Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2020-03-21 19:54 |
Virake написано: | у них не було бачення того, якою Україна мала стати через 30 років. |
було б достатньо, якби вони бачили її майбутнє і шляхи його досягнення хоча б на три роки. Але не в коня корм. |
|
|
|
|
Panther2214 Попереджень: 1
|
2020-03-21 20:02 |
don pedro
Село явно не із Ів. - Франківської області... |
|
|
|
|
|
2020-03-21 22:30 |
Panther2214 написано: | Село явно не із Ів. - Франківської області |
Воно у моєму серці, мій дорогенький. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2020-03-21 23:13 |
don pedro написано: | Повідомлень: 15962 |
Сьогодні знаменний день. don pedro став королем толоки завдяки своєму ораторському мистецтву і скинув з престолу пана ssTAss'а. 9 років він невпинно рухався до цього і нарешті досяг вершини.
Пане Педро, як почуваєтеся? Що можете сказати з цього приводу? |
|
|
|
|
|
2020-03-21 23:19 |
Krest0 написано: | Що можете сказати з цього приводу? |
Це маленькі дописи однієї людини, але великий висер для всього людства. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2020-03-21 23:44 |
don pedro написано: | Це маленькі дописи однієї людини, але великий висер для всього людства. |
Лол. Треба записати це в мій цитатник. |
|
|
|
|
|
2020-03-21 23:52 |
Krest0
Кожен може отримати свою частку від моєї мудрості. Та й я маю для чого жити. Взагалі, приємно, що є люди, які так слідкують за мною та моїми дописами. І ще й ведуть підрахунки. Так тримати. Колись ви напишете мою біографію для вдячних нащадків. |
|
|
|
|
|
2020-03-22 02:57 |
Олігархи не допоможуть Зеленському подолати кризу | Віталій Портников
Суботній політклуб | 21 березня
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 10:52 |
Галичина, найбільше місто західної(і центральної, окрім Києва) - України, великий супер-маркет(справді великий), коронавірус, пандемія - так ось....Патріоти продали всю гречку, яка тиждень тому була по 26 грн і продають гречку по 44 грн за пачку -( на цей момент, я не очорнюю, може в я в такий момент зайшов, бо ходжу 1 раз на тиждень) Олія, яка завжди була якась акційна фактично кгуглий рік- зараз жодного акційного цінника)) Лише повна вартість) Взяв 2 пачки з останніх -4х - макаронів, того розміру (це 1 кг) - які були на полицях, мішки чи пачки по 5 кг - мені поки не потрібні) ...Мабуть таки і макарошеньки будуть вартувати не 20 грн кг - а 40 в цій мережі.....Ну що тут скажеш....Вівсянка відсутня (на той момент) - пусті полки - мабуть також з явиться по 30 грн, замість тієї, яка тиждень тому була по 8-12 грн за пачку) Піддони з кохавинкою стоять - все як має бути)
Слава Україні!!) Героям Слава!)) Слава Нації!)) Невже оцю укр державу мріяли здобути діди у 1917-91 рр, знищуючи совок і польщу(( Невже за таке мародерство гинули кращі сини і доньки України(( У пенсіонерів же не прибавиться..., звірйо-шакальне....Люди ж реально зараз втратили роботу, через карантин і отримають лише пол зп за березень...А в квітні - та й поготів)... Благо макарошки є і ще та гречка і вівсянка, яку купив тиждень тому, ще не закінчилась)) Вантажу фільмаки про зомбі-апокаліпсис)) Вірю в Україну і гречку по 26 грн) |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-03-22 11:00 |
qwasasqw
Люди скрізь однакові. У нас в магазинах зараз часом краще ніж у польщі, іспанії, сша. |
|
|
|
|
|
2020-03-22 11:15 |
З часом життя змусить світ вийти з цього карантину, усім доведеться жити з коронавірусом та прийняти світ яким він є незважаючи на все. Бо гроші та харчі у помешканнях людей просто закінчаться. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 11:24 |
don pedro написано: | З часом життя змусить світ вийти з цього карантину, усім доведеться жити з коронавірусом та прийняти світ яким він є незважаючи на все. Бо гроші та харчі у помешканнях людей просто закінчаться. |
Головна мета карантину - обмежити, тобто розтягнути в часі к-ість хворих...Щоб не було одночасно 100 000 тис в один момент, що могло б бути, якби навч заклади, школи, ресторани, спортзали гром транспорт - не закрили для відвідувачів.... Тобто ціль - не вберегти українчиків, а просто зробити так, щоб кількість потенційних хворих і одужавших - корелювалась з кількістю наших людино-місць у лікарнях, з кількістю механізмів штучної вентиляції легень - тощо...Хоча те, що коден день в Україну приїзджають до 10 тис заробітчан, які з імовірністю 50 % везуть вірус у свої міста і села, і до них жодних обмежень - це дуже дивно, м яко кажучи..Враховуючи цирк у Санжарах з карантином і бтр-ами...Приїхав з польщі, без маски, без ніфіга - зловив таксі - і додому) Далі в супермаркет, а аптечку....Ця неорганізованість межує з якимось сюрреалізмом... |
|
|
|
|
|
2020-03-22 11:27 |
qwasasqw написано: | Ця неорганізованість межує з якимось сюрреалізмом |
Це Україна. Тут доводиться на шкільному автобусі їхати на війну. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 11:27 |
Arsenfpu написано: | Люди скрізь однакові. У нас в магазинах зараз часом краще ніж у польщі, іспанії, сша. |
Я тому й не зачморив їх) З ніг до голови) Бо вірю в Україну) І в Гречку) |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 12:44 |
qwasasqw написано: | Приїхав з польщі, без маски, без ніфіга - зловив таксі - і додому) Далі в супермаркет, а аптечку... |
Серед них є довбограї, які свідомо кажуть, що ложили болт на карантин та заходи:
Довбня правда одразу вичислили і попередили про сумні для нього наслідки, якщо не сидітиме вдома. |
|
|
|
|
|
2020-03-22 12:52 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 13:07 |
igor911 написано: | Довбня правда одразу вичислили і попередили про сумні для нього наслідки, якщо не сидітиме вдома. |
Багато людей, також не на камеру є злі і дуже незадоволені цим...Кажуть, що це ще буде все розслідуватися...Тому що це - не знаю...Злочином попахує...Чи халатністю...Усі виявлені випадки корони по Україні - це люди, які просто повернулися з Італії, Польщі, Німеччини, Франції, Єгипту тощо...Ті люди там також не в ясна цілували незнайомих ледй, чи дихали комусь в рот і взаємно...Вони просто з'їздили в ЄС, в лютому-березні...Шахов, який місяць тому казав, що вірус - це істерія - підхопив його з дружиною...Є підозра, що і інші депутати, які з ним контактували його також мають і їхні сім ї...Далі у нього після тестів, таки виявили корону, і його ізолювали, він знімав відосики, що це не так страшно, як коронавірус малюють...Вчора ввечері, його госпіталізували з пневмонією, бо його стан погіршився... І як можна просто без жодних карантинів запускати до 10 тис на день -( заробітчан, туристів, які 50 % вірогідність, що також є носіями цього вірусу) - по своїх домівках, містах, селах без жодних бтр-ів і карантинів...Таке враження, що реально старше покоління і людей з хронічними хворобами хочуть в архів записати...Бо здорові люди до 30 років навіть можуть не здогадуватись, що у них є якийсь вірус...Він проходить у легкій формі, а в декого - безсимптомно...Легке недомагання...А у певної категорії людей, в основному старших і у молодих, аде з супутніми хворобами - вентиляція легень...і смертність висока...
Який сенс в цих карантинах, якщо кожен день прибувають тисячами потенційні носії цього вірусу і розходяться по домівках...А в Україні - немає інших джерел походження, окрім, як привести з-за кордону...Це навіть не те, що носити воду з далекої відстані у дирявомі відрі...Це щось гірше і маразматичніше... Навіть якщо з автобуса чи вагону людей з-за кордону, корону мають лише 2-є чол, то саме те, що їх зберуть в одному місці, далі автобусі, вагоні на декілька годин - і збільшує шанси поширення серед тих, хто здоровий евакуювався...З якогось провінційного містечка, де не було ніякої корони... |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 14:07 |
qwasasqw написано: | кожен день прибувають тисячами потенційні носії цього вірусу і розходяться по домівках |
Держава не готова до організації суворого примусового карантину для десятків тисяч не найбідніших людей одночасно.
Якщо для 78 людей з Уханя карантин ледь змогли з горем пополам організувати карантин за 2-3 тижні, то про що може бути далі мова? Запхати їх кудись на Ширлан в багнюку в палатки на два тижні, після чого і в здорових з'явиться пневмонія? - Звинуватять в організації концтабору.
Та й просто втримати заробітчан не вийде - елементарно розбіжаться за хабарі в 100-200 баксів, мовчу вже про "віп-курортників" з різних Куршавелів, їх не зможуть навіть в якісь там списки внести, не те що примусово ізолювати.
І ні ПО, ні ЗЕ так і не побудували приміщення, де могли б розміститися багато тисяч людей, чи мобілізовані на випадок війни, чи біженці на випадок НС, чи на випадок карантину. Ні на Ширлані, ні в Десні, ні в Новояворівську.
Додано через 4 хвилини 6 секунд:
qwasasqw написано: | Який сенс в цих карантинах |
Щоб решта сиділи вдома і не заразились одночасно, бо елементарно навіть трун не вистачить всім одразу якщо ґеґнуть, про медицину чи апарати ШВЛ можна навіть не згадувати. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 15:05 |
igor911
Я зберігаю карантин...І навіть ізолювався від старших родичів...Якби ПО, ЗЕ, ЮЩ чи ЯН в мирний час будували будинки для потенційної пандемії, яка останній раз була 100 років тому - їх би звинувачували в ідіотизмі)Мовляв у нас навколо Миколаєва, Кропивницького, Одеси - дороги, як після бомбардування, а вони у 2000 чи 2005 чи 2010 - маячнею займаються)І антикорупціЙОнери з сортирів відразу б кукурікали про корупційну складову.Ми ж не знаємо потенційно, що у 2042 році в світі щось таке трапиться, що масово будуть потрібні столярі, скажемо чи ще якась біда. І якщо держава у 2020 році буде потенційно формувати резерв - зайвих 500 тис столярів на всяк випадок - їх у ідіотизмі звинуватять. ..Тут швидше грає роль не підготовка.. А здатність і готовність реагувати на форс мажори..І дбати про безпеку наявного населення, оскільки небезпека для здоров я може прийти тільки з-зовні...Тобто жорстий контроль, карантин, що контролюється - з приїзджими. І навіть можливі обмеження і прийом людей з-за кордону партіями, якщо немає змоги всіх контролювати.. Інакше - це боротьба з вітряками. Ми повернемо "своїх хлопців" на батьківщину, щоб вони привезли вірус у всі найвіддаленіші куточки України..А коли навіть вилікуюттся - нову партію підженуть...Коли йде мова про безпеку - треба бути дуже серйозними..
Додано через 22 хвилини 2 секунди:
Смішно, що думки наріду кардинально змінилися за місяць))) Якщо місяця тому - Ухань, дівчинка з собачкою, треба забрати дівчинку з собачкою, чому її там залишили, нам треба визволяти "наших хлопців", влада не турбується про українців і т д ( прим. "наші хлопці", яких треба визволяти, чим пудрили мізки тупому наріду - вже стало кривавим мемом..Бо щоб звільнити 50 хлопців(серед яких були в тому числі дивні люди, дизертири і тд, разом з реальними полоненими українцями - положили в землю не менше, а той більше інших хлопців, які загинули беручи в полон Цемаха, там народний герой України загинув, відірвало ногу іншому бійцю і тд..Прєкратілі стрєлять - втрати більші ніж у 2019, бо тупорилі хочуть - "міра") Зараз коли показують "наших хлопців і дівчат", які "застряли" десь в Єгипті, Тайвані і тд - вже нарід нікого не хоче визволяти..."А нафіга ти туди їхала, якщо в світі епідемія? Який чартер - там сиди! Не треба сюди їхати і т д"))) Вже не виходить Зе продавати наріду і повернення "наших хлопців"...Це буде мати зворотній ефект тільки... |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 15:27 |
qwasasqw написано: | ПО, ЗЕ, ЮЩ чи ЯН в мирний час будували будинки для потенційної пандемії |
Та до якої пандемії - елементарно навчання військові польові немає де нормально провести навіть зараз, на сьомому році війни, бо гроші на нормальні стаціонарні казарми розкрадені що при По, що при Зе, стоять коробки недобудовані (курував цей проєкт нєкто Бірюков). От їх би можна було б задіяти для карантину кількох тисяч людей, а так зараз в теперішніх умовах це виглядатиме як концтабір та злочин проти людяності. |
|
|
|
|
wolesj VIP
|
2020-03-22 15:29 |
У 22-річної голлівудської актриси українського походження Іванни Сахно виявили коронавірус. Про це вона написала в instagram.
"Я щойно отримала результат тесту на Covid-19. Він виявився позитивним. Хочу попросити кожного з вас, не важливо, чи є у вас які-небудь симптоми, просто будьте вдома. Це наш громадянський обов'язок. Тим самим ви збережете життя тим, хто навколо вас", - написала актриса.
Сахно додала, що симптоми захворювання у неї проявилися не відразу і не всі одночасно. Жінка відчула біль у спині, біль у легенях, у неї підвищилася температура і почалася носова кровотеча. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 16:18 |
igor911 написано: | Та до якої пандемії - елементарно навчання військові польові немає де нормально провести навіть зараз, на сьомому році війни, бо гроші на нормальні стаціонарні казарми розкрадені що при По, що при Зе, стоять коробки недобудовані (курував цей проєкт нєкто Бірюков). От їх би можна було б задіяти для карантину кількох тисяч людей, а так зараз в теперішніх умовах це виглядатиме як концтабір та злочин проти людяності. |
Треба робити злочини проти людяності, якщо йдеться мова про людське життя...Людяність - поняття наживне, а людське життя - безцінне...Є люди (42 або 37 млн), які живуть в Україні...І є ризик для іхнього життя, який приходить до них додому у вигляді людей, які перетинають кордон..Що у даному випадку треба робити - тут і школяреві зрозуміло...Треба повертати громадян з-за кордону, без наражання на небезпеку громадян, які живуть в Україні...Не можете прийняти 1 млн відразу - приймайте по 20 тис чол, кожного місяця, після введення карантину, - доки не пройдуть карантин 24 дні, закуповуйте швидкі тестування, для прискорення терміну і тд.....Але вернути всіх, відпустити по домах - і виживайте, як хочете - це мені здається не правильно...Але то я.. Просто це якийсь шлях в нікуди...Бо карантин може закінчитися тільки у єдиному разі...Коли пройде місяць після повернення останнього приїзджого, тобто його самоізоляції...За цей час мають ізолювати і протестувавти всіх хворих і тих з ким контактували хворі люди...І ось після цього епідемія піде на спад...Коли немає нових поступлень людей, які потенційно мають вірус, - і з тими, хто його мав ситуація пішла на поправку...
Про розкрадання - у мене немає доказів жодних...Що зе і по все розкрали...Якби я мав докази з цифрами і фактами, я б звернувся до суду відразу...Тому поки вірю вам наслово, але в "баррігг" завжди дорогі адвокати...Якщо є справді докази - треба йти в суд..Немає - то це байки..Або інший злочин - наклеп...А це карається законом) Я закликаю просто казати людей завжди те, що вони готові сказати відповідаючи за свої слова в прямому ефірі з всіма витікаючими наслідками) |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 16:27 |
qwasasqw написано: | приймайте по 20 тис чол |
на яких правових підставах заборонити в'їзд своїм громадянам? знаєте світовий прецедент? якась ще держава не пускає своїх громадян зараз повернутися?
Додано через 6 хвилин 58 секунд:
qwasasqw написано: | Немає - то це байки. |
та всі обіцяли і били себе в груди, проводили тендери, закупівлі, але факт залишається фактом
23.05.2018
Цитата: | На полігоні Широкий Лан побудовано 11 корпусів казарм, - Порошенко |
https://censor.net.ua/ua/news/3067695/na_poligoni_shyrokyyi_lan_pobudovano_11_korpusiv_kazarm_poroshenko
Цитата: | Президент підкреслив, що по всіх об’єктах вже розпочався процес закупівель через систему ProZorro, і проект вступає у вирішальну стадію: "В двадцять одній області виростуть 184 нові, сучасні, комфортабельні приміщення, які матимуть мало що спільного з казармами радянського зразка. В них розмістяться 23 тисячі військовослужбовців |
30.12.2019
https://www.youtube.com/watch?v=-2_fzgxiteg |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 16:34 |
igor911 написано: | на яких правових підставах заборонити в'їзд своїм громадянам? знаєте світовий прецедент? якась ще держава не пускає своїх громадян зараз повернутися? |
Хоча б на тих підставах, що ми бачимо до чого призводить оця світова безпрецидентність у інших країнах..Ми хочемо, щоб у нас 1000 чол помирало в день? Якщо ми впевнені в своїй медицині - тоді я за права...Якщо ми вчиняємо злочин проти людяності во ім я, запобігання більшій небезпеці - тоді це виправдано...Добре...Який кінець в тому буде? Ну 2 міс ми просидимо вдома..А далі? Тоді треба разово повернути всіх громадян в короткий термін...Бо якщо кожного дня підвозити по декілька тис чол протягом наступного року - то карантин на роки буде...А бабло закінчиться у тих хто втратив роботу через місяць...Після карантину буде маса безробітних, інший курс, і люди ще не скоро будуть бігти по ресторанах і магазинах...Бо заощаджень не буде..У багатьох ще й кредити висять, які залежали від щомісячних зп...Треба стратегічно думати..Або правду сказати...Що ми не контролюємо ситуації - виживайте, як можете..Бо щось я не бачу кінцевого результата в цьому всьому... |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 16:38 |
А в цілому щодо карантину прибулих з закордону українців - це повний провал влади, звичайно.
Можна було б складати списки при перетині, реєструвати прибулих, де вони мають проходити карантин. Давати їм анкети, опитувальники, проводити інструктаж, хоча б експрес-тестування. Передавати всі ці дані місцевій владі по місцю проживання, вести контроль по лінії медиків, поліції. |
|
|
|
|
|
2020-03-22 16:38 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 16:40 |
написано: | На полігоні Широкий Лан побудовано 11 корпусів казарм, - Порошенко |
Так нехай доведуть і засудять, в чому проблема, я не розумію??? Вже скоро рік, як монобільшість, закриті кордони, ніхто не втече...Всі в Україні...За кордоном - ніхто не прийме їх і не пропустить, навіть якби втікав хтось...Монобільшість їхня, всі силові структури - їхні...Що заважає розслідувати?? Чи я проти того, щоб за корупційні діяння чи зловживання була відповідальність? Просто якщо там немає ніякої корупції - тоді зовсім інша справа...Нам тут вже про Свинарчуків розповідали, пам ятаєте?? Міністр Оборони Зе, сказав, що нічого протизаконного там не було...У нас маски хтось в березні-лютому продавав неодноразово - це нічого)Нікаплі не мародерство) А Свинарчука, якого взяли під варту і відпустили, бо там нічого не було - це айй, барріГГГа!) |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 16:57 |
qwasasqw написано: | Так нехай доведуть і засудять, в чому проблема, я не розумію? |
Та хай засудять.
А проблема в тому що казарм на кілька тисяч людей, які можна було б використати для карантину так і немає. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-22 17:02 |
igor911 написано: | А проблема в тому що казарм на кілька тисяч людей, які можна було б використати для карантину так і немає. |
Як і немає у нас резерву 500 тис столярів, які потенційно нам знадобляться у 2042 році))) Якщо під словом казарма - я розумію те, що я розумію - то це б геноцид був, а не карантин...Ізоляція, чи то карантин - це коли на чувака, максимум 2-х в часи великої епідемії є окреме від зовнішнього світу ліжко, сортир, ванна і умивальник...Казарма - в класичному моєму розумінні сприяла б поширенню вірусу, а не його локалізації) |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2020-03-22 17:24 |
qwasasqw написано: | Якщо під словом казарма - я розумію те, що я розумію |
не зрозумів, ви що вважаєте, що ваш світоч Порошенко разом з лизоблюдами типу бірюкова хотіли зберегти совок в українській армії, а не привести її до стандартів НАТО? ))
Додано через 2 хвилини 56 секунд:
qwasasqw написано: | то це б геноцид був, а не карантин |
якраз це я мав на увазі, коли казав про теперішній палаточний табірна тому Ширлані. Тоді Зеленського б судили в Гаазі за злочин проти людяності. (А то шо там досі в тих умовах тримають військових - то таке)... |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|