Завантажити та скачати торренти українською


Зробіть нормальний сайт!

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Автор Повідомлення
redsox 
Новенький


З нами з: 17.07.13
Востаннє: 31.01.16
Повідомлень: 13

2015-07-07 15:46  
Сайт містить багато матеріалу (фільмів, музики тощо), але має вигляд звичайного форума. Якщо важко зробити нормальний сайт (без цього форумного шаблону), то чи можливо всі роздачі обєднати в одну тему? Принаймні, обєднати УСІ фільми в одну тему, УСЮ музику в одну і програми в іншу. Бо мені всеодно чи фільм українського виробництва, чи іноземного, чи це фільм, чи мультфільм, чи це документальний чи художній, мені головне щоб я бачив який матеріал новий, щоб не скакати по різним темам. А ще було б добре зробити сортування по кількості сітів, пірів і т.д. Для прикладу можна взяти російський сайт kinozal.tv
cyclone2000 
Частий відвідувач


З нами з: 09.12.07
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 29

2015-07-07 16:56  
Ви готові виділити свій час та гроші на розробку?
kino. 
Модератор відео


З нами з: 27.06.10
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 2900

2015-07-07 16:58  
Для цього існує пошук http://toloka.to/tracker.php
welcome_back_15 
Забанено
Забанено


З нами з: 27.11.14
Востаннє: 24.07.15
Повідомлень: 319

2015-07-07 17:12  
cyclone2000 написано:
Ви готові виділити свій час та гроші на розробку?

Шаблонізатор для показу постерів з описом пишеться за 10 хвилин. Які гроші і час? Wide grin
cyclone2000 
Частий відвідувач


З нами з: 09.12.07
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 29

2015-07-07 19:15  
Цитата:
Шаблонізатор для показу постерів з описом пишеться за 10 хвилин. Які гроші і час? Wide grin


Час потрібен завжди. А час - це гроші. Загалом для розробки цікавого UI та бекенду потрібно витратити досить багато часу, а потім ще зайнятися міграцією даних. Для медіа бібліотеки простим шаблоном щось зробити толкове нереально.
Крім іншого, якщо на це потрібно лише 10 хвилин. Де ваше рішення? Воно вже має бути готове.
Fedik 
Свій


З нами з: 04.06.08
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 109

2015-07-07 19:45  
а мені подобається поточна структура, все зрозуміло і на своїх місцях Wide grin
єдине, що дратує то це те, що анонси не з'являються в RSS після релізу ...

redsox просто потрібно звикнути, як звик до тих сайтів де все на кучу Wink (1)
eXteSy- 
VIP


З нами з: 06.04.09
Востаннє: 05.12.16
Повідомлень: 1454

2015-07-07 19:47  
Є "відстежувані теми", є "показати нові повідомлення". Все розбите по розділах, зручно шукати-переглядати. Ні, треба все скинути в одну купу?
welcome_back_15 
Забанено
Забанено


З нами з: 27.11.14
Востаннє: 24.07.15
Повідомлень: 319

2015-07-07 20:03  
cyclone2000 написано:
Для медіа бібліотеки простим шаблоном щось зробити толкове нереально.

Топікстартер не хоче убер-фіч. Він хоче не таку потворну головну сторінку, яка не змінилась з 09.12.07.

cyclone2000 написано:
Загалом для розробки цікавого UI та бекенду потрібно витратити досить багато часу, а потім ще зайнятися міграцією даних.

Все це заради інформації, яку вже давно можна отримувати через rss?
Але навіщо цим користатись, якщо можна зібрати гроші на "розробку" Wide grin

cyclone2000 написано:
Де ваше рішення? Воно вже має бути готове.

Там де і сирці форуму.
cyclone2000 
Частий відвідувач


З нами з: 09.12.07
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 29

2015-07-07 21:50  
Цитата:
Все це заради інформації, яку вже давно можна отримувати через rss?
Але навіщо цим користатись, якщо можна зібрати гроші на "розробку" Wide grin

Цікавий принцип "бац-бац і в продакшн". Також збирати гроші не маю наміру та писати не зможу, на власні проекти не вистачає часу.

Цитата:
Там де і сирці форуму.

Говорити - це не мішки тягати :-D

Якщо знаєте простий шлях, як це зробити то зробіть, а нерозказуйте як і де! Я знаю як би зробив для себе, але не маю часу.
welcome_back_15 
Забанено
Забанено


З нами з: 27.11.14
Востаннє: 24.07.15
Повідомлень: 319

2015-07-07 22:41  
cyclone2000 написано:
а нерозказуйте як і де!

Я констатую факт. Якщо на новий шаблон потрібно багато часу та гроші на розробників, то це багато про що говорить Wide grin
cyclone2000 написано:
Якщо знаєте простий шлях, як це зробити то зробіть

А як то писати для закритого проекту? Багато питань вирішились би самі собою, якби код був відкритим.
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 26.08.09
Востаннє: 28.11.16
Повідомлень: 5972

2015-07-07 23:09  
redsox, розкрию секрет, тільки більше нікому не кажи, це виключно для тебе! Є одна сторінка - http://toloka.to/tracker.php Це якраз те, що ти шукаєш. Збережи в себе і не загуби Wink (1)
Правда там ще різні кнопочки є, списочки і галочки, але сподіваюся, ти впораєшся і розберешся що до чого.

welcome_back_15, до чого тут зміна шаблонку? Користувач хоче сам не знає чого... А ви про шаблон. Його змінити не важко, але сенс? Адміну більше немає чим зайнятися? Піратська бухта чи рутрекер вже років 10 мають той же самий шаблон і нічо, люди якось із цим живуть, терплять...
XXX) 
VIP


З нами з: 10.10.13
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 342

2015-07-10 21:35  
Tarasyk написано:
Адміну більше немає чим зайнятися? Піратська бухта чи рутрекер вже років 10 мають той же самий шаблон і нічо, люди якось із цим живуть, терплять...


чому ви толоку ставите на один рівень з бухтою чи рутрекером ,неповага до толоки!
так і в чому проблема прогресу ?
tarick 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 23.01.09
Востаннє: 05.12.16
Повідомлень: 624

2015-07-11 17:39  
А хтось в курсі чи налаштування зроблені на сторінці http://toloka.to/tracker.php можна додати в URL?

Тобто щоб я міг наприклад створити собі закладку, яка б відображала найновіші релізи в розділах Фільми, Артхауз.
NeetScrool 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 10.01.13
Востаннє: 05.12.16
Повідомлень: 2214

2015-07-11 17:55  
tarick
Ні, бо там POST запит.
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 26.08.09
Востаннє: 28.11.16
Повідомлень: 5972

2015-07-11 19:10  
NeetScrool, там в коді скоріше за все $_REQUEST, бо GET також працює.

http://toloka.to/tracker.php?f=16 - фільми
http://toloka.to/tracker.php?f=55 - артхаус

як їх об’єднати - хз...
наступні варіанти не працюють:
http://toloka.to/tracker.php?f=16,55
http://toloka.to/tracker.php?f=16&f=55
http://toloka.to/tracker.php?f[]=16&f[]=55
NeetScrool 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 10.01.13
Востаннє: 05.12.16
Повідомлень: 2214

2015-07-11 19:56  
Tarasyk
http://toloka.to/tracker.php?f=16&f=127&f=167
Видає останній запит.
Я не впевнений, що GET параметром можна передати масив. Тимпаче, якщо у коді захардкоджено те, що параметр має бути числом а не масивом.
welcome_back_15 
Забанено
Забанено


З нами з: 27.11.14
Востаннє: 24.07.15
Повідомлень: 319

2015-07-11 19:57  
Tarasyk написано:
Адміну більше немає чим зайнятися?

Коли 10 хвилин на потреби пересічних українців варті грошей, то най хоч власні косяки виправляє, про які йому безкоштовно звітують. Прикладів бездіяльності повно, хто схоче - знайде.
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай


З нами з: 26.08.09
Востаннє: 28.11.16
Повідомлень: 5972

2015-07-12 16:51  
NeetScrool, ну так, якось дивно звісно, що масив у POST розуміє, а в GET - ні, хоча здавалося, що ?f[]=16&f[]=55 мало вирішити цю проблему. Може адмін якось виправить.

welcome_back_15, Вам тут ніхто нічим не зобов’язаний. У всіх є своя робота і особисте життя. Дякуйте, що хоча б маєте те, що маєте.
redsox 
Новенький


З нами з: 17.07.13
Востаннє: 31.01.16
Повідомлень: 13

2015-07-28 05:37  
Tarasyk
Дякую!
dniprodd 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 


З нами з: 31.10.09
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 182

2015-08-05 09:38  
примітивізм.
я собі уявляю. всього три теми. мотлох.
може ще рекламою завалити всі вільні частинки сторінки. зробимо як у всіх.

Додано через 5 хвилин 31 секунду:

щоб бачити новий матеріал - заходь два рази на день на портал.
а з цією кризою то можна і раз на день.
все рівно, мало нового.
Konfucius 
Управління
Управління


З нами з: 30.09.07
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 4741

2015-08-05 09:56  
tarick написано:

А хтось в курсі чи налаштування зроблені на сторінці http://toloka.to/tracker.php можна додати в URL?

Тобто щоб я міг наприклад створити собі закладку, яка б відображала найновіші релізи в розділах Фільми, Артхауз.

http://toloka.to/tracker.php?f[]=16&f[]=55
Estranded 
VIP


З нами з: 09.02.14
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 835

2015-08-05 10:30  
Konfucius
Класно, а можете помогти зробити закладку для розділу "українське озвучення" та "hd українською"?
Konfucius 
Управління
Управління


З нами з: 30.09.07
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 4741

2015-08-05 10:34  
Estranded написано:
можете помогти зробити закладку для розділу українське озвучення та hd українською?

http://toloka.to/tracker.php?f[]=16&f[]=32&f[]=19&f[]=44&f[]=127&f[]=55&f[]=94&f[]=144&f[]=96&f[]=173&f[]=139&f[]=174&f[]=140

Загально все просто, треба тільки id розділів
http://toloka.to/f16
http://toloka.to/f32
http://toloka.to/f19
...
Estranded 
VIP


З нами з: 09.02.14
Востаннє: 04.12.16
Повідомлень: 835

2015-08-05 12:46  
Konfucius
Дуже вам дякую!Happy
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти