Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2020-04-15 15:08  
Якщо держава і місцева влада не заборонить на Пасху виходити з дому - хана економіці Неньки...Московський патріархат буде проводити служіння для прихожан...Більше 100 монахів Лаври вже займають місця в лікарнях з короною...Те саме буде з РПЦ-шними депутатами...А ті в кого реально опа зі здоров ям, як діабет, вік, серцево-судинні, легеневі хвороби - будуть помирати в коридорах приймалень...Поки ті, хто його підхопили з властного бажання лежать в палатах...

Ким же треба бути, щоб закликати людей заражати один одного....На Вербну недалю у Чернівцях, Рівному і тд були черги до храмів РПЦ...А сьогодні вже 1+1 починає з того, мовляв - "Ура, перемогли...Піку не буде, все шик, після Пасхи послабимо карантин"...Вже і Зе переможно дає коменти, і Кличко і журналюги..При тому, що за минулу добу антирекорд по кількості лабораторно підтверджених випадків корони і стабільна десятка померлих за добу...Яких зарахували до статистики...

Станом на півтори доби тому:

Додано через 5 хвилин 32 секунди:

Звернення Епіфанія з ПЦУ з закликом сидіти вдома:
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2020-04-15 15:20  
Ветерани - в строю: У Британії 99-річний ветеран зібрав понад 5 млн фунтів на боротьбу з коронавірусом, крокуючи кругами у своєму подвір'ї
https://espreso.tv/news/2020/04/15/u_brytaniyi_99_richnyy_veteran_zibrav_ponad_5_mln_funtiv_na_borotbu_z_koronavirusom_krokuyuchy_krugamy_u_svoyemu_podviryi
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-04-15 15:38  
Цікаво, а де ті фанати іссу, що зависали на толоці в 14-16му?
qwasasqw 
VIP

2020-04-15 20:55  
Я не живу у Дніпрі, і не знаю який Філатов мер, але у деяких патаннях він красень...На Паску заборонив виходити з дому з 13 00 в суботу до 06 00 в понеділок...
Треба таке на рівні держави зробити.
don pedro 

2020-04-15 23:18  
От молодці:
Моссад став зброєю Ізраїлю проти коронавірусу. Агенти закуповують і перехоплюють обладнання та технології через свою шпигунську мережу в усьому світі — переказуємо матеріал NYT
https://thebabel.com.ua/texts/41943-mossad-stav-zbroyeyu-izrajilyu-proti-koronavirusu-agenti-zakupovuyut-i-perehoplyuyut-obladnannya-ta-tehnologiji-cherez-svoyu-shpigunsku-merezhu-v-usomu-sviti-perekazuyemo-material-nyt

та
https://www.nytimes.com/2020/04/12/world/middleeast/coronavirus-israel-mossad.html
igor911 
Модератор відео

Востаннє: 18.11.24

2020-04-15 23:28  
Тут за Шайтанова пишуть. Того, що вчора СБУ затримало. Чувак був в курсі всіх секретних операцій в АТО/ООС і не тільки тих, що проводила СБУ.
-_-B_Е_N_D_E_R-_- 
Забанено
Забанено

Востаннє: 29.10.20

2020-04-15 23:34  
Robar III написано:
Цікаво, а де ті фанати іссу, що зависали на толоці в 14-16му?

Там же де і 70% населення країни які обрали ЗЕ...

Додано через 1 хвилину 9 секунд:

Цитата:
— Видишь суслика?..
— Нет...
— И я не вижу... А он есть!
— Понятно...
qwasasqw 
VIP

2020-04-16 13:32  
Н-да...Чудеса тай годі) Тут на днях Парасюк дав інтерв ю Гордону) Солов їною мовою, все як має бути, захищено по скайпу...Де розповідав про майдан, чи розстрілював він людей і так далі...Я думаю, багатьом сподобається) Основні тези по майдану не спойлерю, але от так між іншим:
- Зеленський чесний цар, Володя його фанат просто ще з якихось 2015-17 рр
- Порошенко найбільше зло в країні, якби Порошенко став президентом вдруге - країни б не було більше
- Порошенко - це 5 кроків назад
- Зеленський - це крок вперед однозначно...Зокрема показали всьому світу, що в Україні навіть актор може стати президентом і рулити стадом у 40 лямів.
- При Зеленському немає корупції, він старається і він дуже чесний, але ось біда в тому, що бояри погані...Оточення Зеленського не подобається Володі...
- Володя був готовий до того, що результати виборів треба буде захищати на майданах, бо він думав, що Порошенко не віддасть владу, і перемога Зе - це чудо...Як і те, що Порох без війни віддав владу...

Інтерв ю свіжак...Оскільки воно не містить рос мови і від нього віє патріотизмом і духом майдану даю без спойлера...Не дякуйте...Бажаю приємного перегляду..Слава Україні!

don pedro 

2020-04-16 13:39  
qwasasqw
Просто дивовижно: дожити до зрілого віку, побувати на війні та повернутись звідти, піти в політику (і повернутись звідти), та залишитись таким дитинним дурником (закреслено) простаком. Я прямо заздрю.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2020-04-16 14:39  
qwasasqw написано:
Парасюк

Псіх. Бидлакуватий. До того ж за 5 років перебування в парламенті так і не спромігся навчитися роботи з документами - через що і не зареєстрували кандидатом у нардепи.
qwasasqw 
VIP

2020-04-16 20:54  
Сьогодні вже нова коаліція у ВР...Слуги + ОПЗЖ..
Скільки ж мудили кудахтали про "союз Зе и По" на медведчуківських каналах)І самі домовились про спільне голосування зі Слугами)

Додано через 9 хвилин 55 секунд:

Щодо арештованого генерала СБУ Шайтанова, якого взяли за роботу на ФСБ...Перший рядок з біографії в неті : "Закінчив Рязанське повітряно-десантне шотатам"...
Штірліц ще ніколи не був таким близьким до провалу)З чого би йому з фсб спііпрацювати....Загадка....
don pedro 

2020-04-16 22:04  
qwasasqw написано:
Перший рядок з біографії в неті : "Закінчив Рязанське повітряно-десантне шотатам"...

Багато хто вважає польське "Право і справедливість" мудаками, але одне у них не відняти: вони жорстко вичистили з силових структур усіх, хто мав якісь зв'язки (навіть у юності) з СРСР/Росією. Принаймні, так кажуть.

Політклуб | Антикризовий бюджет, антиколомойський закон, політичні переслідування учасників Майдану

qwasasqw 
VIP

2020-04-16 22:05  
don pedro
Сподіваюсь колись і нашим розуму хватить..
don pedro 

2020-04-16 22:09  
qwasasqw
Хтозна. У нас совкова публіка досі ходить під вивіскою "міцних господарників".
qwasasqw 
VIP

2020-04-16 23:15  
don pedro
У нас бардак через той совок...Бо не одна сотня з загинувших в АТО добровольців народилася або жила в Росії чи інших частинах колишнього совка...Дехто навіть був етнічним росіянином...А тут такий кадр виявився...Оскільки я дилетант в шпигунських темах, то не буду писати пропозиції в стилі - "треба людей, які відповідають за планування операцій і від яких залежить доля інших людей контролювати 24 на 7 тощо")

Що стосується ПІСу в Польщі))
https://nv.ua/ukr/world/countries/u-polshchi-hochut-skasuvati-vibori-prezidenta-na-tli-pandemiji-koronavirusu-ostanni-novini-50082499.html
don pedro 

2020-04-16 23:22  
qwasasqw
В Польщі в останні роки попросили усіх з МЗС та силових структур, які вчились в СРСР. Я про це.
qwasasqw 
VIP

2020-04-16 23:46  
don pedro написано:
В Польщі в останні роки попросили усіх з МЗС та силових структур, які вчились в СРСР. Я про це.

Та я розумію) Це звичайна люстрація в хорошому розумінні того слова...У нас вже 30 років незалежності...І також пора вже поступово замінити всі кадри, що вийшли з совка - новими людьми, яким зараз 20-40 років...В ССО в першу чергу..Та й взагалі в державі в цілому...Жаль що для 90 % насілєнія це надто радикально буде...У нас масштаби порівняно з Польщею неспівмірні..Недавно випадково натрапляв на малоросійські будні 2005-2010, коли в нас ніби-то була укр. влада помаранчева - ледь не блюванув...

Для тих, хто вважає, що Порошенко - це зрадник, при ньому нічого не відбувалося 5 років, що країна лишилася в совковому стані, що якби Порошенко залишився на 2-й термін, то України б не було...
Права петушня..."України" б не було...Оцієї "України" б не було...(обережно тут малоросія 2008-09):

https://www.pravda.com.ua/news/2008/05/30/3453792/
https://www.youtube.com/watch?v=UIjWXxJzv1s
https://www.youtube.com/watch?v=FRl4UG9YlGQ
don pedro 

2020-04-16 23:56  
qwasasqw написано:
І також пора вже поступово замінити всі кадри, що вийшли з совка - новими людьми, яким зараз 20-40 років...В ССО в першу чергу..

В Україні доволі туго просувають на нові військові та безпекові посади офіцерів з бойовим досвідом. Натомість, ми маємо усіляких таранів, баканових і сивох. Загалом, якщо офіцер закінчив училище десь у дев'яносто п'ятому році та має досвід бойових дій (не у третій лінії і не тільки у штабі) на посадах рівня бригада і вище, то він спокійно може замінити різного роду "заслужених людей".
Це все стосується й інших галузей, не тільки війська і силовиків.

Причому, я не закликаю скасувати усе і вся з минулого щоб з брудною водою не вихлюпнути дитину. Бо до чого призводить така "боротьба" з совком показав вчорашній інцидент з мінометними стрільбами, коли через (в тому числі) грубі порушення правил стрільби зі зброї, загинули і були поранені вісім військових.
qwasasqw 
VIP

2020-04-17 00:47  
don pedro написано:
Причому, я не закликаю скасувати усе і вся з минулого щоб з брудною водою не вихлюпнути дитину.

Питання дуже складне...Тут я думаю слід від прийняття стратегічних рішень таких людей відсторонити...Але ось головне питання - "А судді хто?") Політична доцільність виходить...У нас СБУ = ФСБ до 2014 року...Всі побратими і одногрупники з совкових училищ..За рідкісними випадками чесних людей і патріотів...Тому й такий безлад, що генерал СБУ планував ліквідацію Адама Осмаєва і Арсена Авакова, як нам розповідають з тб...Гордон, який типу найбільш обізнаний в нас в країні, бо йому напряму, перші обличчя держави зливають інфу, - розповідає, що за цим генералом затримають ще велику групу осіб...З агентури кремля...

Так і хочеться сказати - якщо по-секрету всі держ таємниці знає Гордон, то чому ж тоді по секрету не повинно ФСБ знати таємну інфу)) Дивно, що ні в кого в нас в державі не виникало цих питань за всі роки...
Гордон з 2017 року розповідав на всіх каналах, що йому по-секрету розповіли, хто розстріляв майдан, хто в нас в країні агент ФСБ, особливо з націоналістів, але не може сказати, бо цитую "жити хочеться" і він обіцяв нікому не розповідати...Там і агентури ніякої не треба...Якщо рядові люди не пов язані з держ управлінням, по-секрету, десь за чаркою, мабуть, отримують держ таємниці, про що направо-наліво тріпають на тб...
don pedro 

2020-04-17 00:58  
qwasasqw написано:
то чому ж тоді по секрету не повинно ФСБ знати таємну інфу

У нас ще був такий собі майор Мельниченко. Куди там тому Гордонові.
qwasasqw написано:
Всі побратими і одногрупники з совкових училищ..

Це, до речі, одна з суттєвих причин, чому в 2014 році все склалось саме так.
qwasasqw написано:
Тут я думаю слід від прийняття стратегічних рішень таких людей відсторити...

Мені щодо "ефективних господарників" і "перевірених кадрів" близька думка Вацлава Гавела, що краще мати рік помилок, аніж роки саботажу. Хоча. звісно, нові обличчя мають бути справді новими і мати хоч зелене поняття про те, чим займатимуться, а не так як у нас за чинної влади.
qwasasqw написано:
і він обіцяв нікому не розповідати

Що тільки не скажеш для того, щоб надати собі завищеного значення. Хоча, я думаю, ці НЕЙМОВІРНІ знання щось у дусі "майдануті самі себе розстріляли на зло російським братам руками Порошенка-Вальцмана на замовлення Газдєпа і жидомасонів".
qwasasqw написано:
отримують держ таємниці,

У часи, коли зливають інфу з Овального кабінету, Кремля та від керівництва КНР, мріяти про якусь таємність в Україні не випадає. Треба жити в наявній дійсності.
qwasasqw 
VIP

2020-04-17 01:11  
don pedro написано:
Куди там тому Гордонові.

)) Та тут смішно звичайно, але гадив в мізки українчикам так, що аж гай шумів...У нього мільйони переглядів на ютубі..+ один з найвищих рейтингів на тб...І він 3 роки до виборів втирав дічь про те, що 20 чол в державі знають хто розстріляв майдан, і що нікому не розкаже, бо пообіцяв не розповідати...І що правду ніхто українчикам не скаже, бо вони з розуму зійдуть...Все у що вони вірили виявиться не тим...Параленьно він втирав дічь про те, що фактично всі укр націоналісти, це агентура кремля, яку найняла росія, щоб вони здали крим і тд, мовляв, це йому високопосадовці СБУ розповіли по-секрету, але у них є своя етика, яка гласить - не здавати агентуру, бо більше не буде кротів і стукачів, інформаторів після такого кидалова агентури...А ще він постійно повторював, як мантру, що якщо По стане президентом ще раз - України не буде......Його інтерв ю з Зе, за 4 міс до виборів, подивилися десятки мільйонів глядачів і воно розійшлось на відомі цитатки про референдуми, про припинення війни і тд..І головне він це все розповідав, як патріот, який не любить медведчука і русскій мір...У нього багато наївних Антонін, які реально вірять у цю всю маячню і обрали Зе і Слугу..А осб те, що нікого у нас в державі не виникло питання, чому високопосадовці(яких він постійно називає, не приховуючи) зливають Гордону держ таємницю - це питання....
don pedro 

2020-04-17 01:22  
qwasasqw
Я вже давно його не слухаю. По перше, тому що не цікавлюсь життям радянських зірок (одна з двох основних тем його передач), а по друге, не люблю, коли люди з багатозначним і загадковим виглядом вдають, що знають щось неймовірне, але нічого не розповідають. До того ж, він мені остаточно збридився, коли почав рекламувати пірамідки від раку.
Хоча так, колись він був одним з найкращих інтерв'юерів України.
qwasasqw 
VIP

2020-04-17 11:07  
Щодо корони - знову антирекорд...Із 125 летальних випадків (які зарахували до статистики, їх набагато більше) - 31 з Івано-Франківської області(де ще від пнеавмоній багато померли, я слідкую за цим)...Вітаннячко дурням, які розповідали, про статистики порівняно з туберкульозом чи грипом..
В середньому статистично у Вінницькій, Полтавській, Донецькій, Харківській, Івано-Франківській та Миколаївській областях областях по 5 летальних випадків від коронавірусу..Та є один нюанс у розподілі:
0 у Вінницькій, 1 у Полтавській, 1 летальний випадок в Донецькій, 1 в Харківській, 31 летальний в Івано-франківській і 0 у Миколаїській..
А так - фігня той вірус..Від грипу більше помирає в світі...
Arsenfpu 

2020-04-17 12:56  
don pedro 

2020-04-17 13:23  
Arsenfpu
Вони просто хочуть миру (с).

В Ухані "раптово" виявили додаткових 1200 померлих від коронавірусу:
https://espreso.tv/news/2020/04/17/v_ukhani_vyyavyly_sche_ponad_1_2_tys_pomerlykh_vid_koronavirusu
От що Америка животворна робить! Взяли комуняк за рештки анусу. Думаю, якщо КНР і далі буде додавати і множити, то з часом будуть хоча б приблизні цифри смертності. Хоча б в Ухані.
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-17 14:18  
Arsenfpu написано:
Рабство - воно в крові...

ага, тільки все пішло з повідомлення влади по "єдіная срана\узкоговоящиє на фронтє"
qwasasqw 
VIP

2020-04-17 14:35  
Robar III написано:
ага, тільки все пішло з повідомлення влади по "єдіная срана\узкоговоящиє на фронтє"

Тобто лише Галичина мала воювати?) Якщо у побуті 80 % людей на той час говорили російською, або суржем наближеним до російської - то що робити?) Якщо росія казала, що в Києві стався антиконституційний державний переворот, здійснений неонацистами-радикалами з Галичини, і що Малоросія і Новоросія в небезпеці, бо нацисти прийдуть вирізати рос. мовних - --- то треба було на тому фоні бити морди всім, хто говорить російською?) Коли піднімали русскую весну, рос. мовних людей на боротьбу з фашизмом...А потім нам усім би знову прийшлось плакати "по втраті України", бо росіяни б з півночі зайшли б в Київ...Дивна логіка..Фаріон вже закликала там скасувати відразу закон про мову, хтось потяги дружби пропонував до Криму, і цим усім відразу скористалася росія...Використали це, як привід пояснити світовій спільноті свою мотивацію окупувати АР Крим....Мені цікаво з якого ви шматка України...Навколо вас все україномовне і патріотичне?? Я після проживання в югавастоку у найбільш про-рос. регіоні України, а також після спілкування з українцями зі всієї частини країні давно для себе зробив висновок про Україну...Якщо ми хочемо націоналістичну, україномовну, патріотично Україну - вона можлива на території максимум 10 областей на заході..Якщо ми, як імперія хочемо тримати під гнітом ще 20-25 млн етнічних малорусів і новорусів - ми повинні рахуватися з їхнім суржем і рюзкоязичієм, за яке б Пушкін би пристрелив на дуелі, за знущання над вєлікім і магучім)

Ви ж не будете сперечатися з тим, що якби на 20-30 років долучити югавасток і навіть частково центр - до росії - то там би 1) ніхто б не боровся за ніяку укр. мову, всі б пішли в рос школи і вузи і стали б рос мовними...2) через 30 років ті регіони України б нічим не відрізнялися б від Ростовської, Курської області РФ, чи умовної Чіти, єдине б що гекали і шокали...Якби у нас в країні всі говорили рідною мовою, мовою своїх батьків, то лише у 2-5 областях можливо, у побуті домінувала б російська..В Криму - кожен четвертий б розмовляв солов їною, на донбасі - кожен другий, в Харківській і Одеській - 6 з 10 чол б солов їною промовляли..Натомість селяни з Вінниці їдуть в Одесу і там рускоязичять, селяни з Полтави їдуть в Харків - і там рускоязичять, селяни з Черкащини, Хмельниччини їдуть в Київ і там вже па-руске балакають і так далі)
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-17 14:47  
мда.... нагадуєш мені мою однокурсницю. та також вміла лише у "ctrl +c - ctrl +v" з думок.
А покращення стосунків з рашкою почалось ніфіга не в лютому 2020, а ще з підняття рівня торгівлі з нею ж у 2016-му., але щось я не бачу твого обурливого поста на цю тему.
qwasasqw 
VIP

2020-04-17 14:54  
Robar III написано:
вміла лише у "ctrl +c - ctrl +v" з думок

Тобто мій коментар - це чиєсь копіювання?)) Смішно...Тоді далі немає про що говорити, бо ви помилилися...
Robar III написано:
ще з підняття рівня торгівлі з нею ж у 2016-му

А дивного що? Чи що суперечить тому, що я написав? Поки була війна і йшли гроби - доти нарід боявся і негативно ставився до Росії у 2014-15 рр...Коли бойові дії зменшились за інтенсивнюстю і війна набула позиційного характеру, без руху лінії фронту - відразу усталі і повірили, що вона вигідна і на ній заробляють, і що треба просто прєкратіть стрєлять...

Додано через 2 хвилини 35 секунд:

Я вам більше можу завангувати ще у квітні 2020..Що коли теоретично бойові дії закінчиться, відразу нарід буде на 90 % позитивно ставитися до Росії...А армія буде за два-три роки доведена до рівня лютого 2014 року...Необучаємі)
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

2020-04-17 21:55  
qwasasqw написано:
Я вам більше можу завангувати ще у квітні 2020..Що коли теоретично бойові дії закінчиться, відразу нарід буде на 90 % позитивно ставитися до Росії...А армія буде за два-три роки доведена до рівня лютого 2014 року...Необучаємі)

А як там прості грузини ниньки ставляться до Росії після 2008... молдавани після 1992....
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 531, 532, 533  наступна