці і "попрохають" не дихати чи ходити на руках, а не виконаєте їхнє "прохання" - будете лікувати печінку чи нирки. Кажете, що гіперболізую? Ну-ну, все починається з малого... як і власне неповага до Закону... особливо з боку "правоохоронців".
p.s. хоч я і є противником хробацького, але тут на їхньому боці |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 12:06 |
sergiyko.5 написано: | Віру в справедливість. А що вас захистив? | не пам'ятаю, чи розповідав цю історію раніше, але хочу дещо від себе додати. десь кілька років тому, в один нічим не особливий день, я — миючи руки у ванній кімнаті — почув крити по допомогу. спершу я навіть не зрозумів, що то було, але коли підійшов ближче до вентиляційних ґраток, зміг чітко розрізнити слово «па-ма-гі-те», яке хтось викрикував. раз за разом. можете собі уявити? наче з якогось фільму жахів. в той час ще була свіжа пам'ять про те, як у одній київській квартирі знайшли дітей, померлих від голоду — тому що батьки їх там замкнули і кудись поїхали. у моєму випадку голос теж начебто був дитячий, схожий на голос десятирічного хлопчика, на якого я іноді натрапляв у під'їзді. а ситуація ще гірша, бо складалося враження, що його замкнули не просто в квартирі, а взагалі у ванній кімнаті. як ви думаєте, що зробили наші доблесні поліцаї після того, як їх було викликано? от спробуйте вгадати. три, два, один… час вийшов! якщо ви сказали «ні-чо-го», то вітаю, ви виграли! отже… після цього епізоду я остаточно перестав поважати нашу поліцію. брати хабарі, бити протестувальників — таке я можу зрозуміти. але залишати дитину на смерть? це вже за межами звірства. це лише один випадок, але ж який показовий… |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 12:19 |
ssTAss написано: | все починається з малого.. |
Цитата: | Два роки тому розповсюджував інформацію про те, як у РФ оператори зв’язку зобов’язані представити доступ до сотових мереж лише власників пристроїв з легальними IMEI
Тепер ситуація отримує розвиток - Російський, купуючи смартфони за кордон, має за гроші зареєструвати їх у Росії вже в липні 2021 року.
Платна реєстрація всіх мобільних пристроїв в Росії, що працюють в мережах сотових операторів, за міжнародною ідентифікацією мобільного обладнання IMEI може почати з 1 липня 2021 року. Продовжують працювати над законопроектом групи членів Совета Федерації
Нова версія рекомендує запропонувати, що порядок і розмір плати для реєстрації буде встановити правильність.
Наразі там сума 100 рублів, та не в грошах справа, а в ідентифікації владельця, що було кому предъявить
обладнання,,що не пройшло реєстрацію або буде знайдено спільний з іншими номером IMEI, може бути заблоковано мобільним оператором.
Нащо?
Тому що всі привезені в РФ забурні смартфони не мають предустановлених вредоносних програмами від спецслужби РФ. про що я вже розказував.
Як і багато розказував, що ви не можете їх так просто видалити перепрошивкою смартфона. Багато досих пір не вірять Не розумію за тих людей, які тоді до сих пір тут.
До слова всяких мошенників, які втіхують найвищі громадянські телефони з одноразовою зміною IMEI і продають псевдо-анонімність залишаться без свого SCAM-бізнесу.
Ну і як вишенка на торте тепер ваш IMEI ваш смартфон буде прив'язуватися до Единої системи ідентифікації та аутентифікації, де і без того на тебе вже є купа даних. |
Цитата з одного каналу, що спеціалізується на приватності в інеті.
Додано через 5 хвилин 32 секунди:
Впевнений, що щось подібне чекає і нас в найближчому майбутньому |
|
|
|
|
|
2020-04-29 12:23 |
ssTAss написано: | філологічні аспекти |
То мені вас теж "носиком тицяти" коли щось будете вживати не згідно канонів, нє?
Щодо теми, яка обговорюється: у нас в суспільстві, а особливо у фейсбук-середовищі, прийнято ставитись до правоохоронців в залежності від того, хто є там, на горі, керманичем. Оці усі "аваківські пси", "мєнти продажні", "недобита беркутня" тощо існують винятково тому, що при владі "не наші". А ось, уявімо, що Президентом у нас Тягнибок та МВС очолює Кошулинський і у подібній ситуації, коли були б протести, наприклад, незадоволених шахтарів у перемішку із рИгіоналами під кабміном і той коп так само попер проти журналіста, який ВИКОНУЄ СВІЙ ПРОФООБОВ'ЯЗОК, щоб кричали дописувачі у своєму фейсбуці? Те саме? Ні! Казали б: мало наваляли, так їм!
Мої думки про те як мало б бути у конкретно цій ситуації: копи не повинні бити камери - це однозначно, а журналісти відійти з газонів, коли про це їх просять. |
|
|
|
|
Dubno2020 Частий відвідувач
|
2020-04-29 12:26 |
Arsenfpu
Скоріше б ті мєнти повиздихували |
|
|
|
|
|
2020-04-29 12:29 |
Dubno2020
У пана є пропозиції, що буде потім? |
|
|
|
|
Dubno2020 Частий відвідувач
|
2020-04-29 12:30 |
Arsenfpu
Я не знаю. Але систему мвс точно треба міняти. |
|
|
|
|
|
2020-04-29 12:32 |
Dubno2020
Хочете аби вони вмерли, а що далі - не знаєте. Грандіозно! |
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-04-29 12:35 |
Virake написано: | почув крити по допомогу |
Чи було якесь продовження? Чи звернулися на гарячу лінію міста, чи викликали представників жеку, управління з захисту дітей, кореспондентів журналу "Крокодил"? Якби я щось таке почув і поліція би проігнорувала звернення, то я би на цьому не спинився... Колись може розповідав, а може ні, що мені не продали квитки на потяг в Києві у касі бо "нема", однак біля самої каси їх продавали запросто з рук дорожче вдвічі. Я звернувся з письмовою скаргою до чергового вокзалу, з листом на міністра транспорту, в сбу, і навіть написав Президенту (тоді це був Ющенко). Вже після письмової скарги до чергового вокзалу мене наступного ж дня черговий відвів в службову касу для залізничників і продав квиток. А згодом, трохи пізніше почали приходити відповіді на мої звернення в вищі інстанції, і від адміністрації Президента теж (щоправда, там було лише про те, що моє звернення скеровують за призначенням в мінтранспорту, куди я вже й так звернувся). В результаті мені прийшло повідомлення, що здійснили службове розслідування і когось там покарали. Я ще декілька місяців після того скеровував знайомих до цього чергового по квитки щоб сказали "я від [моє ім'я]". А потім ввели в дію систему e-kvytok, де стало можливим прозоро купувати квитки без людського фактору (не можу стверджувати, але підозрюю що я до цього теж дотично причетний).
З цими людьми із "синдромом вахтера" інакше не можна, на жаль... Додано через 1 хвилину:
qwasasqw написано: | Чув, що саме у Тернопільській, Франківській, Рівненькій, Волинських областях був дивний грип саме цієї зими, коли люди просто згоряли за кілька днів.. |
Пережив у січні на власній шкірі - я і моя вся сім'я вдома. Незабутні враження. Із щасливим кінцем, подяка Богу. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 12:47 |
qwasasqw написано: | А я пропоную так не відповідати, бо ми ж обмежені правилами сайту..Я за 10 років не отримав жодного попередження, бо пишу по суті і не переходжу на особистості...Мені б хотілося відповісти інакше, кому що і куди - та я сумлінний форумчанин))) | так це ж було не вам адресовано, а Робару. Robar III написано: | можеш запхнути свою пропозицію собі в гузно | легше, пане Робаре, не гарячкуйте. а то ще хтось подумає, що у вас аргументи скінчилися, бо я маю рацію.
от чого ви так осатаніли? ви ж самі постійно до мене придовбуєтеся. ще раз: ви самі цю кашу заварили. я від початку намагався вести з вами цивілізовану дискусію, по-суті, без лихослів'я і переходу на особистості — навіть тоді, коли мені радили махнути на вас рукою. але в певний момент ви перестали тримати себе в межах пристойності. ви не слухаєте, що я кажу, дозволяєте собі грубощі та зневагу. при цьому, я у відповідь такого самого не роблю.
так що терпіть. правда — штука безжальна. але коли ви нарешті приймете її такою, якою вона є, будьте певні — я перший же вас привітаю з поверненням до світла. може той Вірейк, якого ви собі придумали — істота зла, але справжній бажає вам тільки найкращого.
Додано через 4 хвилини 55 секунд:
qwasasqw написано: | І саме з того моменту, коли всі жаби і гадюки країни покохали одне-одного після прориву кордону https://www.youtube.com/watch?v=lgfE6YV6Tng (у Львові Рейтинг Садового впав до нуля після цього цирку довбаного) - з того моменту всі канали почали відверто мочити Пороха, вплоть до того, що він вбив свого брата, розікрав трильярди доларів у тупих Антононін і тд.До речі ідея ходити по Києву і стукати черпаками по порожніх кастрюлях, мовляв наріду істи немає що, таке зубожіння - була скинута порохоботами)))).. | а ось це — дуже, ДУЖЕ цікава і важлива тема. відслідкувавши послідовність подій ми зможемо привідкрити завісу над тим, що ж, власне, відбувалося. і нам не варто тішити себе думками про те, що ми вже все знаємо — тоді ми теж так думали, а передбачити і попередити крах не змогли. потрібен стотний аналіз. |
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:03 |
Arsenfpu написано: | Те саме? Ні! |
те саме б казав... до чого тут "постаті при владі"?
є Закон, все решта - маніпуляції
Arsenfpu написано: | Мої думки про те як мало б бути у конкретно цій ситуації: копи не повинні бити камери - це однозначно, а журналісти відійти з газонів, коли про це їх просять. |
коли Вас копи попросять не дихати, то "на мою думку, копи б не мали Вам відбивати нирки, а Ви мали б перестати дихати"
Повторюю, є закон, який забороняє ходити газонами? Чи хоча б якась "табличка" там була? Чим мотивується "прохання" копа? |
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:05 |
ssTAss написано: | є Закон, все решта - маніпуляції |
Ви такі принципові в усіх питаннях чи вибірково? |
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:06 |
Arsenfpu написано: | Ви такі принципові в усіх питаннях чи вибірково? |
Ви недобачаєте?
ssTAss написано: | є закон, який забороняє ходити газонами? Чи хоча б якась "табличка" там була? Чим мотивується "прохання" копа? |
|
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:07 |
ssTAss
Ні, я запитав. То так чи ні? |
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:14 |
зрозуміло, недобачаєте... сумно
Arsenfpu написано: | То так чи ні? |
Це ситуація була про мене? До чого тут якісь Кошулинські, я, принципи і т.п.?
Правоохоронці на те і називаються правоохоронцями, що мають перш за все захищати (охороняти) наші права, а не бути каральним органом, особливо, з власними захцянками... Так зрозуміло?
І гарно Ви вмієте з теми зіскакувати). Таких в наш час називали "стрілочниками") |
|
|
|
|
|
2020-04-29 13:15 |
ssTAss
З теми зістрибуєте Ви. Я задав просте питання, а у відповідь купа всього лише не відповідь.
І одразу переходите "на особистості" |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-29 13:34 |
Virake написано: | так це ж було не вам адресовано, а Робару. |
Я знаю) Virake написано: | а ось це — дуже, ДУЖЕ цікава і важлива тема. відслідкувавши послідовність подій ми зможемо привідкрити завісу над тим, що ж, власне, відбувалося. і нам не варто тішити себе думками про те, що ми вже все знаємо — тоді ми теж так думали, а передбачити і попередити крах не змогли. потрібен стотний аналіз. |
Так я вам кажу, що до вересня 2017 року (хоча предпосилання були ще до того) був поділ в медійному просторі на майдан і антимайдан...В основному...
А з вересня 2017 року поділ відбувся на 2 частини - на Бариг(Порохоботи з інф підтримкою в 3 канали - Прямий, 5-й і Еспресо ТВ) і Зубожілу петушню (це Регіонали, Рабинович, Мураєв, Медведчук, Нац. корпус, Свобода і інша поцреотня, ШАрій нюзван, страна юей, раша тудей, Гордон, Саака, Юля, Садовий, Гриценко, Ляшко, Добродомови-Наєми-Лещенки-Заліщуки-Шабуніни-Дерев янки, подейкують їм підіграв Аваков, + ОРДЛО, також інформ. підтримку надавали рос. канали (Норкін, Скабеєва, Попов, Кисельов, Шейнін, Соловйов і тд, які зранку до ночі мочили Пороха, , + польські націоналісти, + угорські націоналісти, які блокували питання Україна-Нато, через українізацію, бандеризацію та декомунізацію, яку проводила команда Пороха.. Плюс з того моменту усі олігархічні канали почали відверто мочити Пороха (тоді саме восени 2017 року, після 2-х місяців бомжування михомайдану і викидання з України сааки - зійшла зіронька нашого майбутнього ґаранта https://www.youtube.com/watch?v=NfFsstWdZXU ) Порохоботи хотіли де-рагулізувати, де-хохлізувати Неньку, провівши окрім дерусифікації і декомунізації ще й дерагулізацію - заборонивши в їзд клоунам зі сватів і цей серіал за продукування хохлізму серез українчиків..Але завдяки демократії виявилось, що їх лише 25 %...
Додано через 6 хвилин 44 секунди:
73 % перемогли, Зе вернув Сааці громадянство і дозволили Свати) Та почався крах економіки і саботування Українізації) Поміняли укр мову і економіку, на сааку, портнова, шарія і свати) Лошари) Борцуни, які не бачили різниці між Зе і По і повірили в маячню про розкрадання тощо і не пішли на вибори - це ще гірше, аніж мотороли умовні...Бо ті за поребриком, а півники-борцуни живуть серед нас і в будь-який момент вдарять в спину відчинивши ворота, внесуть троянського коника..
Я пишаюсь порохоботами. Радий, що з нами Ю Шухевич, Андрухович, Ада Роговцева, Лесь Поддерев янський та багато-багато інших хороших і незламних людей зі стрижнем... Без комплексів і без меншовартості, без хохлізма...Які можуть сказати "ні" інф машині Гордона, Шарія, 1+1 і не піти за більшістю.. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-04-29 13:41 |
|
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2020-04-29 13:50 |
Як хтось сказав, світова економічна криза настане, коли українські заробітчани не вийдуть на роботу. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 13:56 |
Virake
Virake написано: | що у вас аргументи скінчилися, бо я маю рацію. |
я кидав сюди аргументи, продажності і тп, які були за часів пороха., але ж ні, тут мене записали в фанати зе, хоч я лиш тицяв вас носом у такі ж порушення по. А ви й надалі робите з нього святого. Коли прямо всі сили кидались для відстоювання незалежності та відбиття агресії, реформи проводились прямо щогодини, а інституції які ним збудовані за 5 років певно вже показали свою працю. Дехто навіть порівнював його з Павлом Петровичем.
Додано через 48 секунд:
Тож мені просто набридло тицяти фактами. Маю натхнення витрачати час на інші справи. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 14:09 |
qwasasqw написано: | Я пишаюсь порохоботами. Радий, що з нами Ю Шухевич, Андрухович, Ада Роговцева, Лесь Поддерев янський та багато-багато інших хороших і незламних людей зі стрижнем... Без комплексів і без меншовартості, без хохлізма...Які можуть сказати "ні" інф машині Гордона, Шарія, 1+1 і не піти за більшістю.. | а це не аби яке спостереження: наша інтелігенція виявилася майже поголівно «порохоботною». я все ще вважаю, що 25% — це значно перебільшене число, але принаймні 10% екзамен на людськість точно здали. і, схоже, що багато хто з них виявився міцнішим за мене, за це поважаю їх окремо. [Captain] написано: | Як хтось сказав, світова економічна криза настане, коли українські заробітчани не вийдуть на роботу. | в деяких окремих країнах уже почався з цього приводу великий шухер. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 14:45 |
Robar III написано: | я кидав сюди аргументи, продажності і тп, які були за часів пороха. | і коли це були справжні, змістовні аргументи — а не памфлетики — я брав їх до уваги. і далі теж так робитиму, можете не сумніватися. Robar III написано: | але ж ні, тут мене записали в фанати зе | я цього ніколи не робив. більше того: я іншим пояснював, що ви не зелебоб. як ви могли цього не помітити? а я скажу як: не бачили, бо не хотіли бачити. вас щось вигризає зсередини і ви не можете собі дозволити подивитися на дійсність. Robar III написано: | хоч я лиш тицяв вас носом у такі ж порушення по | не «лиш», пане Робаре. ви собі не уявляєте наскільки дико це виглядало збоку. навіть якщо враховувати тільки ті випадки, де ви дійсно мали рацію (а це далеко не більшість), ваші тиради все одно були маніакальні — вас не цікавило, куди котилася країна, а тільки паралелі з попередньою владою. одним словом: безумство. Robar III написано: | А ви й надалі робите з нього святого. | нічого подібного. я уявляю, як ви прийшли до такого висновку, але якщо ви собі таке дозволяєте, то чим ви кращий за тих, хто називав вас зелебобом? чи за зелебобів, які називали вас порохоботом? так, а було ж і таке — акурат перед виборами. просто я, як і ви, маю схильність заперечувати неправду. тому інколи я критикую Порошенка, але коли я бачу, що його обсирають несправедливо — заперечую. кількість випадків, коли я захищав Порошенка, прямо пропорційна кількості несправедливих наїздів на нього. Robar III написано: | Тож мені просто набридло тицяти фактами. | а мені набридло читати памфлети, які ви так любите підсовувати замість «фактів». і я навіть не кажу про те, що не менше половини всього, у чому звинувачували Порошенка, виявилося відвертою брехнею, яку ви сюди ретранслювали… Robar III написано: | Маю натхнення витрачати час на інші справи. | от і чудово. дійте. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 14:48 |
Банан апокаліпсису написано: | Томос, пайки, зростання економіки? |
так, зростання економіки, боротьба з коммі (доволі успішна, на відміну від унр\директорії), визнання Української держави купою іноземних держав. Банан апокаліпсису написано: | німецький корєш |
ха ха. Як я вже казав, знання декого з історії прямо вражають
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
Virake, ну так вас тут купа, а не ти один. інші записували, тож...
Virake написано: | я цього ніколи не робив. |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 14:59 |
Robar III написано: | ну так вас тут не ти один. інша записували, тож... | вдумайтеся в те, що ви щойно сказали. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 15:10 |
Virake
там трохи з одруківками, але все вірно. Тут бігає кліф, ти, ще кілька людей періодично забігають. лінь ніки шукати, тож так, особисто ти може і не називав, але хтось з братії таки називав. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-29 15:25 |
Robar III, я не про одруківки кажу. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 16:07 |
Банан апокаліпсису
ахахахаха. що і варто було довести. Це ж не коновалець, що виступив на боці директорії, не петлюрик, що з коммі валив УД, А щодо економіки і визнання державами - так я і не сумнівався, знань то в когось 0 |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-29 16:14 |
ахахахах. |
|
|
|
|