Автор |
Повідомлення |
drymbaUA VIP
|
2020-03-13 14:48 |
|
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-03-13 14:56 |
qwasasqw
А ось мене в котре цікавить: де ділася та місцева братія, що рвала свої тєльняги за пана ЗЕ? |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 15:06 |
Та напевне нікуди не ділася. Готуються прославляти миротвоців і платити данину)
Я взагалі дивуюся, що люди не розуміють навіть економічної складової такого "миру". І що в умовах економічної кризи, їм зарплату будуть затримуати і комуналку заставлять платити. А сєпари і далі на шару будуть все отримувати за наші податки. І туди підуть десятки мільярдів гривень... На різного роду виплати і репарації |
|
|
|
|
|
2020-03-13 15:12 |
gunnarukr
Деякі з них ще й працювали по штабах та ячєйках. От цікаво - ще там чи наскочила раптова амнезія? |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 15:15 |
А загалом впевнений "турборежим". Головне не забувати "славаукраїні"та "зрадавідміняється" і не забувати згадувати "сили, що перешкоджають". І електорат буде спокійно все сприймати |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-13 15:16 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 15:18 |
Arsenfpu
Вони зараз перезулися і мовчать...Бо соромно, що вони рвали рубахи на собі...А тут такі заквари і Сівохо в РНБО...Я вже навіть не ставлю смайлики, бо це біда для країни..Хто, без палева, - той ще восени почав перезуватися у противника Зе..Хто - слабший - мовчить...Розуміє, що він натворив..Але винен - все-рівно Порох...Бо якби не Порох - вони б не знищили Україну, обравши чорт знає кого у найважчі часи...Дилетантів-квн-щиків - ще й на тобі, світова екон криза, пандемія коронавірусу, обвалюється валюта, деморалізація армії, втрати по 4 чол в день і десятки поранених, чого з 2015 року не було і тд....Ну а чьо??? - "так і при Пороху - Медведчук був"....Та був, але значимість його була нульова в країні...Тихенько сидів і ще й полонених з Кумом розприділяли.....Це один наріт з хохлятиною з Донбасу... - "Расийа, приди!! У меня зарплата 1000 дол - придьоть расийа - будеть 2000 дол!! За дєдов!!!! АрряЯ!!!!Введи войска!!! Донбасс - самий богатий рагион, которій всєх корміт, давай трікалор!!! аааа!!Украини больше нєт!!!Уррря!!!Союз нєрушимих.....!!!!!!" - прийшла росія, все порізала, вивезла, знищила, розгромила, зп з 1000-1500 дол столо - 30-50 дол, квартири, на які заробляти бабло десятиліття - коштують в 10 раз дешевше, гуманітарочка, кожен день без світла і води по 5 годин, всі люди з баблом виїхали, все зупинилось 2013 роком, шахтар виїхав, все розбомблено, аеропорт стертий з лиця землі, Донбас-арена сипиться, інфраструктура знищена...І хто винен?? - правильно!!! Винен майдан, який був у Києві на площі 1 км кв))) Хохли - нєобучаємі....
І знаєте в чому прикол?? Будете сміятися - хіхлятина з неокупованої України, після 5 років війни, обрала малоросів, яким плювати на санкції, репарації, компенсації, міжнародні суди - у них немає агресора, внутрішній конфлікт, який нада прєкращять, і ще й інфраструктуру відбудовує для окупованих територій за рахунок України...А хто винен у цьому всьому?? Винен - Порох)) Занавіс...Жодних овацій...Матюки... |
|
|
|
|
|
2020-03-13 15:24 |
qwasasqw написано: | Вони зараз перезулися |
Сумніваюсь.
qwasasqw написано: | .Бо соромно, |
Можливо декому.
qwasasqw написано: | мовчать |
Бо важко чимось заперечити |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 15:36 |
Arsenfpu написано: | Бо важко чимось заперечити |
Та не треба нічого заперечувати...Треба казати, що при владі непрофесійні люди..Що в нас не внутр. конфлікт, що не треба зливати Україну, що не можна жодного разу на міжнар арені не попросити усилення санкцій і тд.. А вони мовчать на зашквари Зе...І в цьому проблема...Що вони і є це пасивна, мовчазна більшість...А те, що їм немає чим крити зашквари Зе - їм ще рік тому казали.. А вони бачать зашквари, які їм не подобаються і далі тихенько на Пороха шиплять..
дехто перезувся, я слідкую за інф. простором і знаю, що було в декого у голові у квітні 2019 - і як вони вже восени стали борцями проти свавілля Зе) Зараз їх вже не відрізниш від порохоботів) Та таких людей є небагато...
А соромно їм не за те, що вони помилилися і зробили дурницю..Тут ні, звичайно...Їм соромно, що вони лоханулися...Типу Зе - не оправдав їхніх надій, довірливих))..Коли Зе - був модний - вони рвали рубахи за Зе і ставили зелені аватарки...А коли ситуація вже доходить до того, що Зелебобіків вже не люблять - вони тихенько мовчать..Бо вже не модно і не актуально підтримувати Зе. |
|
|
|
|
|
2020-03-13 15:42 |
qwasasqw
Мені було б цікаво зараз їх тута побачити, як вони будуть як вуж на пательні крутитися, намагаючись щось сказати... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 15:58 |
Arsenfpu
Та да)) Та вони б вже зараз просто з теми з"їзджали) Рідко хто може взяти і щиро визнати свою помилку, покаятись і більше її не повторювати) Будуть землю їсти, а тупість і ментальне зубожіння - не визнають)
Додано через 10 хвилин 34 секунди:
Перша смерть від коронавірусу в Україні:
|
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 16:05 |
qwasasqw
Ви праві на рахунок мовчазної більшості. Але вони всеодно думають, що війна закінчиться, економіка і зарплати виростуть і їх дітям стане жити краще. Смішно, але це так. Українці - політично неграмотна нація.
В багатьох країнах також особливо не думають.
Проте там існують політичні партії стабільної спрямованості. І люди за них голосують й отримують, що хотіли.
А тут проголосували за "мішок з котами". Причому було наперед ясно куди ті коцери побіжать)
Мене перед виборами запитували, чи я допускаю, що один з кандидатів патріот хоча б на 1 відсоток. Я посміявся в очі)
Проте біда навіть не в цьому.
Кількість людей патріотичної спрямованості різко впала. Навіть а цьому сайті. Хоч я тут і не часто, але помітно. І в такій ситуації владі можна робити, що завгодно.
Особисто я ще думав, що такі "мирні ініціативи" будуть проштовхувати через референдум. Але пішли простішим шляхом |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 16:27 |
- Ось ми і приїхали. Україну здають. Уперше за час Мінських перемовин документи підписано представниками ОРДЛо
- Путлер 6 лет добивался прямых переговоров между Киевом и Лугандоном. При Зе получилось. Теперь Раша не агрессор а наблюдатель.
- Україні відтепер варто відмовитись від незалежності. Бо уперше за час війни мінські перемовини проходять за участі представників ОРДЛо
(витяги з дописів у фб)
- Официальный Киев сделал серьезный шаг на пути к проведению прямых переговоров с властями «народных республик» и к превращению России из агрессора в посредника, на чем Владимир Путин и другие российские руководители настаивали с 2014 года. Во время президентства Петра Порошенко Киев жестко отказывался от этих требований Москвы.
(Віталій Портніков)
- Подписав соглашение в Минске о создании Консультативного совета с представителями "отдельных районов Украины", Леонид Кучма прямо нарушил Конституцию и закон Украины "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях"
(Юрій Бутусов)
- Необходимо определить весь круг лиц, которые были причастны к этому предательскому сговору в Минске - все они должны быть привлечены к ответственности.
(Юрій Бутусов)
Мені так жаль нагадувати, особливо шановним журналістам Юрий Бутусов та Виталий Портников (Vitaly Portnikov)
але з "необходимостью определить весь круг лиц, которіе біли причастні к предательскому сговору, і т д" - треба було вимагатись трохи раніше.
В році десь так 2014-му.
Хто мені підкаже, в чому різниця підписантів оцих двох протоколів?
Протокол, 2020 рік, підписанти:
1. Представник ОБСЄ Хайді Грау
2. Другий президент України Леонід Кучма
3. Представник РФ Кульмухаметов
4. Представник окремих областей Донецької області (окупованих) Ніконорова
5. Представник окремих областей Луганської області (окупованих) Дейнего
Протокол, 2014 рік, підписанти:
1. Посол Хайді Тальявіні
2. Другий президент України Кучма
3. Представник РФ Зурабов
4. Представник ДНР Захарченко
5. Представник ЛНР Плотніцький
В ЧОМУ РІЗНИЦЯ?
В зміні прізвищ?
Ой, да, давайте по прізвищам. Ви не підкажете, хто такі були в 14-му році Захарченко і Плотніцький? Ну, якщо пам'ятаєте, звичайно. Бо про участь переговорників від ОРДЛо в Мінських перемовинах 2014-го року ви чомусь забули.
То, може, згадаємо разом? Так хто вони такі, оці загадкові Захарченко й Плотніцький, підписанти Мінських протоколів 14-го року, учасники Мінських же перемовин?
І я абсолютно згодна з Юрієм Бутусовим щодо того, що СБУ повинна зацікавитись цією історією і виявити всіх причетних до перемовин з терористами.
Отож почнемо з причетних.
1. Кучма, тут ясно
2. Медведчук, постійний учасник переговорних груп до певного часу
Хто ще? - дивимось фото. Учасники переговорів з ОРДЛо, 2014 рік, серпень - о Боже, Шуфрич? Ну, хто б сумнівався.
Чи самі вони робили ці переговори, а просто так, з любові до дипломатії - чи вони були чиїмись уповноваженими?
А чиїми?
Дайте ці імена, дайте - хто уповноважив Кучму на перемовини з лідерами ОРДЛо ще у далекому 2014-му році?
І останнє питання.
А чому ви так легко забули про не такий вже давній час?
А чому ви так легко забули про Мінські переговори 14-го року та їх учасників?
А чому ви так легко забули те, що й досі лежить у відкритому доступі, гугли і отримуй документи й фото.
Ах да. Ще одне питання.
А хто, почувши про участь ОРДЛо у перемовинах, ту саму участь, яка "вперше відбулась за час війни" (якщо вірити поважним журналістам й блогерам) - хто з вас здивувався, згадав про перемовини 14-го року і відкрив вкладку Гугла?
Для мене важливо знати ваші імена. Я шукаю вас, люди - ті, що давно вже не вірять нікому на слово, що сумніваються у всьому - ваша присутність безцінна. Ви, мабуть, єдині, чий мозок точно не зазомбується ніколи і нічим.
І ніким.
... репоста прошу.
Во ім'я історичної справедливості, чи що - і як салют критично налаштованим людям. Людям з хорошою історичною пам'яттю.
АПДЕЙТ
О, пішли гарячі дебати.
- Так тоді було необхідно підписати Мінські, а зараз чого???
... не знаю, яка необхідність підписувати Мінські була у червні 2014-го року - але не будемо сперечатись. Необхідно так необхідно, але ж я пишу не про це.
Я пишу про подачу новини - так вперше до перемовин включено предс тавників ОРДЛо чи не вперше?
Відповідь отримана. НЕ вперше. Чого галасуємо?
- Так це дві великі різниці у підписанні. Зараз вони члени переговорної групи, а тоді були просто підписантами!
або
- То переговоры "трёхсторонней группы при участии", а то "консультативный совет,включающий". Разница есть, не?
На це у мене теж є відповідь, копіюю з коментів.
- Пнем об сову или совой о пень - это на самом деле серьезный философский и дипломатический вопрос. И твои замечания резонны. Хотя на самом деле и ты, и я прекрасно понимаем, что сове в обоих случаях хреново. А я ещё помню и переговоры февраля 15-го. Относительно Дебальцево. Я брала в них косвенное участие, поскольку наша группа была инициатором тех переговоров. Так вот, в тех переговорах принимали участие ОБСЕ, украинская сторона, русская сторона и по одному представителю от ЛНР и ДНР. Ну, что я могу сказать об этих представителях... Только то, что они жили тогда НА УКРАИНСКОЙ ТЕРРИТОРИИ, в Соледаре, по полгода, потом сменялись. И они же принимали участие во всех переговорах по фронту. В Соледаре, да. Жили, да. В командировке, да. Отакой совиный спорт.
(Діана Макарова)
Чи треба нам з цим боротись, чи треба опротестовувати участь представників ОРДЛо у Мінських перемовинах?
Безумовно треба.
Але краще було б, аби ми почали з цим боротись ще з 14-го року, коли ці представники вперше увійшли до переговорної групи.
Ну, якось було б краще для боротьби, правда. Бо як не крути, а шість років нашої боротьби ми втратили.
Упс...
Додано через 21 секунду:
https://www.facebook.com/100001521319390/posts/2907209136006435/ |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-13 16:33 |
gunnarukr написано: | Кількість людей патріотичної спрямованості різко впала. | саме так. хіба можна бути патріотом і щось робити для людей, три чверті яких кажуть тобі, що ти все робиш неправильно? які вважають твій патріотизм джерелом своїх проблем? ще напередодні виборів я казав, що перемога Зе буде не просто перемогою одного політика над іншим. це буде означати зміну парадигм, перехід однієї ідеї з маргінального стану в панівний і перехід попередньої в занепад. конкретні політики, між якими йшла боротьба, виконували символічну роль. ідея, яку представляє переможений політик, втратить свої позиції — що, власне, і сталося. патріотом бути вже не модно, як в політиці, так і поза нею. тепер шанси України залежать лише від того, чи встигне Росія розвалитися швидше за нас. поки що прогнози невтішні, але хто зна, хто зна…
Додано через 5 хвилин 24 секунди:
Robar III, в мене до вас єдине питання: навіщо ви допомагаєте Зе? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 16:38 |
gunnarukr написано: | що такі "мирні ініціативи" будуть проштовхувати через референдум. Але пішли простішим шляхом |
))))Хто буде настільки дурний, щоб відкривати цей ящик пандори)) Будь-яка здорова людина розуміє, що розмовами про референдум Зе розводив лохтарат свій))) Через рік після його обрання, якби він дозволив референдум - вони б проголосували за великі пенсії і зп чи ще за якусь казку)) Референдуми неможливі в нас..У нас можна провести референдум і 90 % проголосують за те, щоб всім по мільйону дол роздати..Чи за те, щоб забрати гроші у всіх багатих - і роздати всім бідним)Чи щоб завжди була гарна погода)) Чи вічна молодість)) А якщо серйозно - то, якщо прийняти закон про референдум - у нас будь-якого президента на третьому році каденції можна буде у відставку відправити...Бо у нас владу люблять рік, ще рік мовчать...А на третій - починається боротьба з баригами...І якщо запустити такий механізм - у нас тут такий цирк почнеться) А ще як кожна політ сила почне референдуми ініційовувати з тих чи інших питань)) Кожен блогер маючи 1-2 млн підписоти зможе референдуми загальнодержавні ініціювати хоч щотижня) Ще приклад - у 1991 році був референдум, де 90 % проголосували за незалежність України....Якби провести такий же референдум скажемо через 2-4 роки, на фоні екон кризи, гіперінфляції і тд, десь так у 1994-5 рр - там вже 73 % проголосували за воз єднання з совком...Тому референдуми - це зло..Тим паче для нашого наріТу...Що по тб скажуть - так і зроблять 73 %... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 16:48 |
qwasasqw
Зелені обіцяли ж референдуми про важливе.
Але здається ситуація неважлива)
А на рахунок імпічменту, то в нас уже є процедура. Референдум тут ні до чого |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 17:00 |
Virake
Я не допомагаю зе. Для мене, все, що відбувається зараз є прямим наслідком політики по. А так, подобається тикати носом його фанбазу.
Тут писали за qwasasqw написано: | розмовляти будуть тільки з кумом |
Але ж так нили через недавній обмін полоненими який провів зе.
Подвійні стандарти, такі подвійні стандарти.... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 17:06 |
Robar III
А різниця в тому, що підписавши мінські домовленості, Україна нічого фактично не втратила. Все заморозилось, росія була агресором і ми мали повне право на підтримку світової громадськості. Армія(попри всі незгоди і бариг) могла виконувати бойові функції.
А зараз відбувається зовсім інше.
Це гвинтик у втілення плану путіна з повернення ордло в Україну на всіх умовах росії. і це навіть не компроміс. тут повне прогинання.
Кучма просто виконує рішення зверху. Інші присутні там теж політичний баласт. Процес пішов. Оманські чи які там договорняки вступають в силу.
За ненависного вам По такого не було..Були зустрічі і ляпання язиками. Тут інше.
Перехід у внутршній конфлікт. Зняття відповідальності з росії.
Ну й остаточна деморалізація армії. Бо сєпара уже нема.
Додано через 2 хвилини 35 секунд:
Robar III
Це не може бути прямим наслідком.
ситуація цього не вимагала.
Це цілком і повністю ініціатива Зекоманди
ну й на рахунок цитованого тобою вище.
Велика різниця в тому, що написано і як. Зміна статусу однієї із сторін це серйозна річ. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 17:28 |
Robar III написано: | Хто мені підкаже, в чому різниця підписантів оцих двох протоколів? |
Н-да(( Я ж писав вчора - і при Центральній Раді помирало цівільне населення України - і при більшовиках...Тільки:
При Центральній Раді:
1) Від старості; 2) від хвороб;
А при більшовиках:
1)Від старості; 2)від звороб;3)від голоморів(6-8 млн)4)від розстрілів;5)від заслань;6) від розкуркулень, насильницької колективізації і тд
А так - різниці ніякої....
Додано через 1 хвилину 17 секунд:
gunnarukr написано: | А на рахунок імпічменту, то в нас уже є процедура. Референдум тут ні до чого |
Недовіру можна висловити, чи інціювати голосування про можливість дострокового чогось там...Там фантазувати можна ск. захочеш... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 17:41 |
qwasasqw
Ну фантазувати то можна.
і навіть зрозуміло який вибір зробить "73" відсотки.
Проте є процес підготовки до референдуму. Що збільшує градус "політичних баталій". І це може навіть вдарити по рейтингу, чого дуже бояться.
А так... Просто роблять.
Уже й відмазки мережею ходять, судячи з посту Робара. Типу того, щоПо так само робив, тож зрада відміняється) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 17:56 |
gunnarukr
Так, а врятувала політиків з партії регіонів хто? Вони ж прямо по списку перебігали до бпп. Врятування медведчука, ахмєтки і тп. За ким було зроблено... вся "антиолігархічна" діяльність по звелась до одного коломойського.
Тож тут прямий наслідок, бпп захищав і вирощував всю оцю опзж і тп... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 18:46 |
Robar III
Ну не воював По з ними. А чого ти очікував? Посадок, розкуркулення? Бізнесмени й олігархи впливають на політику багатьох країнах.
Але він встановив паритет між ними та владою(задля стабілізації ситуації) і не був маріонеткою. Не даючи впливати на політику так як впливають вони на це зараз.
При ньому такої фігні як нині не було. І таких месиджів від влади також(як от вода в крим і тд)
І Медведчук так сильно не світився.
Новий президент, нова рада, новий уряд...
Ну до чого тут По? Якби при ньому запустили процес, то питання були б до нього. Байдуже, хто кого вирощував. У нас влада бариг була відмінена, прийшов проєвропейский пронатівський, близький до народу, молодий президент, що обіцяв світле майбутнє і не повторювати помилок По... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 18:52 |
gunnarukr написано: | . Байдуже, хто кого вирощував. У нас влада бариг була відмінена, прийшов проєвропейский пронатівський, близький до народу, молодий президент |
Ні, не байдуже.
Так питання до зе. Очікуємо його реакції, якої швижше всього і не буде
Додано через 3 хвилини 20 секунд:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2907209136006435&id=100001521319390
Чогось минулого разу посилання не додалось.
Тут є фото тих 2х документів. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-13 19:00 |
Звісно реакції не буде. Єрмак уже вкинув "зрада відміняється".
А на рахунок "байдуже-небайдуже". Так можна багато до чого договоритися. Тоді давайте Кучму і Кравчука хаяти, що не створили потужну країну. Вони ж виростили олігархат в Україні) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-13 19:01 |
Robar III написано: | Я не допомагаю зе. | отакої… а чому ви ж тоді вигороджуєте кожен зашквар цієї шмарклі? вам слово про Зе, ви десять про По. не знаю, якою збоченою логікою ви це все собі раціоналізували, але в результаті ваших дій тільки Зе у виграші — ви відволікаєте від того, що він робить. це один в один повторення того, що робили зелебоби напередодні виборів тут, у флудильні, у вас на очах. і ви тоді ще самі з них сміялися за такі демагогічні викрутаси. Robar III написано: | Для мене, все, що відбувається зараз є прямим наслідком політики по. | якусь відповідальність він, звісно, має нести. але щоб одразу «прямі наслідки»… чи не забагато ви відповідальності знімаєте усіх інших? якби народ так сильно хотів, щоб Порошенко тут всю вату перестріляв, то нікуди б він від цього не дівся. та державницьки-налаштованих людей у нас мізерна кількість, настільки, що орієнтуючись на них ніякий політик не буде успішним. що і було доведено на виборах. Robar III написано: | А так, подобається тикати носом його фанбазу.
Тут писали за | тут нема ніякої «фанбази». ви говорите з абсолютно поміркованими людьми. є в Україні і фанатичні прихильники Порошенка, ясна річ, але тут їх уже давно нема, якщо взагалі колись були. Robar III написано: | Але ж так нили через недавній обмін полоненими який провів зе.
Подвійні стандарти, такі подвійні стандарти.... | в чому подвійні стандарти? всі ці обміни полоненими — не більше ніж розвод лохів. Україна від цього нічого хорошого не отримує. зате Росія забирає назад своїх агентів, які були цінними свідками того, чим Росія тут насправді займається. про Цемаха вже говорили. знадобиться їм ще когось звідси витягнути — нахапають ще наших ідіотів. і так по колу. Robar III написано: | Так, а врятувала політиків з партії регіонів хто? Вони ж прямо по списку перебігали до бпп. Врятування медведчука, ахмєтки і тп. За ким було зроблено... вся "антиолігархічна" діяльність по звелась до одного коломойського.
Тож тут прямий наслідок, бпп захищав і вирощував всю оцю опзж і тп... | якби це дійсно було так, вони б проти нього не топили. а в дійсності було як? а в дійсності вони вважали його ворогом номер один. всі, від Шарія до Путіна. чомусь їх влаштовував хто завгодно, крім Порошенка. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 21:11 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-13 21:14 |
Robar III, ви мені тут не картинки постіть, а відповідайте на конкретні питання. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-13 21:19 |
Robar III
Дату коли зроблене фото вкажіть..Це в Донецьку фото..Лідером ришпубліки там є діючий депутат Царьов..Тоді ще ніяких республік не було..Це час "русской весны"...На той час там ще міліція була українська..Але Порох мав ще у квітні достроково стати президентом майже за 2 міс до свого обрання і почати всіх там бомбити ядерними бомбами)А найкраще - просто всіх рос. мовних зі сходу і півдня розстріляти на місці..Далі розстріляти центральну...І в кінці всіх з західної також за компанію)Тоді б був він патріотом??)) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-13 21:22 |
Virake
Ну так самі погугліть, скільки з регіонів до бпп перебігло.
Virake написано: | вигороджуєте кожен зашквар |
Я лиш показую, що помилки при владі повторюються. Але ж тут уперто роблять з по мученика "за честь, за славу, за народ".....
Virake написано: | чому подвійні стандарти? всі ці обміни полоненими — не більше ніж |
Ну тут вже показав своє ахуєвше ставлення. Чогось коли той же по влаштовував показуху з 40 хвилинною промовою, перед звільненими ніхто тут не писав про ідіотів, або коли по відправляв катери через крим у маріуполь, здається і моряків потім у полон взяли. Але вони ідіоти - я вде писав тут, поки, що на толоці лиш фан база по всяко гадить га зсу/вмсу і тп.
На цьому розмову завершено, долбойобу нічого не докажеш. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-13 21:57 |
Robar III написано: | Ну так самі погугліть, скільки з регіонів до бпп перебігло. | це тут взагалі до чого? Robar III написано: | Я лиш показую, що помилки при владі повторюються. | це як розбити комусь голову молотком, а потім на суді доводити, що «всього лиш» намагався комара вбити. не треба клеїти дурня — ви, слава богу, не ідіот, маєте розуміти наслідки своїх дій. Robar III написано: | Але ж тут уперто роблять з по мученика "за честь, за славу, за народ"..... | нічого подібного. Robar III написано: | Ну тут вже показав своє ахуєвше ставлення. | моє ставлення до війни прагматичне. ви, як солдат, мали б розуміти, що це таке. Robar III написано: | Чогось коли той же по влаштовував показуху з 40 хвилинною промовою, перед звільненими ніхто тут не писав про ідіотів, або коли по відправляв катери через крим у маріуполь, здається і моряків потім у полон взяли. | не розумію сенсу цього речення. Порошенко не мав піаритися на поверненні полонених? яких саме? і що я мав написати з цього приводу? щодо моряків — то взагалі дуже цікава історія, яка показала, як наше суспільство і політикум тоді ставилися до воєнного стану. пробний старт, так би мовити, щоб потім в критичний момент не прогадати. а заодно і освіжили Заходу очі щодо Росії. Robar III написано: | я вде писав тут, поки, що на толоці лиш фан база по всяко гадить га зсу/вмсу і тп. | а я вам ще раз кажу, що тут немає ніяких фанатів Порошенка. якщо ви нас вважаєте фанатами, то ви ще справжніх не бачили. Robar III написано: | На цьому розмову завершено, долбойобу нічого не докажеш. | ич, який хитрий хід… притисли до стінки, значить пора нагрубити і швиденько втекти.
ви б хоч посоромилися. бог свідок — я завжди розмовляв з вами чесно і з повагою, при цьому ще й толеруючи періодичне хамство. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|